HOROSCOP de weekend: VĂRSĂTORII uită de probleme, LEII fac planuri

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

E ceva din trecut care te ține pe loc, fie că e vorba de o persoană sau de un loc de muncă, trebuie să te desprinzi de orice te împiedică să evoluezi. Nu e nevoie să fii perfect pentru a evolua, însă trebuie să ai încredere în tine.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ești o persoană foarte inteligentă și creativă, însă evoluția ta e împiedicată de niște aspecte din trecut care îți ți-au rămas în suflet. Nu este neapărat vorba de cineva sau ceva care fizic te împiedică să treci mai departe. Mai degrabă e vorba de faptul că sufletul tău a fost afectat de o situație.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

S-ar putea să fii trist că nu poți să ajuți prea mult niște persoane apropiate ție. Nu trebuie să te lași afectat prea mult, pentru că în mod normal ar trebui să îți pui nevoile tale pe primul plan.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai avut parte de multe schimbări în viața ta în ultima perioadă iar acum a venit momentul să le asimilezi. Ia-le cu calm și nu uita că orice schimbare poate aduce ceva mai bun. Fă ceva care să te relaxeze weekendul acesta.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)

În acest sfârșit de săptămână vei fi preocupat de faptul că ai stat într-un loc prea mult timp și că dezvoltarea ta stagnează. În cazul acesta, ar trebui să îți faci un plan de atac, pentru că tu deja dispui de resursele necesare.

Horoscop weekend. FECIOARĂ(24 august – 23 septembrie)

S-ar putea să te bucuri așa de mult de ideea venirii weekendului, încât să ignori niște sarcini ce ar fi trebuit să fie rezolvate deja. Ai grijă, pentru că deși te vei bucura de liniște și relaxare pentru o zi, vei fi foarte aglomerat și stresat în zilele ce urmează.

Horoscop weekend. BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Există anumite aspecte din trecut peste care tu nu ai reușit să treci. Într-o oarecare măsură și acestea îți împiedică dezvoltarea, așa că a sosit timpul să le rezolvi. Poate fi vorba de un conflict nerezolvat.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Încep să apară schimbări în viața ta și nu ai niciun motiv să îți fie teamă. Tot ce trebuie să faci este să îți organizezi bugetul mai bine decât până acum pentru că s-ar putea să apară niște probleme financiare. Ar trebui să îți schimbi atitudinea și să accepți oportunitățile care îți ies în cale.

Horoscop weekend. SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

E un moment bun să te bazezi pe instinct. Emoțiile îți dictează exact ceea ce este bine să faci și ce nu, așa că profită de asta. Vei reuși curând să culegi meritele pentru eforturile depuse în ultima perioadă.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

S-ar putea ca ceva ce se întâmplă în sfera emoțională să te influențeze și în cea profesională. Nu încerca prea tare să îți suprimi emoțiile, ci mai bine găsește o cale de mijloc. Obstacolele ce vor apărea se vor demonstra a fi de bun augur astfel încât vei învăța multe.

Horoscop weekend. VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Instinctul tău încearcă să îți spună ceva iar tu nu ar trebui să îl ignori. Poate fi vorba ceva ce are legătură cu cei din jurul tău. Weekendul acesta încearcă să uiți de stresul de pe planul profesional și concentrează-te pe oamenii dragi pe care i-ai cam neglijat în ultima perioadă.

Horoscop weekend. PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Simți din ce în ce mai mult că ai probleme pe parte financiară. Te vei folosi de aceste zile de repaus pentru a încerca să găsești soluții și idei care să te scoată din impas și să îți aducă mai multe venituri. Ia în considerare o alianță cu niște oameni de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.