Horoscop ianuarie 2022. Vești bune în prima lună a anului

Horoscop ianuarie 2022. Vești bune în prima lună a anului

♈ BERBEC

Pregătește-te ca anul să-ți aprindă din start obiectivele profesionale, Berbec. O mulțime de energie planetară se va concentra asupra carierei și ambițiilor tale pe parcursul lunii ianuarie, mai ales cu o Lună nouă în acest sector de succes care aduce noi oportunități încă din săptămâna de după 2 ianuarie. Cu toate acestea, încearcă să blochezi lucrurile cât mai repede posibil, deoarece Mercur va începe să se comporte ca o regină a dramei în zona ta de prietenie odată ce va deveni retrograd pe 14. Ai putea descoperi că o cunoștință dă înapoi de la o promisiune pe care o făcuse anterior sau că pur și simplu nu ești pe aceeași lungime de undă cu un amic în săptămânile următoare.

O lună plină în arena ta domestică sosește pe 17 ianuarie, aducându-ți un moment important în jurul familiei sau al casei. Unii Berbeci ar putea decide că este timpul să înceapă să se gândească la o mutare în anul care urmează sau chiar să aibă loc o tranziție importantă în ceea ce privește rudele lor. De asemenea, s-ar putea să te simți puțin nostalgic în această lună, având loc și Venus retrograd. Întâlnirile nu vor fi la fel de importante în ianuarie – cu excepția cazului în care ești dispus să ieși din zona ta de confort, să te angajezi cu cineva care este puțin exotic sau dacă te întorci la o conexiune pe care ai avut-o anterior.

♉ TAUR

Încă de la începutul anului 2022, vei observa că anul are deja un ton cu totul diferit față de cel cu care ești obișnuit, Taur. Intri într-un an magnific pentru ambițiile, aspirațiile și viața ta socială. De asemenea, este foarte probabil să fii dornic să zbori în direcții noi și să te distrezi mai mult! Luna nouă de pe 2 ianuarie te-ar putea propulsa să faci exact asta, mai ales în ceea ce privește călătoriile sau planificarea vacanțelor pentru anul care urmează. De asemenea, proiectele academice și cele mediatice ar putea să vă consume mintea în curând și s-ar putea chiar să căutați finanțarea sau partenerii potriviți care să se alinieze cu dvs. și să vă ajute să treceți la nivelul următor.

Încearcă să blochezi lucrurile cât de repede poți, totuși, pentru că Mercur retrograd în sfera ta profesională începe pe 14, întârziind lucrurile pentru săptămânile următoare. O lună plină în sectorul tău de comunicare, pe 17, ți-ar putea aduce mai multe călătorii pe distanțe scurte sau o oportunitate de a lucra la un nou proiect de scris, vorbit sau publicitar. Luna ar putea, de asemenea, să te facă destul de nostalgic, deoarece guvernatorul tău, Venus, se rotește înapoi în această perioadă. Dacă doriți să vă reconectați cu cineva, dați-i drumul!

♊ GEMENI

Intimitatea și relațiile vor fi o prioritate pentru tine la începutul anului, Gemeni. S-ar putea să decideți dacă este timpul să faceți planuri pe termen lung, să vă combinați bunurile sau chiar să vă despărțiți! Luna nouă de pe 2 va activa acest lucru pentru tine, dar s-ar putea să te gândești în schimb la averea ta, la investiții sau la împrumuturi. Dacă doriți să vă creșteți finanțele, concentrați-vă asupra acestui aspect în săptămâna care urmează acestei lunare.

Mișcați-vă rapid, totuși, deoarece guvernatorul vostru, Mercur, va intra din nou în retrogradare începând cu data de 14, provocând tot felul de întârzieri și confuzii pentru voi în săptămânile următoare. O Lună plină în sectorul tău de prosperitate sosește pe 17, aducând în atenția ta și o chestiune importantă legată de bani. O mărire de salariu, o nouă ofertă de muncă, un client profitabil sau o cheltuială majoră ar putea apărea în preajma acestei perioade.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♋ RAC

Parteneriatele vor fi principalul tău obiectiv la începutul noului an, Rac. Multe planete vor evidenția relațiile, intimitatea și cât de împlinit te simți acum în conectarea cu ceilalți. Luna nouă din 2 ianuarie îți va deschide o portiță în acest domeniu, oferindu-ți șansa de a discuta despre cum stai sau chiar de a atrage pe cineva cu potențial pe termen lung, dacă ești singur.

Cu toate acestea, nu vă grăbiți cu nimic, deoarece Venus este retrogradă, iar Mercur va pedala înapoi în curând, începând cu data de 14. De fapt, este posibil să fii deosebit de nostalgic în legătură cu un fost sau o veche iubire sau să fii în procesul de reconectare cu cineva din trecutul tău în această perioadă. Nu vă grăbiți în timp ce navigați în această situație. O lună plină în semnul tău zodiacal sosește pe 17, punându-te pe tine și dorințele tale în centrul atenției. Ai putea descoperi că o speranță sau un vis drag ție este acum la îndemână sau că acum faci un pas în puterea ta. Folosește această perioadă pentru a evalua cu adevărat ceea ce vrei să construiești în anul care urmează.

♌ LEU

Luna ianuarie îți va aduce o serie de situații de care trebuie să te ocupi în timp ce te aperi în noul an, Leu. Cea mai mare parte a atenției tale va fi în jurul rutinei zilnice și a locului de muncă – precum și a modului în care îți îmbunătățești sănătatea fizică. Luna Nouă de pe 2 îți poate oferi o oportunitate de a îmbunătăți oricare dintre aceste domenii pentru tine. Cu toate acestea, dacă iei decizii importante sau ești pe cale să semnezi contracte, fă-o înainte de data de 14, deoarece Mercur va intra în mers retrograd în acel moment. De fapt, s-ar putea ca în curând să abordați situații anterioare cu foști sau parteneri vechi din cauza acestuia și să vă dați seama că nu sunteți pe aceeași lungime de undă. O Lună Plină pe 17 va evidenția, de asemenea, atenția ta în această lună, deoarece cade în sectorul tău de sănătate mentală, odihnă și TLC. Întinde-te și relaxează-te în apropierea acestei perioade. Reîncarcă-te pentru un moment, altfel ai putea risca să te epuizezi.

♍ FECIOARĂ

Luna ianuarie te cheamă să te concentrezi pe dorințele inimii tale, Fecioară. Cu atât de multă energie planetară care îți împuternicește sectorul romantismului, creativității, fertilității și pasiunii, s-ar putea să simți că este timpul să te eliberezi și să te distrezi! Cea mai importantă Lună Nouă a anului pentru Fecioarele singure sosește pe 2, deschizându-ți o ușă pentru a găsi pe cineva nou. Cu toate acestea, în această lună pari a fi destul de concentrat pe trecutul tău și s-ar putea să te intersectezi cu foști sau cu foste iubiri, sau să te gândești să te apropii de ei. Mergi cu grijă.

O lună plină în sectorul tău social sosește pe 17, punându-te probabil în centrul atenției și înconjurat de mulți prieteni și cunoștințe care te adoră. Petreceți timp pentru a vă construi rețeaua și pentru a vă reconecta cu persoane din trecut. Ultimul lucru de menționat, totuși, este că guvernatorul tău planetar, Mercur, va intra în curând în retrogradare pe 14, provocând tot felul de confuzii pentru tine în luna următoare. Acest lucru va cauza probabil întârzieri și lipsă de comunicare la locul de muncă, așa că nu te stresa și înțelege că universul nu te pedepsește. Uneori este în regulă să te miști într-un ritm mai lent.

♎ BALANȚĂ

Familia, viața domestică și proprietățile imobiliare sunt unele dintre principalele tale obiective în ianuarie, Balanță. Cu atât de multă activitate cosmică aici, ai putea în curând să te muți, să renovezi sau să petreci mai mult timp cu cei dragi. Luna nouă de pe 2 va aduce o explozie de energie în acest domeniu pentru tine. Cu toate acestea, dacă luați decizii importante, este posibil să doriți să amânați, deoarece Venus este deja retrogradă în acest sector, iar Mercur va adormi astfel începând cu data de 14.

Înțelegeți că universul vrea să mergeți într-un ritm mai lent, ceea ce este OK. Totuși, un moment important pentru viața ta profesională va avea loc în apropierea datei de 17 ianuarie, când Luna plină îți va pune în evidență cariera, ambițiile și angajarea. Ar putea apărea un premiu, o promovare sau un nou loc de muncă. Dacă, dintr-un motiv oarecare, constați că nu primești laudele pe care le dorești, conștientizează că s-ar putea să trebuiască să-ți schimbi obiectivele sau locul de muncă pentru a face acest lucru.

♏ SCORPION

Călătoriile ar putea fi principala preocupare la începutul lunii ianuarie, Scorpionule. Cu atât de multă activitate planetară în aceste sectoare, ai putea călători încoace și încolo sau chiar să te gândești la călătorii pe distanțe lungi. Dacă nu puteți să vă puneți în mișcare imediat, s-ar putea, în schimb, să vă planificați vacanțe pentru anul care vine.

Un alt mod în care acest lucru te poate motiva este în jurul proiectelor academice, contractuale sau media. Cu toate acestea, nu faceți anunțuri sau decizii majore din start, deoarece Venus este retrograd în acest sector, iar Mercur va aduce confuzie începând cu data de 14, pentru următoarele săptămâni. Luna plină de pe 17 îți va oferi în continuare o explozie de energie pentru a urmări aceste obiective sau pentru a analiza modul în care te poți dezvolta în anul care urmează, așa că bucură-te de vibrațiile festive și planifică în consecință.

♐ SĂGETĂTOR

Bunăstarea, veniturile și prosperitatea vor fi punctele tale de interes în ianuarie, Săgetătorule. Cu atât de multă energie planetară care pompează pe aici, nu numai că ai putea face investiții mari sau cheltui bani rapid, dar ai putea vedea și mai mulți venind spre tine! Luna nouă de pe 2 sosește pentru a-ți aduce mai mult și poate atrage un nou loc de muncă, un client profitabil sau o mărire de salariu.

Totuși, dacă iei decizii majore, ar fi mai bine să te abții până în februarie, dacă poți, pentru că Venus este retrogradă în sfera ta financiară, iar Mercur va face în curând un salt înapoi, începând cu 14. Fiți strategici. Cu toate acestea, te vei simți deosebit de înflăcărat și – cu o Lună plină pe 17 în zona ta patrimonială – este posibil să auzi de o plată mare, un bonus, o moștenire sau o bursă pregătită să vină spre tine. Calmează-te și nu te ambala pe trăgaci.

♑ CAPRICORN

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta în ianuarie, Capricorn. Desigur, asta se datorează în parte faptului că este sezonul zilelor de naștere, dar și pentru că atât de multă putere planetară te susține! Luna nouă de pe 2 este cea mai importantă lunare a anului pentru tine, deoarece cade în semnul tău zodiacal și ar putea deschide o ușă către unele dintre cele mai sincere speranțe și obiective ale tale. Acționează pentru a-ți construi viața visurilor tale.

Cu toate acestea, s-ar putea să fiți destul de nostalgic în această perioadă – mai ales în ceea ce privește relațiile – deoarece Venus este retrograd în semnul dvs. Reconectează-te cu persoane din trecutul tău, dacă dorești, dar nu lua decizii majore, deoarece Mercur va intra și el în curând în repaus începând cu data de 14. O lună plină în zona ta de parteneriat sosește pe 17, aducând un punct de cotitură major, o revelație sau o oportunitate de uniune cu o altă persoană. Mulți Capricorni atașați ar putea face promisiuni importante, în timp ce alții ar putea decide că este timpul să meargă pe drumuri separate. Dacă sunteți singuri, căutați pe cineva cu potențial pe termen lung care să vă stea alături.

♒ VĂRSĂTOR

Ai avut parte de câțiva ani destul de intensi, Vărsătorule, așa că începutul de an te va încuraja să te odihnești, să te reîncarci și să reflectezi. Multe dintre planete evidențiază nostalgia și trecutul, așa că învață din el, mai degrabă decât să repeți aceleași greșeli. Un alt mod în care acest lucru te-ar putea afecta este prin aducerea unei atenții mai mari asupra sănătății tale – în special asupra sănătății tale mentale. Găsește specialiștii sau terapeuții potriviți care să te ghideze înapoi acasă.

Mercur retrograd începe în semnul tău zodiacal pe 14, așa că pregătește-te pentru un ritm și mai lent în următoarele săptămâni. Ultima mențiune este o lună plină în zona dvs. de productivitate pe 17, care ar putea aduce un punct culminant sau un punct de cotitură major în legătură cu sănătatea dvs. sau cu locul de muncă. Găsiți echilibrul potrivit de care aveți nevoie în mod clar.

♓ PEȘTI

Sărbătorile îți vor umple calendarul și mintea în ianuarie, Pești! Te așteaptă o lună foarte fericită și romantică, pe măsură ce te încarci în anul tău. Nu numai că aceasta va fi una dintre cele mai norocoase perioade din viața ta, dar vei descoperi că ești înconjurat de foarte mulți oameni care te adoră. O lună nouă pe data de 2 îți va aduce probabil o explozie de activitate socială și te va ajuta să te conectezi cu rețeaua ta. Mulți oameni din trecutul tău ar putea fi de fapt cei pe care îi vezi cel mai des, așa că recuperează-te și râzi de toate amintirile frumoase pe care le-ați împărtășit.

Viața ta profesională va fi și ea destul de fierbinte în această lună și, deși ai putea fi foarte ocupată cu munca, îți vei da seama că ai mai degrabă chef de petrecere! Un moment important pentru inima ta sosește pe 17, cu o lună plină care îți energizează sectorul pasiunii. Peștii singuri ar putea să se îndrăgostească sau să se descurce bine la întâlniri, în timp ce Peștii dedicați ar putea reaprinde focul în relația lor. De asemenea, ar putea apărea noutăți în jurul copiilor sau a sarcinii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.