Horoscop de weekend – surprize mari pentru zodii sâmbătă

Horoscop de weekend - surprize mari pentru zodii sâmbătă

Vezi previziunile pentru 20 și 21 noiembrie 2021. Horoscop complet pentru acest weekend.

♈ BERBEC

Cerul de sâmbătă te îndeamnă la acțiune, Berbec. Luna alunecă veselă prin Gemenii amețitori, încurajându-vă să căutați mișcarea locală din cartierul dvs. și să vă implicați în proiecte care vă stimulează mintea și vocea. Duminică, mesagerul Mercur se cuplează atât cu transformatorul Pluton, cât și cu aspiraționalul Jupiter, oferindu-ți șansa de a te angaja în conversații puternice, care să schimbe direcția pe frontul relațiilor.

♉ TAUR

Îndreaptă-ți atenția spre relațiile tale apropiate, Taur. Ce se agită în jos și trebuie spus? Mesagerul Mercur se află în contact atât cu Pluton, onest din punct de vedere emoțional, cât și cu Jupiter, care dăruiește creștere. Această pereche neobișnuită imprimă conversațiilor intime un ton direct, orientat spre viitor, ceea ce face ca aceste zile să fie ideale pentru a aborda orice sentiment de indecizie împărtășit de prieteni, interese romantice sau parteneri de afaceri.

♊ GEMENI

Nu stai niciodată nemișcat prea mult timp. Este în natura ta să fii în mișcare și să explorezi următorul lucru important! Cerul din acest weekend găsește planeta ta guvernatoare, expresivul Mercur, prins în două conversații importante cu Jupiter, care aspiră la aspirații, și Pluton, care caută transformarea. Această împerechere se îmbină într-o stranie speranță și sinceritate dureroasă, facilitând abordarea a tot ceea ce te blochează pe frontul muncii și al sănătății.

♋ RAC

Vești și conversații importante se strecoară în acest weekend din toate unghiurile, Rac. Mesagerul Mercur se găsește învăluit în conversații cu transformatorul Pluton și vizionarul Jupiter, impregnând ziua cu revelații în jurul abilităților tale creative personale, a vieții intime și a intereselor tale romantice. Între timp, Luna gânditoare din Gemeni încurajează activitățile discrete care evită implicarea în activități sociale obositoare.

♌ LEU

Asculți mesajele care vin despre casa și familia ta, Leu? Cerul de sâmbătă te încurajează să examinezi îndeaproape conversațiile și intuițiile care te inundă în conștiința ta, pe măsură ce expresivul Mercur se cuplează cu Jupiter cel mare visător și cu Pluton cel care caută reînnoirea. Această pereche te încurajează să îți spui adevărul pe frontul muncii și să intri cu îndrăzneală în conversații orientate spre viitor în departamentul relațiilor.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Cerul de sâmbătă te găsește preocupat de impulsul carierei și de o comunicare clară, Fecioară. Planeta ta guvernatoare, Mercur mental, se află în contact atât cu Jupiter, care aspiră la aspirații, cât și cu Pluton, care caută reînnoirea. Această pereche îți oferă ajutor în promulgarea unor schimbări majore pe frontul creativ și romantic și în extinderea pozitivă spre noi orizonturi pe frontul echilibrului dintre muncă și viață personală.

♎ BALANȚĂ

Ce poveste se agită în jurul sentimentului tău de încredere în sine în acest moment, Balanță? Peisajul cosmic din acest weekend te face să te replasezi în acea poveste în timp ce îți reexaminezi relația cu propriile talente și abilități. Mesagerul Mercur se găsește înfășurat în conversații atât cu Jupiter, care vede departe, cât și cu Pluton, care spune adevărul, încurajându-te să îmbrățișezi schimbarea pe frontul de acasă și să pășești cu îndrăzneală pe un teren nou în departamentul creativ.

♏ SCORPION

În această perioadă a anului ai toate ouăle în același coș, Scorpionule. Ești preocupat în primul rând să îți rezolvi problemele de sănătate și să îți aprofundezi conexiunea cu sentimentul de independență și de autoexprimare. Cerul din acest weekend atinge această poveste pe măsură ce mercur mesagerul Mercur se apropie de Pluton, care este plin de emoții, și de Jupiter, care are o inimă mare. Această pereche îți oferă șansa de a purta conversații orientate spre viitor pe frontul de acasă, în timp ce îți spui adevărul și îți clarifici frustrările.

♐ SĂGETĂTOR

Ești inundat de mesaje subconștiente zilele acestea, Săgetătorule. Acordă o atenție deosebită viselor și viziunilor tale, deoarece Mercur, cu picioare iuți, se află în cuadratură cu planeta ta guvernatoare, Jupiter, cea aspirațională. Această pereche funcționează pentru a vă ajuta să recunoașteți tiparele de comunicare autodefăcătoare și obiceiurile dăunătoare sănătății mentale. În altă parte, alinierea lui Mercur cu Pluton, care spune adevărul, vă ajută să abordați direct rănile vechi în jurul încrederii în sine.

♑ CAPRICORN

Cerul de sâmbătă te face să visezi la planuri de viitor și să devii productiv, Capricorn. Luna plutește prin Gemenii versatili, încurajându-vă să vă organizați și să abordați obligațiile iminente. În altă parte, mercur mesagerul Mercur se întâlnește cu Jupiter cel mare visător și cu Pluton cel revelator de adevăr. Această împerechere impregnează ziua cu un amestec ciudat de optimism și reînnoire, ajutându-vă să înfruntați cu capul sus problemele din comunitate sau din grupul dvs. de prieteni.

♒ VĂRSĂTOR

Sub cerul zilei de sâmbătă, Vărsătorule, apar perspective importante. Mesagerul Mercur se găsește conectat atât cu vizionarul Jupiter, cât și cu Pluton, care caută regenerarea, ceea ce te îndeamnă să te confrunți cu fapte importante în jurul traiectoriei tale profesionale actuale. Această pereche este atât înălțătoare, cât și brutal de sinceră, ceea ce face ca ziua să fie interesantă din punct de vedere al conversațiilor. În altă parte, Luna jucăușă din Gemeni vă încurajează să deveniți creativi și să vă întoarceți la activitățile care vă oferă bucurie.

♓ PEȘTI

Mai degrabă ai prefera să stai ascunsă acasă sub cerul de sâmbătă, Pești. Ai multe pe cap și ai beneficia de singurătate și de abandonare, în timp ce luna dansează prin Gemeni reflexiv. În altă parte, este posibil să apară știri și intuiții, deoarece Mercur, care adună informații, ajunge la Jupiter, care visează mult, și la Pluton, care caută reînnoirea. Această pereche vă oferă o perspectivă nouă asupra traiectoriei actuale a vieții dvs. și vă ajută să examinați îndeaproape problemele de comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.