HOROSCOP de weekend: VĂRSĂTORII uită de probleme, LEII fac planuri

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

E ceva din trecut care te ține pe loc, fie că e vorba de o persoană sau de un loc de muncă, trebuie să te desprinzi de orice te împiedică să evoluezi. Nu e nevoie să fii perfect pentru a evolua, însă trebuie să ai încredere în tine.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ești o persoană foarte inteligentă și creativă, însă evoluția ta e împiedicată de niște aspecte din trecut care îți ți-au rămas în suflet. Nu este neapărat vorba de cineva sau ceva care fizic te împiedică să treci mai departe. Mai degrabă e vorba de faptul că sufletul tău a fost afectat de o situație.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

S-ar putea să fii trist că nu poți să ajuți prea mult niște persoane apropiate ție. Nu trebuie să te lași afectat prea mult, pentru că în mod normal ar trebui să îți pui nevoile tale pe primul plan.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai avut parte de multe schimbări în viața ta în ultima perioadă iar acum a venit momentul să le asimilezi. Ia-le cu calm și nu uita că orice schimbare poate aduce ceva mai bun. Fă ceva care să te relaxeze weekendul acesta.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)

În acest sfârșit de săptămână vei fi preocupat de faptul că ai stat într-un loc prea mult timp și că dezvoltarea ta stagnează. În cazul acesta, ar trebui să îți faci un plan de atac, pentru că tu deja dispui de resursele necesare.

Horoscop weekend. FECIOARĂ(24 august – 23 septembrie)

S-ar putea să te bucuri așa de mult de ideea venirii weekendului, încât să ignori niște sarcini ce ar fi trebuit să fie rezolvate deja. Ai grijă, pentru că deși te vei bucura de liniște și relaxare pentru o zi, vei fi foarte aglomerat și stresat în zilele ce urmează.

Horoscop weekend. BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Există anumite aspecte din trecut peste care tu nu ai reușit să treci. Într-o oarecare măsură și acestea îți împiedică dezvoltarea, așa că a sosit timpul să le rezolvi. Poate fi vorba de un conflict nerezolvat.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Încep să apară schimbări în viața ta și nu ai niciun motiv să îți fie teamă. Tot ce trebuie să faci este să îți organizezi bugetul mai bine decât până acum pentru că s-ar putea să apară niște probleme financiare. Ar trebui să îți schimbi atitudinea și să accepți oportunitățile care îți ies în cale.

Horoscop weekend. SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

E un moment bun să te bazezi pe instinct. Emoțiile îți dictează exact ceea ce este bine să faci și ce nu, așa că profită de asta. Vei reuși curând să culegi meritele pentru eforturile depuse în ultima perioadă.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

S-ar putea ca ceva ce se întâmplă în sfera emoțională să te influențeze și în cea profesională. Nu încerca prea tare să îți suprimi emoțiile, ci mai bine găsește o cale de mijloc. Obstacolele ce vor apărea se vor demonstra a fi de bun augur astfel încât vei învăța multe.

Horoscop weekend. VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Instinctul tău încearcă să îți spună ceva iar tu nu ar trebui să îl ignori. Poate fi vorba ceva ce are legătură cu cei din jurul tău. Weekendul acesta încearcă să uiți de stresul de pe planul profesional și concentrează-te pe oamenii dragi pe care i-ai cam neglijat în ultima perioadă.

Horoscop weekend. PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Simți din ce în ce mai mult că ai probleme pe parte financiară. Te vei folosi de aceste zile de repaus pentru a încerca să găsești soluții și idei care să te scoată din impas și să îți aducă mai multe venituri. Ia în considerare o alianță cu niște oameni de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.