HOROSCOP de weekend: VĂRSĂTORII uită de probleme, LEII fac planuri


Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

E ceva din trecut care te ține pe loc, fie că e vorba de o persoană sau de un loc de muncă, trebuie să te desprinzi de orice te împiedică să evoluezi. Nu e nevoie să fii perfect pentru a evolua, însă trebuie să ai încredere în tine.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ești o persoană foarte inteligentă și creativă, însă evoluția ta e împiedicată de niște aspecte din trecut care îți ți-au rămas în suflet. Nu este neapărat vorba de cineva sau ceva care fizic te împiedică să treci mai departe. Mai degrabă e vorba de faptul că sufletul tău a fost afectat de o situație.


Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

S-ar putea să fii trist că nu poți să ajuți prea mult niște persoane apropiate ție. Nu trebuie să te lași afectat prea mult, pentru că în mod normal ar trebui să îți pui nevoile tale pe primul plan.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai avut parte de multe schimbări în viața ta în ultima perioadă iar acum a venit momentul să le asimilezi. Ia-le cu calm și nu uita că orice schimbare poate aduce ceva mai bun. Fă ceva care să te relaxeze weekendul acesta.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)

În acest sfârșit de săptămână vei fi preocupat de faptul că ai stat într-un loc prea mult timp și că dezvoltarea ta stagnează. În cazul acesta, ar trebui să îți faci un plan de atac, pentru că tu deja dispui de resursele necesare.

Horoscop weekend. FECIOARĂ(24 august – 23 septembrie)

S-ar putea să te bucuri așa de mult de ideea venirii weekendului, încât să ignori niște sarcini ce ar fi trebuit să fie rezolvate deja. Ai grijă, pentru că deși te vei bucura de liniște și relaxare pentru o zi, vei fi foarte aglomerat și stresat în zilele ce urmează.

Horoscop weekend. BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Există anumite aspecte din trecut peste care tu nu ai reușit să treci. Într-o oarecare măsură și acestea îți împiedică dezvoltarea, așa că a sosit timpul să le rezolvi. Poate fi vorba de un conflict nerezolvat.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Încep să apară schimbări în viața ta și nu ai niciun motiv să îți fie teamă. Tot ce trebuie să faci este să îți organizezi bugetul mai bine decât până acum pentru că s-ar putea să apară niște probleme financiare. Ar trebui să îți schimbi atitudinea și să accepți oportunitățile care îți ies în cale.

Horoscop weekend. SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

E un moment bun să te bazezi pe instinct. Emoțiile îți dictează exact ceea ce este bine să faci și ce nu, așa că profită de asta. Vei reuși curând să culegi meritele pentru eforturile depuse în ultima perioadă.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

S-ar putea ca ceva ce se întâmplă în sfera emoțională să te influențeze și în cea profesională. Nu încerca prea tare să îți suprimi emoțiile, ci mai bine găsește o cale de mijloc. Obstacolele ce vor apărea se vor demonstra a fi de bun augur astfel încât vei învăța multe.

Horoscop weekend. VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Instinctul tău încearcă să îți spună ceva iar tu nu ar trebui să îl ignori. Poate fi vorba ceva ce are legătură cu cei din jurul tău. Weekendul acesta încearcă să uiți de stresul de pe planul profesional și concentrează-te pe oamenii dragi pe care i-ai cam neglijat în ultima perioadă.

Horoscop weekend. PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Simți din ce în ce mai mult că ai probleme pe parte financiară. Te vei folosi de aceste zile de repaus pentru a încerca să găsești soluții și idei care să te scoată din impas și să îți aducă mai multe venituri. Ia în considerare o alianță cu niște oameni de încredere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.