Horoscop de weekend: VĂRĂSTORII primesc bani de care au uitat, SĂGETĂTORII au probleme de sănătate și în cuplu

Horoscop de weekend Berbec

Încearcă să îți păstrezi diplomația și calmul, pentru a nu ajunge la certuri cu persoanele apropiate.

Horoscop de weekend Taur

Ai ceva discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și va trebui să faci niște compromisuri. Duminică planurile îți vor fi date peste cap.

Horoscop de weekend Gemeni

Vei cunoaște o persoană care îți va da lumea peste cap. Încearcă să îți lași opțiunile deschise și fii pregătit să pui capăt unor legături mai vechi dacă e cazul.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Horoscop de weekend Rac

Ești cam strâmtorat la bani pentru că încerci să economisești, așa că nu uita să fii cumpătat. În acest sfârșit de săptămână ai ceva treabă prin casă și ar fi bine să nu te eschivezi.

Horoscop de weekend Leu

Un coleg de serviciu te va surpinde plăcut. Dești ești obișnuit să faci totul pe cont propriu, încearcă să mai ceri și alte opinii.

Horoscop de weekend Fecioară

Îți dorești mai mult de la relația în care ești și îți e teamă că partenerul nu îți împărtășește opiniile. Fii sincer cu tine și cu ceea ce îți dorești.

Horoscop de weekend Balanță

Vei avea un weekend aglomerat care te va prinde mai mult pe drumuri. Fii precaut pentru că ești predispus la incidente.

Horoscop de weekend Scorpion

Eforturile pe care le-ai făcut în ultima perioadă au fost remarcate și ai intrat în grațiile șefilor tăi. S-ar putea chiar să te bucuri de un weekend prelungit și să ai parte de o aventură.

Horoscop de weekend Săgetător

S-ar putea să ai niște probleme de sănătate care îți vor strica planurile. Nici în plan personal lucrurile nu merg prea bine.

Horoscop de weekend Capricorn

Ești foarte activ și ai multe idei în perioada asta, însă cei din jur nu văd lucrurile la fel ca tine. Poate că ar trebui să iei lucrurile mai ușor și să te bucuri de weekend relaxându-te.

Horoscop de weekend Vărsător

Vei primi niște bani de care uitasei și cu ocazia asta vei face niște planuri pentru cuplu, poate o călătorie în doi…

Horoscop de weekend Pești

Ești cam stresat și copleștit de griji din cauza situației de la locul de muncă. Persoana iubită reușește să te scoată din starea proastă.

 

0 comentarii pe “Horoscop de weekend: VĂRĂSTORII primesc bani de care au uitat, SĂGETĂTORII au probleme de sănătate și în cuplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.