Horoscop de weekend – vineri, sâmbătă și duminică. Mari surprize în perioada 6 – 8 mai 2022

Horoscopul tău săptămânal, 28 august - 4 septembrie

♈ BERBEC

Dacă ai avut nevoie de o schimbare de decor, ai putea să te gândești să-ți aranjezi spațiul, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Rac. Între timp, o conexiune dulce între Soarele Taurului și Marte, planeta ta guvernatoare, te va motiva să investești în tine și în viața pe care ți-ai imaginat-o. Folosește acest climat cosmic ca pe o permisiune de a face un pic de cumpărături, mai ales dacă acest lucru poate ridica vibrația casei tale. Această energie este, de asemenea, grozavă pentru a curăța orice obiecte nedorite sau nefolosite, așa că nu vă fie teamă să luați un sac de gunoi înainte de a vă răscoli prin dulapuri.

♉ TAUR

Te vei simți energizat de prieteniile tale astăzi, dragă Taur, deoarece Soarele împarte o conexiune dulce cu Marte, activând sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Aceste vibrații ar trebui, de asemenea, să te motiveze să îți croiești un nume, mai ales când vine vorba de grupuri de interese speciale și de sfera ta mai largă de conexiuni. Lucrul în cadrul unui grup ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate, mai ales că Luna în Rac împărtășește aspecte de susținere cu nodurile destinului, ajutându-te să faci brainstorming pentru calea de urmat. Împărtășirea ideilor te poate ajuta să îți ridici planurile de viitor, așa că nu te teme să visezi cu voce tare.

♊ GEMENI

S-ar putea să ai impresia că treci neobservat din când în când, dragă Gemeni, dar cum Soarele împarte o legătură dulce cu pasionalul Marte, este posibil să atragi atenția atunci când nu te așteptai, mai ales când vine vorba de viața ta profesională. Folosește acest climat cosmic ca pe un indiciu pentru a face un efort suplimentar la locul de muncă chiar acum, acordând asistență suplimentară colegilor și superiorilor tăi. Între timp, o conexiune utilă între Luna în Rac și nodurile destinului te poate ajuta să îți deschizi uși, deși va trebui să crezi în tine și în visele tale pentru viitor.

♋ RAC

Valuri de emoții te vor găsi pe tot parcursul zilei, dragă Rac, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o serie de conexiuni dulci pe cer. Exprimarea emoțională va fi o prioritate pe măsură ce după-amiaza se apropie, iar Luna se conectează cu nodurile destinului, încurajându-te să eliberezi tot ceea ce te-a deranjat în ultima vreme. Din fericire, ar trebui să găsești o energie caldă și primitoare din partea cercului tău de prieteni, permițându-ți să te simți în siguranță în timp ce îți articulezi dispoziția. Acordă-ți puțin timp pentru meditație pe măsură ce se lasă seara, iar misticul Neptun îți cere să te conectezi cu latura ta spirituală.

♌ LEU

Priceperea ta în afaceri va ieși la joc astăzi, dragă Leu, când Soarele Taurului îi dă un sărut lui Marte cel pasional, activându-ți a opta și a zecea casă solară. Folosește acest climat cosmic pentru a negocia pentru orice client, poziție sau mărire de salariu pe care simți că le-ai câștigat, deoarece va fi dificil pentru ceilalți să se opună cazului tău. Între timp, o energie liniștită îți va găsi sufletul pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Rac, formând o legătură dulce cu Neptun cel visător, pe măsură ce se lasă seara. Aceste vibrații sunt perfecte pentru o baie de sare vindecătoare, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu v-ați mai curățat aura.

♍ FECIOARĂ

Te vei simți motivată de iubire astăzi, dragă Fecioară, pe măsură ce Soarele din Taur formează o conexiune dulce cu pasionalul Marte. Folosește-te de impulsul acestei energii pentru a-ți ciopârți obiectivele, deoarece universul te împinge să visezi măreț și să îți croiești viața pe care ți-o dorești cel mai mult, astfel încât să o poți împărtăși cu cineva special în viitor. Între timp, Luna își continuă călătoria prin Racul plin de compasiune, aducând un val de energie în viața ta socială. Aceste vibrații sunt ideale pentru a te reîntâlni cu vechii prieteni, așa că asigură-te că iei legătura cu cei dragi înainte ca ziua să se încheie.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

O abordare eficientă a zilei îți va oferi ocazia de a-ți valorifica puterea personală, dragă Balanță, grație unei conexiuni de susținere între Soarele Taurului și pasionalul Marte. Fă-ți o favoare și trasează o listă solidă de lucruri de făcut pentru această zi, pentru a te ajuta să rămâi motivată și pe drumul cel bun. O energie visătoare te va găsi pe măsură ce se lasă seara, iar Luna Racului îi dă un sărut lui Neptun cețos. Acest dans ceresc te poate ajuta să găsești inspirație în cadrul carierei tale, așa că nu te reține dacă începi să visezi la o ocupație care îți umple sufletul.

♏ SCORPION

Dragostea de sine te va motiva astăzi, dragă Scorpion, pe măsură ce Soarele Taurului se conectează cu Marte, conducătorul tău planetar. Folosește această energie pentru a te pune la punct cu dorințele tale și cu ceea ce meriți, deoarece universul te împinge să lupți pentru ceea ce inima ta își dorește cel mai mult. Din fericire, vei beneficia și de un pic de sprijin cosmic în acest moment, datorită plasării Lunii în Rac și în sectorul spiritual al hărții tale. Deschide-te la îndrumări și mesaje de dincolo de văzduh, mai ales în această seară, când Luna îi dă un sărut misticului Neptun, deschizându-ți în mod exploziv al treilea ochi.

♐ SĂGETĂTOR

Ia-ți ceva timp pentru a-ți organiza spațiul de lucru și casa astăzi, deoarece Soarele Taurului împărtășește o conexiune de susținere cu energizantul Marte. Acest climat cosmic îți va oferi motivația necesară pentru a te apuca în sfârșit de lista de curățenie de primăvară, oferindu-ți un sentiment de satisfacție cu fiecare măturat de mătură. Între timp, Luna își continuă călătoria prin Rac, împingându-vă să vă debarasați de ceea ce nu vă mai servește, ceea ce se aplică cu siguranță prafului, obiectelor nefolosite și produselor expirate din cămară. Deși s-ar putea să nu fie cel mai plin de farmec mod de a petrece o seară de vineri, vei merge la culcare simțindu-te mândru de munca depusă.

♑ CAPRICORN

Vei tânji după interacțiunea socială astăzi, dragă Capricorn, deoarece Soarele îi dă un sărut lui Marte, activându-ți casele a treia și a cincea solare. Folosește climatul cosmic ca pe un indiciu pentru a organiza o întâlnire cu prietenii tăi după serviciu, permițându-ți să te pui la curent cu cele mai tari bârfe care înoată prin cercul tău. Între timp, Luna își continuă călătoria prin Capricorn, aducând un accent pe viața ta amoroasă. Acum ar putea fi un moment bun pentru a contopi lumile cu prietenii și cu iubitul tău, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu ți-ai mai adunat întreaga echipă pentru distracție.

♒ VĂRSĂTOR

Vei fi într-o dispoziție de ajutor astăzi, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Rac și prin sectorul din harta ta care guvernează servitutea. Un sentiment de satisfacție te va găsi pe măsură ce îi ajuți pe alții să își atingă obiectivele și să își facă planuri de viitor, deși ar trebui să eviți să îți irosești eforturile cu cineva care nu este pregătit să evolueze. O energie visătoare vă va găsi pe măsură ce se lasă seara, iar Luna îi dă un sărut lui Neptun cețos, dându-vă permisiunea de a vă răsfăța cu un pic de terapie de retail și lux. Încercați doar să nu vă distrugeți bugetul în acest proces.

♓ PEȘTI

Te vei simți lucidă și motivată să lucrezi pentru a-ți atinge obiectivele astăzi, dragă Pești, datorită unei conexiuni dulci între Soarele Taurului și pasionalul Marte. Între timp, inspirația creativă va fi de partea ta pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Rac și prin a cincea ta casă solară. Lasă-te purtat într-o călătorie vizionară despre cum ar putea arăta viitorul, dar asigură-te că iei notițe despre orice idee strălucită care te găsește, ca nu cumva să o uiți odată ce acești nori visători se despart. Încearcă să îți rezervi puțin timp pentru o ieșire artistică pe măsură ce se lasă seara, iar Luna îi dă un sărut lui Neptun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.