Horoscop de weekend 8-9 octombrie 2022. Ce zodii au noroc

Horoscop luna martie 2023 pentru fiecare zodie

♈ BERBEC

Deși weekendul tău ar putea începe cu o vibrație somnoroasă, vei începe să te simți revigorată și înălțată odată ce Luna intră în semnul tău sâmbătă, apropiindu-se de strălucitorul Jupiter. Acest climat cosmic va arunca un plus de noroc în direcția ta, așa că nu fi surprins dacă norocul începe să ți se îndrepte. Acest schimb ceresc este, de asemenea, pregătit să vă amplifice semnificativ popularitatea, permițându-vă să vă umpleți planurile de weekend fără prea mult efort. Amintiți-vă doar să vă luați ceva timp pentru voi, deoarece veți avea nevoie de singurătate pentru a vă sorta gândurile și obiectivele.

♉ TAUR

Nu fi surprins dacă te vei trezi cu niște bârfe suculente, deoarece Luna din Pești se confruntă cu Mercur dis-de-dimineață. Aceste vibrații ar putea stârni drame în cercul tău social și s-ar putea să fii chemat să descurci câteva încurcături printre camarazii tăi. Din fericire, vibrațiile se vor schimba până la jumătatea weekendului, când Luna va intra în Berbec, deschizând calea pentru noi începuturi și noi începuturi. O mână de ajutor din partea lui Jupiter te poate ajuta să faci rețea și să îți extinzi conexiunile, așa că nu te teme să te adresezi celor cu care sperai să faci cunoștință.

♊ GEMENI

S-ar putea să-ți fie greu să menții limitele în această perioadă, dragă Gemeni, deoarece Luna își încheie călătoria prin Pești. Din fericire, vibrația va fi una somnoroasă, așa că este puțin probabil că va trebui să te confrunți cu prea multe împingeri și împingeri. Vei observa o schimbare până la mijlocul dimineții, când Luna va intra în Berbec, energizându-ți corpul și mintea și, în același timp, îți va da chef să socializezi. Asigură-te că-ți aduni trupele pentru brunch-ul de ziua lui Saturn, dar încearcă să menții atmosfera incitantă, aducând în discuție subiecte obscure sau provocându-ți companionii la un joc de „niciodată nu am avut vreodată”.

♋ RAC

Acordă-ți spațiu pentru pace și mediere liniștită în wekeend, pe măsură ce Luna își încheie călătoria prin Pești și sectorul spiritual al hărții tale. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a comunica cu cealaltă parte și pentru a te vindeca emoțional, așa că asigură-te că te apleci asupra laturii tale mistice. Cu toate acestea, vibrațiile se vor schimba semnificativ până la mijlocul dimineții, când Lady Luna va intra în Berbecul înflăcărat, creând o atmosferă mai serioasă și mai rapidă. O mână de ajutor din partea expansivului Jupiter îți poate permite să îți construiești o stabilitate, oferindu-ți în același timp și oportunitatea de a lucra în mod constant pentru a-ți dezvolta visele.

♌ LEU

Acordă-ți un moment de meditație liniștită și de introspecție când te trezești, deoarece Luna își încheie călătoria prin Pești și prin sectorul din harta ta care guvernează transformarea. Acest plasament luminos este perfect pentru a renunța, așa că asigură-te că îi oferi durerile, grijile și preocupările tale Lunii înainte de a intra în Berbec la mijlocul dimineții. Aura ta va beneficia de un plus de strălucire pe măsură ce orele continuă să se deruleze și Luna se apropie de Jupiter strălucitor. Acest schimb ceresc va avea loc în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea, supraîncărcându-ți intuiția, norocul și abilitățile de manifestare.

♍ FECIOARĂ

Visele ciudate ar putea să te facă să te răsucești în această perioadă, deoarece Luna din Pești se confruntă cu Mercur, amenințându-ți odihna de peste noapte. Nu te simți vinovată dacă dormi până târziu dacă te simți înclinată, considerând că este primul tău act de autoîngrijire în acest weekend. Din fericire, rezistența ta se va ridica până la jumătatea dimineții, când Luna intră în Berbec, ajutându-te să scuturi pânzele de păianjen care s-ar putea să se fi adunat în oboseala ta. Vibrațiile bune vor curge pe măsură ce Luna se apropie de Jupiter în această după-amiază, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a vă conecta cu cei dragi la un nivel profund și filozofic.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Psihicul tău ar putea prăfui niște vise destul de dure în acest weekend, deoarece Luna din Pești se confruntă cu Mercur. Încearcă să nu citești în orice întâlnire pe tărâmul astral pe care ai avut-o în timp ce dormeai, mai ales dacă ai avut o experiență negativă. Din fericire, vibrațiile se vor ridica semnificativ până la mijlocul dimineții, când Luna va intra în Berbec, oferindu-ți șansa de a recupera armonia în inima ta. O energie pasională și romantică se va suprapune pe acest plasament lunar, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a-ți prioritiza viața amoroasă. Chiar dacă nu ești cuplată în prezent, romantismul va fi în aer, așa că asigură-te că te răsfeți și te iubești!

♏ SCORPION

Luna trece prin etericul Pești și prin a cincea ta casă solară. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a avea o abordare înaltă a vieții, așa că nu te simți vinovat că stai în pat mult timp după ce te-ai trezit. Vei observa o schimbare până la jumătatea dimineții, când Luna intră în Berbec, punându-te într-o stare de spirit mai productivă și mai proactivă. Folosiți această energie pentru a vă lua un avans în agenda de weekend, mai ales când vine vorba de treburi. Cu toate acestea, veți dori să vă luați un moment pentru a sărbători viața atunci când Luna se va apropia de Jupiter după-amiaza.

♐ SĂGETĂTOR

Te vei simți confortabil și liniștit în patul tău, pe măsură ce Luna își face ultimii pași prin somnoroșii Pești. Din fericire, vei începe să îți recuperezi exuberanța până la jumătatea dimineții, când Luna intră în Berbec, încurajându-te să ieși și să te distrezi. Acest plasament luminos îți va declanșa latura aventuroasă, mai ales după-amiaza, când Luna și Jupiter se vor ciocni. Vei beneficia, de asemenea, de un impuls cosmic pentru popularitatea ta, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a susține orice proiect creativ la care ai lucrat. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să câștigi atenția cuiva pe care ai pus ochii, așa că nu te simți prost dacă te dai mare.

♑ CAPRICORN

Mintea ta ar putea să zăbovească în tărâmul viselor în acest final de săptămână, pe măsură ce Luna își face ultimii pași prin bruma din Pești și prin a treia ta casă solară. Folosește această energie ca o scuză pentru a aborda dimineața cu ușurință, poate cu o sesiune de meditație sau cu o nouă intrare în jurnal. Energia din casa ta va deveni mai vie până la jumătatea dimineții, pe măsură ce Luna își face loc în Berbec și în sectorul din harta ta care guvernează fericirea domestică. Folosiți plasarea luminilor ca motivație pentru a înviora vibrația spațiului dvs. deschizând câteva ferestre și efectuând o binecuvântare a casei.

♒ VĂRSĂTOR

Corpul tău ar putea avea nevoie de o odihnă suplimentară în aceste două zile, deoarece Luna își încheie călătoria prin etericul Pești. Din fericire, vei observa o schimbare până la jumătatea dimineții, când Luna intră în Berbec, restabilindu-ți motivația și spiritul tău natural rapid. Marile idealuri vor veni la tine în această după-amiază, când Luna se va împrieteni cu expansivul Jupiter, în timp ce universul te împinge să visezi. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a-ți folosi vocea, atâta timp cât mesajul pe care îl ai este unul pozitiv. Încearcă să planifici niște timp de calitate cu prietenii tăi înainte ca ziua să se încheie, deoarece vei fi într-o stare de spirit vorbăreț și social.

♓ PEȘTI

Nu te simți vinovat dacă vrei să te deconectezi de la responsabilitățile tale în acest final de săptămână, dragă Pești, deoarece Luna face ultimii pași prin semnul tău înainte de a intra în Berbec în această dimineață. Această schimbare luminoasă te va face să ai chef de activitățile tale preferate de petrecere a timpului liber, așa că nu te simți vinovat dacă vrei să lenevești în pijamaua ta preferată. Gustul pentru lucrurile mai bune din viață va lovi când Luna se va apropia de Jupiter în această după-amiază, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a vă aranja, a ieși în oraș și a vă răsfăța. Nu vă simțiți vinovat dacă cheltuiți puțin din banii câștigați cu greu acum, dar nu uitați să păstrați un buget rezonabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.