Horoscop de weekend: vești de la astre pentru 27 și 28 noiembrie 2021

Horoscop de weekend: vești de la astre pentru 27 și 28 noiembrie 2021

Vezi ce te așteaptă în acest weekend în funcție de zodia ta! Te numeri printre norocoși?

♈ BERBEC

Pregătește-te să îmbrățișezi câteva ajustări care cer să fie făcute, Berbec. Al treilea sfert de Lună apare în Fecioară, care gândește critic, sub cerul de sâmbătă, cerând schimbări de abordare între realitatea jobului tău de zi și viziunea jobului tău de vis. Micile ajustări te ajută să te repui pe drumul cel bun, atâta timp cât ești dispus să faci munca de urmărire.

♉ TAUR

Această perioadă a anului te face să fii mai atent la dinamica din relațiile tale intime, Taur. În timp ce ai fost pe drumul cel bun, universul îți sugerează unele corecții minore de curs. Al treilea sfert de lună în Fecioara pământeană sosește astăzi, punând în evidență orice blocaje care trebuie eliberate în jurul preocupărilor romantice și centrate pe inimă. Este o zi ideală pentru a-ți spune adevărul în parteneriatele apropiate.

♊ GEMENI

Cerul de sâmbătă îți atrage atenția asupra poveștilor majore din viața ta, Gemeni. Al treilea sfert de Lună în Fecioară reflexivă irumpe în scenă, cerând schimbări în jurul abordării tale în materie de relații. Este posibil să te simți prins între trecut și prezent, în timp ce te lupți cu sentimente vechi care îți distorsionează viziunea asupra realității. Încercați să recunoașteți ce elemente din trecutul dvs. merită să renunțați la ele.

♋ RAC

Schimbarea nu este un concept îmbrățișat cu căldură pentru tine, Rac. Cu toate acestea, cerul de astăzi intenționează să te facă să te apleci asupra ei pentru mai bine. Al treilea sfert de lună în amețitoarea Fecioară sosește astăzi, indicând ajustările care trebuie făcute între atitudinea ta mentală și capacitatea ta de a-ți îndeplini eficient meseria. Este un moment ideal pentru a te concentra pe meditații de curățare a minții sau pe scrierea fluxului de conștiință – orice pentru a îndepărta sentimentele blocate care îți stau în cale.

♌ LEU

Acum este momentul anului să îți asumi riscuri cu abilitățile tale, Leu. Te-ai aplecat cu mai multă încredere în lumina reflectoarelor cu meseria pe care ai ales-o. Cu toate acestea, cerul de luni îți arată unde mai este loc de creștere. Al treilea sfert de lună în perfecționistul Fecioară apare astăzi, evidențiind schimbările care trebuie făcute în jurul activării talentelor și resurselor tale. Ce stă în calea încrederii tale?

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Ești într-o stare de devenire în această perioadă a anului, Fecioară. Este ușor să te simți ca și cum procesul tău a fost oprit, dar realitatea este că ai nevoie doar să sapi mai adânc în trecutul tău pentru a-ți modela mai bine viitorul. Al treilea sfert de lună sosește astăzi în semnul tău, evidențiind o serie de schimbări care trebuie îmbrățișate în jurul identității și individualității tale. Recunoaște cine ți-ar plăcea să devii și fă schimbările necesare pentru a ajunge acolo.

♎ BALANȚĂ

Ești dornic să înveți lucruri noi în această perioadă a anului, Balanță. Probabil că ai căutat noi căi de exprimare de sine sau ai urmărit oportunități educaționale. Al treilea sfert de Lună în Fecioară ocupată sosește astăzi. Această fază subliniază faptul că, înainte de a putea asimila noi informații, va trebui să vă faceți loc mental, renunțând la anumite tipare de gândire negative. Acordă-ți spațiu pentru a procesa ceea ce apare și fii blând cu tine însuți.

♏ SCORPION

O mare parte din energia ta a fost canalizată spre a te uita cu atenție la resursele tale, Scorpionule. Universul face tot posibilul ca tu să îți îmbrățișezi talentele și abilitățile și să le folosești în mod corespunzător. Al treilea sfert de Lună de astăzi în Fecioara critică accentuează schimbările care trebuie făcute în jurul îndeplinirii obiectivelor și utilizării abilităților tale. Țintește să recunoști care dintre obiectivele tale pe termen lung merită să le duci la bun sfârșit.

♐ SĂGETĂTOR

Ești o stea strălucitoare în această perioadă a anului, Săgetătorule. Deși s-ar putea să nu te simți încă ca atare în interior, oamenii iau notă cu atenție de mișcările pe care le faci și te privesc cu admirație. Luna de astăzi, în al treilea sfert de lună în Fecioară analitică, evidențiază aspecte ale abordării tale în carieră care trebuie schimbate, ceea ce face ca aceasta să fie o zi ideală pentru a tăia legăturile sau pentru a face ajustări care se potrivesc mai bine traiectoriei tale.

♑ CAPRICORN

Cerul de astăzi cere o curățare mentală, Capricorn. În ce activități te poți apleca pentru a te ajuta să faci spațiu și să eliberezi convingerile limitative despre tine? Al treilea sfert de lună sosește astăzi în analitica Fecioară, chemând la o nouă schimbare de ritm care să faciliteze această eliberare atât de necesară la nivel intern. Cum te-ai vândut pe tine însuți în fața visului măreț pe care ți-l imaginezi?

♒ VĂRSĂTOR

Ești rupt între două lumi astăzi. Luna de al treilea sfert în Fecioara perfecționistă intră în scenă astăzi, chemând la schimbări în abordarea ta în ceea ce privește aspectele sociale ale vieții tale. Se pare că se creează o fricțiune între nevoia ta de a avea o viață socială de susținere și nevoia ta de intimitate privată, așa că îndreaptă-ți atenția către ceilalți importanți din lumea ta pentru indicii mai bune despre ceea ce trebuie eliberat.

♓ PEȘTI

Pentru a ajunge în vârful jocului tău este nevoie de implicarea altora, Pești. Luna de al treilea sfert în semnul tău opus, cel al Fecioarei analitice, apare astăzi, atrăgând o atenție deosebită asupra schimbărilor care trebuie făcute în jurul implicărilor individuale în legătură cu cariera ta. Este posibil să dorești să revizuiești compromisurile, negocierile și angajamentele asumate pentru a te acorda cu ceea ce trebuie modificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.