Pe 9 noiembrie vă aștept la lansarea cărții 12 luni fără griji

Iată că după o săptămână de când am dezvăluit misterul AMR-ului și v-am dat vestea despre lansarea celei de-a doua cărți, 12 luni fără griji, vă povestesc în sfârșit și pe blog cât de fericită sunt.

Ideea cărții mi-a venit la foarte puțin timp după lansarea primei mele cărți, 9 luni fără griji, și am fost inspirată de toate întrebările pe care le primeam de la mămici despre Nicholas. De ce doarme, cum de nu a avut colici, cum de mănâncă, cum de nu se trezește noaptea. Acestea sunt câteva dintre cele 101 de întrebări despre primul an de viață al bebelușului la care veți găsi răspunsul în carte.

 

Întotdeauna am încurajat părinții să consulte medicii specialiști și să nu culeagă informația de pe social media sau forumuri de discuții.

Nu poți lua o decizie atât de importantă pentru sănătatea copilului tău imitând ce fac ceilalți cu copiii lor. De aceea, atât în articolele de pe blogul meu, cât și în cărțile pe care le-am scris, obțin informații corecte de la medici cu experiență pentru ca viitorii sau actualii părinți să își construiască o bază de cunoștințe minime despre cum este bine să acționeze în anumite situații. Pentru soluționarea problemelor pe mai departe le recomand să ia legătura cu medicii lor de familie.

Și de data aceasta am discutat cu 13 specialiști (în pediatrie, psihologie și nutriție) pentru a strânge în carte cât mai multe informații utile pentru mămici.

Odată ce ai născut, ajungi să te temi pentru orice pas pe care îl faci și care implică sănătatea, viața și bunăstarea copilului tău și atunci vrei să știi că ești cea mai bună mamă din lume, că faci cel mai bun lucru și că vei lua cele mai bune decizii pentru el. Sunt foarte multe moduri de a crește un copil și nimeni nu poate oferi o rețetă a fericirii. Această carte spune povestea mea, de mamă a trei copii și felul în care am ales eu să îi cresc. În paginile ei veți găsi o sumă a experiențelor mele personale alături de informațiile medicilor care mi-au oferit, cu generozitate, sfaturile lor competente. Opiniile aparțin specialiștilor cu care eu am lucrat și în care am deplină încredere.

FOLLOW ME

Misiunea acestei cărți este să prezinte realitatea, așa cum este ea, din perspectiva mea, ca mamă. Îmi doresc să încurajez moderația și normalitatea în creșterea și educarea copiilor. Nu cred în parentingul dus la extrem, dar, pe de altă parte, sunt și o persoană destul de tradiționalistă.

Această carte mă reprezintă în totalitate și are și o doză considerabilă de subiectivism. Altfel, ar fi un almanah, nu o experiență transpusă pe hârtie.

Așadar, vă aștept pe 9 noiembrie începând cu ora 16:00, la Promenada Mall, unde voi lansare cartea în cadrul unei petreceri uriașe pentru bebeluși. M-am gândit că e un prilej perfect să îl sărbătoresc pe Nicholas alături de toți cei care ne urmăresc. Abia aștept să vă cunosc personal și să ne distrăm împreună la cea mai mare petrecere pentru bebeluși cu un tort uriaș, baloane, animatori și multe surprize! Deși a fost ziua lui Nicholas, voi sunteți cei care vor primi cadouri.

Le mulțumesc și de data aceasta partenerilor care îmi sunt alături: Promenada Mall care va găzdui din nou evenimentul de lansare,  Regina Maria, clinica la care i-am născut pe Alesia și Nicholas și ai cărei specialiști au contribuit la realizarea cărții și care oferă în cadrul tombolei un abonament pentru primul an de viață al bebelușului, Topfer România care v-a pregătit produse de igienă și cereale pentru primul an de viață al bebelușului, Secom România, care oferă un kit de suplimente alimentare naturale pentru primul an de viață al bebelușului și Eau Thermale Avene, care oferă un premiu ce constă în dermato-cosmetice pentru pentru bebeluș timp de 12 luni. Mai multe detalii despre tombolă și regulament găsiți AICI, unde trebuie să vă și înscrieți pentru a vă asigura participarea la eveniment. Avem doar 200 de locuri disponibile, așa că, dacă vreți să ne vedem pe 9 noiembrie, vă invit să vă înscrieți!

 

0 comentarii pe “Pe 9 noiembrie vă aștept la lansarea cărții 12 luni fără griji

  1. Dicu Cristina- Gabriela says:

    Buna ziua,am fost la lansarea cartii 9 luni fara griji, am citit-o este foarte interesanta in cresterea si dezvoltarea unui copil! Sunteti speciala!cartea merita totul! 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.