Horoscop de weekend prelungit: 12-16 august 2022. Ce vești primesc zodiile în minivacanță

♈ BERBEC

O energie somnoroasă va pune stăpânire pe tine în acest weekend, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Pești și prin a douăsprezecea ta casă solară. Din nefericire, o opoziție dură cu Mercur ar putea duce la mișcări neîndemânatice și la erori de comunicare, ceea ce face important ca tu să te străduiești să-ți menții claritatea mentală. Din fericire, energia se va stabiliza atunci când Luna se va conecta cu nodurile destinului mai târziu în cursul zilei, oferindu-ți ocazia de a scutura orice pânză de păianjen în timp ce te reconectezi cu prezentul. Surprizele ar putea fi pregătite atunci când Luna îl aspectează pe imprevizibilul Uranus în această seară și, de asemenea, vă puteți da permisiunea de a vă răsfăța cu o mică achiziție impulsivă.

♉ TAUR

Este posibil ca energia să se simtă oprită în cercul tău social, deoarece Luna din Pești se confruntă cu vorbărețul Mercur. Acest climat cosmic ar putea declanșa răspândirea de zvonuri false, așa că este posibil să vrei să te îndepărtezi de oricine din cercul tău care este predispus la bârfe. Din fericire, aceste vibrații ciudate se vor disipa mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se va conecta cu nodurile destinului, ajutându-te să închei alianțe cu persoane în care poți avea încredere. Aceste vibrații ar putea deschide, de asemenea, ușa pentru noi oportunități, deși va trebui să fii dispus să muncești din greu și cu perseverență pentru visele tale.

♊ GEMENI

Inima și mintea ta ar putea avea probleme în a se alinia în aceste zile, deoarece Luna din Pești se confruntă cu Mercur, conducătorul tău planetar. Această funk cosmică te-ar putea face să te închizi temporar, permițându-ți să te gândești la situația ta în liniște. Din fericire, claritatea te va găsi mai târziu după-amiază, când Luna se conectează cu nodurile destinului. Aveți încredere în ceea ce vă spune instinctul acum, deoarece intuiția dvs. vă va ghida spre răspunsurile pe care le căutați. De asemenea, descoperiri majore se pot manifesta în psihicul tău în această seară, datorită unei alianțe de susținere între Lună și revoluționarul Uranus.

♋ RAC

O energie suprarealistă și visătoare va umple aerul de weekened, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin etericul Pești și prin sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Acest climat cosmic te va face deosebit de sensibilă la ceea ce te înconjoară, deoarece universul te încurajează să îmbrățișezi schimbul emoțional și energetic. Din nefericire, vibrațiile ar putea deveni un pic mai dificile pe măsură ce după-amiaza se strecoară și Luna se opune lui Mercur, amenințând să provoace confuzie, mai ales dacă te afli în prezența unor personaje duplicitare. Dacă începi să simți în sinea ta că ceva nu este în regulă, ar fi înțelept să te îndepărtezi de situație.

♌ LEU

Vei fi într-o stare de compasiune, dar intensă, dragă Leu, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Pești și prin a opta ta casă solară. Acest climat cosmic te va pune în starea de spirit pentru o conexiune autentică, deși este posibil ca persoanele din jurul tău să nu se simtă dornice să-și dezvăluie adevărata identitate. Conflictul în jurul banilor ar putea aduce ceva dramă în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Mercur, ceea ce te-ar putea determina să te confrunți cu un partener de afaceri sau romantic care a gestionat greșit fondurile. Din fericire, trasarea limitelor și rezolvarea unor astfel de probleme se va manifesta organic în această seară, când Luna se conectează cu nodurile destinului.

♍ FECIOARĂ

O energie visătoare va pluti în aer în această minivacanță, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna din Pești își continuă călătoria prin sectorul din harta ta care guvernează armonia și dragostea. Folosește această energie ca o scuză pentru a te conecta cu mediul înconjurător, exploatându-ți recunoștința în timp ce apreciezi frumusețea din jur. Din păcate, ar putea apărea conflicte în cadrul parteneriatelor tale romantice pe măsură ce se instalează după-amiaza, iar Luna se confruntă cu comunicativul Mercur. Deși este posibil să simțiți instinctiv nevoia de a vă apăra dacă partenerul dvs. semnificativ își exprimă nemulțumirea, ar fi mai bine să îl ascultați decât să lucrați la o rezolvare.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Mergi încet și fii blândă cu corpul tău, deoarece Luna în Pești te încurajează să acorzi prioritate sănătății și bunăstării tale. Acest climat cosmic se referă la hidratare, la o alimentație sănătoasă și la a te răsfăța cu o mulțime de activități de întindere și relaxare, așa că nu te simți vinovată să te lași purtată de val atunci când ai sarcini de îndeplinit. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că poți renunța complet la responsabilitățile de peste zi, mai ales dacă ai rămas în urmă cu treburile și comisioanele. O opoziție între Luna și Mercur în această după-amiază te-ar putea face să intri în carapacea ta, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a te deconecta și a sta cu gândurile tale.

♏ SCORPION

Psihicul tău va fi inundat de idei creative în weekend, dragă Scorpion, deoarece Luna din Pești te încurajează să te exprimi. Căutați oportunități de a adăuga o notă artistică zilei, fie că este vorba de o nouă rețetă, de o ținută îndrăzneață sau de un proiect pasional. Cu toate acestea, vei dori să te ferești de comportamente geloase sau răutăcioase în cadrul cercului tău social în această minivacanță, când Luna formează o opoziție dură cu vorbărețul Mercur. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să vă lase un gust neplăcut în gură prin intermediul declanșării activității social media, așa că este posibil să doriți să luați o pauză de la dispozitivele electronice până mai târziu în această seară.

♐ SĂGETĂTOR

Acasă se va simți confortabil și vindecător, deoarece Luna din Pești îți binecuvântează spațiul cu energia sa eterică. Aceste vibrații oferă scuza perfectă pentru a te răsfăța cu o zi leneșă pe canapea, așa că nu te simți vinovat că rămâi în pijamale tot weekendul. Din nefericire, vibrațiile ar putea deveni puțin înșelătoare pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna se confruntă cu vorbărețul Mercur. Această tensiune celestă ar putea duce la niveluri ridicate de stres sau la tulburări emoționale, mai ales dacă te-ai sustras responsabilităților sau nu ai menținut limite sănătoase în cadrul relațiilor tale romantice sau platonice.

♑ CAPRICORN

Pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Pești și prin a treia ta casă solară, vei descoperi că conectarea cu ceilalți în moduri semnificative se află în fruntea priorităților tale. Din nefericire, ai putea începe să te simți copleșit de intuiția ta pe măsură ce se apropie după-amiaza și Luna se confruntă cu Mercur, ceea ce te face să devii deosebit de sensibil la energia și ideile care te înconjoară. Cu toate acestea, este posibil ca abilitățile tale psihice să nu funcționeze la maxim în acest moment, ceea ce face important să eviți să analizezi prea mult orice vibrații ciudate pe care le întâlnești. Planifică-ți să îți petreci seara lucrând la un proiect pasional, deoarece astrele te binecuvântează cu o abundență de inspirație.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să simți că banii îți ard o gaură în buzunar, deoarece Luna în Pești te împinge să îmbrățișezi luxul și să te răsfeți. Din păcate, ai putea sfârși cu remușcări ale cumpărătorului mai târziu în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Mercur. Acest climat cosmic ar putea, de asemenea, să creeze probleme dacă ești într-o relație financiară comună, mai ales dacă partenerul tău nu a fost conștient de cheltuielile acumulate mai devreme în cursul zilei. Din fericire, vibrațiile se vor simți mai ușoare mai târziu în cursul serii, permițându-vă să vă relaxați și să vă eliberați de griji din confortul casei.

♓ PEȘTI

Luna își continuă călătoria prin semnul tău în această dimineață, dragă Pești, oferindu-ți un sentiment de imponderabilitate și ușurință în timp ce începi ziua. Din păcate, vibrații stâncoase te-ar putea găsi atunci când Luna se opune lui Mercur în această după-amiază, creând tensiuni în cadrul celor mai apropiate relații ale tale. Comentariile mici ar putea fi resimțite ca o critică acum, mai ales atunci când vine vorba de partenerul tău semnificativ. Încearcă să-ți măsori reacția dacă simți că devii iritabil și nu te teme să te îndepărtezi de ceilalți în favoarea practicării autoîngrijirilor și a recuperării armoniei. Din fericire, vibrația se va ușura în această seară, permițându-vă să patinați pe lângă orice conflict care s-ar fi putut manifesta mai devreme în cursul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.