Horoscop de weekend: SĂGETĂTORII și VĂRSĂTORII primesc vești bune!

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Berbec

Va fi un sfârșit de săptămână relaxat. Începi bine weekendul, sâmbătă plănuindu-ți multe activități. Nu te entuziasma prea mult pentru o eventuală vizită duminică, pentru că s-ar putea să trebuiască să fie amânată.

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Taur

Ești din ce în ce mai vocal în relația cu partenerul și vrei să vorbești deschis despre problemele voastre de cuplu. Nu te bucuri total de relaxare tot weekendul, pentru că duminică s-ar putea să trebuiască să muncești la un proiect sau să te pregătești pentru un examen. Nu ezita să îi ceri ajutorul unui apropiat.

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Gemeni

Ești nevoit să iei unele decizii dar tu nu te grăbești deloc și asta s-ar putea să îi enerveze pe cei din jurul tău. Nu te baza prea mult pe planurile tale, pentru că un membru al familiei s-ar putea să îți ceară ajutorul într-o situație și va trebui să amâni ceea ce ți-ai propus.

FOLLOW ME

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Rac

Te simți din ce în ce mai singur și astfel iei în considerare posibilitatea unei relații cu cineva care te curtează. Viața sentimentală este bine aspectată.

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Leu

Ai grijă să nu îl mai neglijezi partenerul de viață și să îl implici în planurile de weekend pentru că astfel s-ar putea să se iște un conflict. Spre sfârșitul weekendului vei avea parte de o surpriză.

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Fecioară

Apropiații tăi încep să își facă planuri separat de tine și astfel te vei simți exclus în acest weekend. E un moment bun să rezolvi niște treburi casnice și să stai singur pentru a-ți limpezi gândurile.

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Balanță

S-ar putea să îți dai seama că ai luat niște decizii care nu te duc pe drumul cel bun și deși îți va fi greu să admiți asta, va trebui să faci o schimbare.

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Scorpion

În acest sfârșit de săptămână vei găsi timp ca să te întâlnești cu persoane pe care le-ai refuzat în ultima perioadă. E o alegere bună pentru că vei primi niște sfaturi de care aveai nevoie.

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Săgetător

Ieși dintr-un impas financiar pentru că poți începe weekendul cu o sumă de bani care îți intră în conturi. De asemenea, vei primi o veste mult așteptată care are legătură cu niște documente.

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Capricorn

A venit momentul să îți folosești ingeniozitatea în acest weekend. Cei dragi vor avea nevoie de ajutorul tău și va trebui să te gândești la niște soluții pentru rezolvarea problemelor lor.

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Vărsător

Nu poți să ștergi cu buretele alegerile greșite pe care le-ai făcut. Dar în acest weekend ți se va da ocazia să le îndrepți. În plus, primești o veste importantă în acest weekend.

Horoscop de weekend 25-27 Mai 2018 Pești

Poate că a sosit momentul să lași orgoliul în urmă și să iei inițiativa unei împăcări cu o cunoștință mai veche.Nu va fi un weekend plictisitor, e posibil chiar și un drum în afara localității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.