Horoscop duminică, 12 decembrie 2021. Ce zodii sunt câștigătoare

Horoscop duminică, 13 decembrie 2021. Ce zodii sunt câștigătoare

Vezi ce îți prevăd astrele pentru 12 decembrie 2021. Horoscop complet!

♈ BERBEC

Nu există nici o cale de întoarcere în fața adevărurilor care apar astăzi în povestea ta de dragoste. Venus, care construiește relații, se unește cu Pluton, care caută transformarea, ajutându-te să înfrunți muzica atunci când vine vorba de a te confrunta direct cu ce tipare de parteneriat trebuie să se schimbe. Între timp, primul sfert de lună apare în Pești, luminând clivajul actual existent între jobul tău de zi și jobul tău de vis.

♉ TAUR

Acordă-ți spațiu pentru a naviga în tot ceea ce se va întâmpla. Inimoasa Venus își petrece ziua fuzionând cu Pluton, care caută transformarea, subliniind schimbările importante care trebuie făcute în viața ta socială și abordarea actuală a aspirațiilor tale. Primul sfert de lună sosește, de asemenea, în semnul tău, luminând schimbările care trebuie făcute între cerințele vieții tale publice și nevoile tale personale.

♊ GEMENI

Pregătește-te să îți înfrunți propriii demoni cu capul sus. Venus, care stabilește valorile, e într-o conjuncție puternică cu Pluton, care dezvăluie adevărul, luminând piedicile din încrederea ta în tine însuți, care se trag înapoi la răni timpurii. Lasă-te să simți tot ce apare și acceptă schimbările în fluxul de lucru și în finanțe. În altă parte, primul sfert de lună în Pești luminează prăpastia dintre nevoile tale independente și cerințele familiei.

♋ RAC

Nu ai cum să scapi de conversațiile intense despre relații care te așteaptă sub cerul de duminică. Ai putea la fel de bine să te apleci și să înfrunți muzica pentru a clarifica lucrurile. Magneticul Venus fuzionează cu Pluton, care dezvăluie adevărul, împingându-te să recunoști frustrările latente care au stat la pândă în jurul poveștilor de parteneriat. În altă parte, primul sfert de Lună în Pești luminează prăpastia dintre talentele tale brute și încrederea pe care o ai în împărtășirea abilităților tale.

♌ LEU

Sprijină-te de puternica furtună emoțională pe care simți că se pregătește în interiorul tău, deoarece te ghidează direct spre ceea ce trebuie schimbat și eliberat. Iubitorul Venus se unește cu transformatorul Pluton în semnul tău, ajutându-te să abordezi tipare depășite și în ceea ce privește independența în parteneriate. Între timp, primul sfert de lună în Pești luminează schimbările importante care trebuie făcute în jurul sănătății tale mentale și a stilului tău de comunicare. Semnezi pentru niște schimbări majore!

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Privește-ți adevărul drept în ochi. Nu te feri de umbre atunci când trebuie să treci prin ele. Venus, care stabilește valori, este în conjuncție cu Pluton, care cere schimbări, luminând ceea ce are nevoie disperată de transformare pe frontul echilibrului dintre muncă și viață personală. În altă parte, primul sfert de lună în Pești atinge diviziunea dintre nevoia ta de distracție romantică și dorința ta de angajament și securitate emoțională.

♎ BALANȚĂ

Încearcă să nu abordezi lucrurile în logica ta obișnuită, mai întâi sub, cerul de duminică. Lasă-te înclinat în fluxul sentimentelor, în timp ce Luna din primul sfert de lună în Pești evidențiază prăpastia dintre cerințele tale familiale și nevoile parteneriale. Între timp, iubitoarea Venus se unește cu Pluton, care caută reînnoirea, intensificându-ți nevoia de onestitate profundă și de schimbare atunci când vine vorba de viața ta romantică și de aspirațiile tale creative.

♏ SCORPION

Cerul de duminică este martorul unor turbulențe pe care Venus le întâlnește, deoarece se blochează într-o conjuncție grea cu Pluton, care cere transformare. Această pereche incomodă te face să abordezi legăturile de familie într-un mod dramatic – unul care cere schimbarea unor tipare obositoare. Permite-ți să fii sincer cu povestea și sentimentele tale, chiar dacă asta înseamnă să răvășești câteva pene.

♐ SĂGETĂTOR

Este posibil să te confrunți cu unele materiale provocatoare din punct de vedere emoțional în spatele ușilor închise duminică. Acordă-ți spațiu pentru a procesa tot ceea ce trebuie să apară pe măsură ce Venus, care creează legături, se unește cu Pluton, care caută reînnoirea. Această pereche puternică evidențiază tiparele de relații autoînfrânte care au nevoie disperată de eliberare. În altă parte, primul sfert de lună în Pești evidențiază diviziunea actuală existentă între aspirațiile tale pe termen lung și talentul tău brut.

♑ CAPRICORN

Culegi o perspectivă cosmică de la fermecătoarea și fermecătoarea planetă a iubirii, Venus. Cerul de duminică o găsește pe Venus prinsă între ciocan și nicovală, pe măsură ce fuzionează cu Pluto, cel care ia lumea interlopă. Această împerechere incomodă funcționează pentru a vă ajuta să recunoașteți ce elemente din viața dvs. au nevoie disperată de transformare și reînnoire emoțională. Așteptați-vă ca orice concepții și credințe greșite de relații depășite și de lungă durată să ajungă în vizor.

♒ VĂRSĂTOR

Magneticul Venus își petrece ziua fuzionând cu Pluton, care este emoțional-rău, împingându-te să recunoști la lumina zilei fobii de intimitate de lungă durată. Este important să scoți adevărul de sub covor în chestiuni care privesc parteneriatele apropiate. Între timp, Luna din primul sfert de lună în Pești luminează prăpastia dintre viața ta publică și nevoile tale de relație.

♓ PEȘTI

Sub cerul de duminică pot apărea povești puternice. Pregătiți-vă pentru ca unele adevăruri dure să se facă cunoscute pe frontul carierei, deoarece Venus, care definește valoarea, își petrece ziua în fuziune cu Pluton, care transformă. Primul sfert de lună sosește în etericul Pești în același timp, evidențiind clivajul actual dintre traiectoria ta pe termen lung și orice comportamente de autosabotare care stau în prezent în cale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.