Horoscop de weekend: VĂRĂSTORII primesc bani de care au uitat, SĂGETĂTORII au probleme de sănătate și în cuplu

Horoscop de weekend Berbec

Încearcă să îți păstrezi diplomația și calmul, pentru a nu ajunge la certuri cu persoanele apropiate.

Horoscop de weekend Taur

Ai ceva discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și va trebui să faci niște compromisuri. Duminică planurile îți vor fi date peste cap.

Horoscop de weekend Gemeni

Vei cunoaște o persoană care îți va da lumea peste cap. Încearcă să îți lași opțiunile deschise și fii pregătit să pui capăt unor legături mai vechi dacă e cazul.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Horoscop de weekend Rac

Ești cam strâmtorat la bani pentru că încerci să economisești, așa că nu uita să fii cumpătat. În acest sfârșit de săptămână ai ceva treabă prin casă și ar fi bine să nu te eschivezi.

Horoscop de weekend Leu

Un coleg de serviciu te va surpinde plăcut. Dești ești obișnuit să faci totul pe cont propriu, încearcă să mai ceri și alte opinii.

Horoscop de weekend Fecioară

Îți dorești mai mult de la relația în care ești și îți e teamă că partenerul nu îți împărtășește opiniile. Fii sincer cu tine și cu ceea ce îți dorești.

Horoscop de weekend Balanță

Vei avea un weekend aglomerat care te va prinde mai mult pe drumuri. Fii precaut pentru că ești predispus la incidente.

Horoscop de weekend Scorpion

Eforturile pe care le-ai făcut în ultima perioadă au fost remarcate și ai intrat în grațiile șefilor tăi. S-ar putea chiar să te bucuri de un weekend prelungit și să ai parte de o aventură.

Horoscop de weekend Săgetător

S-ar putea să ai niște probleme de sănătate care îți vor strica planurile. Nici în plan personal lucrurile nu merg prea bine.

Horoscop de weekend Capricorn

Ești foarte activ și ai multe idei în perioada asta, însă cei din jur nu văd lucrurile la fel ca tine. Poate că ar trebui să iei lucrurile mai ușor și să te bucuri de weekend relaxându-te.

Horoscop de weekend Vărsător

Vei primi niște bani de care uitasei și cu ocazia asta vei face niște planuri pentru cuplu, poate o călătorie în doi…

Horoscop de weekend Pești

Ești cam stresat și copleștit de griji din cauza situației de la locul de muncă. Persoana iubită reușește să te scoată din starea proastă.

 

0 comentarii pe “Horoscop de weekend: VĂRĂSTORII primesc bani de care au uitat, SĂGETĂTORII au probleme de sănătate și în cuplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.