Horoscop de weekend: VĂRĂSTORII primesc bani de care au uitat, SĂGETĂTORII au probleme de sănătate și în cuplu

Horoscop de weekend Berbec

Încearcă să îți păstrezi diplomația și calmul, pentru a nu ajunge la certuri cu persoanele apropiate.

Horoscop de weekend Taur

Ai ceva discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și va trebui să faci niște compromisuri. Duminică planurile îți vor fi date peste cap.

Horoscop de weekend Gemeni

Vei cunoaște o persoană care îți va da lumea peste cap. Încearcă să îți lași opțiunile deschise și fii pregătit să pui capăt unor legături mai vechi dacă e cazul.

FOLLOW ME

Horoscop de weekend Rac

Ești cam strâmtorat la bani pentru că încerci să economisești, așa că nu uita să fii cumpătat. În acest sfârșit de săptămână ai ceva treabă prin casă și ar fi bine să nu te eschivezi.

Horoscop de weekend Leu

Un coleg de serviciu te va surpinde plăcut. Dești ești obișnuit să faci totul pe cont propriu, încearcă să mai ceri și alte opinii.

Horoscop de weekend Fecioară

Îți dorești mai mult de la relația în care ești și îți e teamă că partenerul nu îți împărtășește opiniile. Fii sincer cu tine și cu ceea ce îți dorești.

Horoscop de weekend Balanță

Vei avea un weekend aglomerat care te va prinde mai mult pe drumuri. Fii precaut pentru că ești predispus la incidente.

Horoscop de weekend Scorpion

Eforturile pe care le-ai făcut în ultima perioadă au fost remarcate și ai intrat în grațiile șefilor tăi. S-ar putea chiar să te bucuri de un weekend prelungit și să ai parte de o aventură.

Horoscop de weekend Săgetător

S-ar putea să ai niște probleme de sănătate care îți vor strica planurile. Nici în plan personal lucrurile nu merg prea bine.

Horoscop de weekend Capricorn

Ești foarte activ și ai multe idei în perioada asta, însă cei din jur nu văd lucrurile la fel ca tine. Poate că ar trebui să iei lucrurile mai ușor și să te bucuri de weekend relaxându-te.

Horoscop de weekend Vărsător

Vei primi niște bani de care uitasei și cu ocazia asta vei face niște planuri pentru cuplu, poate o călătorie în doi…

Horoscop de weekend Pești

Ești cam stresat și copleștit de griji din cauza situației de la locul de muncă. Persoana iubită reușește să te scoată din starea proastă.

 

0 comentarii pe “Horoscop de weekend: VĂRĂSTORII primesc bani de care au uitat, SĂGETĂTORII au probleme de sănătate și în cuplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.