Horoscop marți, 8 martie 2022. Surprize de Ziua Femeii

Horoscop marți, 8 martie 2022. Surprize de Ziua Femeii

Horoscop zilnic pentru 8 martie 2022. Vezi ce spune horoscopul tău în această zi specială, dedicată femeii!

♈ BERBEC

O legătură intensă cu munca ta ar putea să îți stea în calea vieții sociale în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna Taurului face aspecte cu Pluton și Mercur. Folosește această energie pentru a-ți valorifica autoritatea profesională, mai ales dacă încerci să faci progrese în cadrul ambițiilor tale profesionale. Vibrația se va ușura pe măsură ce se apropie după-amiaza, iar Luna își croiește drum în Gemeni vorbăreț, readucându-vă la un spațiu mental comun și comunicativ. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a face planuri cu prietenii tăi, deoarece Luna le dă un sărut lui Venus și Marte, activându-ți a unsprezecea casă.

♉ TAUR

Acordă atenție la ceea ce îți spune inima în această dimineață, dragă Taur, deoarece Luna călătorește prin semnul tău în timp ce îl aspectează pe Pluton intens. Este posibil să simți că sufletul tău te cheamă să urmezi o cale diferită și ar trebui să fii deschis să faci acest lucru. Din fericire, mintea ta va avea o șansă de a te pune la curent cu intuiția ta în această după-amiază, pe măsură ce Luna își croiește drum în Gemeni. Folosește această energie pentru a pune bazele noilor tale fundații, mai ales dacă ești pe cale să te angajezi într-o schimbare uriașă de viață care îți va zgudui rutinele actuale.

♊ GEMENI

Vei fi într-o dispoziție liniștită în această dimineață, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna își încheie călătoria prin stabilizatorul Taur și prin a douăsprezecea ta casă. Din fericire, un val de energie te va găsi chiar înainte de după-amiază, iar Luna își găsește drumul în semnul tău. Aceste vibrații vă vor ajuta să vă concentrați din nou dacă v-ați simțit în ultimul timp în afara situației, mai ales în această seară, când Luna le dă un sărut lui Venus și Marte. Acest climat cosmic te va lăsa inspirat și gata să explorezi noi concepte, așa că nu te teme să încerci ceva nou înainte ca ziua să se încheie.

♋ RAC

Vei acționa ca un stâlp de putere pentru cei apropiați și cei dragi în această dimineață, dulcele Rac, deoarece Luna în Taur intră într-o conexiune utilă cu Pluton. În timp ce ești întotdeauna fericită să fii acolo pentru cei dragi, va trebui să adopți o abordare directă și puternică cu cuvintele tale dacă cineva vine la tine în căutare de sfaturi. O schimbare se va manifesta chiar înainte ca după-amiaza să se manifeste, când Luna va intra în Gemenii cerebrali și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și calm pentru restul zilei și evită să retrăiești în minte conversațiile din trecut, mai ales dacă te trezești fixat pe ceea ce ți-ai fi dorit să spui.

♌ LEU

Eficiența ta te va scoate în față pe plan profesional astăzi, dragă Leu, deoarece Luna în Taur se conectează cu planeta puterii, Pluto. Aceste vibrații te vor ajuta să călătorești pe parcursul dimineții, permițându-ți să elimini cu ușurință elementele de pe lista de lucruri de făcut. Din fericire, vei avea șansa de a te distra după-amiaza, când Luna va intra în vorbărețul Gemeni și în sectorul din harta ta care guvernează prieteniile. Folosește această energie ca o scuză pentru a avea o seară de întâlnire cu cea mai bună prietenă a ta, deoarece o conexiune dulce între Luna și Venus te va pune în starea de spirit de a fi înconjurată de oamenii care te iubesc.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

O vibrație mistică și misterioasă îți va învălui aura în această dimineață, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna în Taur se conectează cu intensul Pluton, activând casele tale solare a cincea și a noua. Acordă-ți permisiunea de a adăuga un pic de dramatism look-ului tău în această dimineață, deoarece aceste vibrații te vor inspira să faci o impresie puternică. Energia se va ușura chiar înainte de după-amiază și de trecerea lunii în aerisitul Gemeni. Atenția ta se va îndrepta către sarcinile și ambițiile profesionale, ajutându-te să te ocupi de orice afacere care trebuie rezolvată înainte ca ziua de lucru să se încheie. Încearcă doar să nu te suprasolicitezi și asigură-te că îți monitorizezi nivelul de stres.

♎ BALANȚĂ

În timp ce dimineața s-ar putea simți un pic mai intensă, dragă Balanță, datorită unei conexiuni între Luna Taur și Pluton. Din fericire, vibrația se va ușura chiar înainte de după-amiază, iar Luna își va face loc în Gemeni, formând conexiuni pozitive cu Venus și Marte. Acest climat cosmic va aduce o lumină în aura ta, ajutându-te să-ți exploatezi intuiția și motivația de a o urma. Fiți cu ochii în patru pentru întâlniri întâmplătoare sau coincidențe, deoarece ar putea fi modul în care universul vă trimite un mesaj. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a medita, așa că asigurați-vă că vă rezervați câteva minute pentru liniște și introspecție.

♏ SCORPION

Legăturile tale romantice s-ar putea intensifica în această dimineață, dragă Scorpionule, deoarece Luna Taur se conectează cu conducătorul tău modern, Pluton. Folosește aceste vibrații ca pe o scuză pentru a sta în pat mai mult decât ai face-o de obicei, oferindu-ți ție și iubitei tale o oportunitate de a vă reconecta la nivel intim. Profunzimea acestei energii va continua pe tot parcursul zilei, odată ce Luna va intra în Gemeni și în a opta ta casă. O conexiune între Luna și guvernatorul tău tradițional, Marte, te va inspira să pui acțiune în spatele cuvintelor tale, deși vei aștepta același lucru de la ceilalți. S-ar putea ca și latura ta răutăcioasă să vrea să iasă la joacă, așa că nu te reține dacă simți nevoia să îți amesteci rutina în această seară.

♐ SĂGETĂTOR

În timp ce prima parte a zilei te va face să te concentrezi pe muncă și pe responsabilitățile personale, viața ta amoroasă va fi în centrul atenției în această după-amiază, când Luna în Gemeni va forma conexiuni dulci cu Venus și Marte. Dacă ești într-o relație, folosește această energie pentru a-i arăta iubitului tău cât de mult îți pasă, ceea ce poate ajuta la consolidarea bazei parteneriatului vostru, calmând în același timp orice problemă de nesiguranță care ar fi putut să apară în ultima vreme. Dacă ești singur, acum este momentul să te construiești pe tine însuți și nu-ți fie teamă să te răsfeți cu ceva frumos, mai ales dacă îți va crește puțin ego-ul.

♑ CAPRICORN

Te vei simți fără limite în această dimineață, dragă capră de mare, deoarece Luna în Taur formează un aspect de susținere cu Pluton, încurajându-te să te folosești de puterea ta. Nu vă simțiți vinovat dacă vă aruncați un pic greutatea, mai ales dacă altcineva încearcă să vă stea în calea agendei dvs. Din fericire, vibrația se va ușura odată ce Luna își va schimba semnul în aerisitul Gemeni, ceea ce vă va arunca într-o frenezie de productivitate. Tocarea listei de lucruri de făcut vă va da un sentiment de siguranță în acest moment, dar nu uitați să vă ritmați și să încercați să nu lucrați prea târziu în noapte.

♒ VĂRSĂTOR

Te vei simți ca stăpânul domeniului tău în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Taur împarte o conexiune de susținere cu Pluton. Aceste vibrații te-ar putea inspira să îți petreci prima parte a zilei zburând sub radar acasă, așa că nu te simți vinovat dacă decizi să amâni răspunsul la e-mailuri sau mesaje până mai târziu în cursul zilei. Vei observa o schimbare pe măsură ce Luna se mută în Gemeni vorbăreț, activând sectorul din harta ta care guvernează distracția. Acest climat cosmic îți va scoate la iveală latura zburdalnică, împingându-te să ieși și să te distrezi cu cei dragi în această seară.

♓ PEȘTI

Dacă există prieteni sau membri ai familiei cu care trebuie să stabiliți limite, nu ezitați să faceți acest lucru în această dimineață, când Luna în Taur se conectează cu planeta puterii, Pluton. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a vă curăța paginile de social media, mai ales dacă unele dintre postările pe care le-ați întâlnit au fost deosebit de declanșatoare. Nu te simți vinovat dacă apeși pe „mute” sau dacă dai unfollow unor creatori de conținut care îți pun bețe în roate, chiar dacă îi cunoști la nivel personal. Vibrația se va schimba pe măsură ce Luna își face loc în Gemeni, redirecționându-ți atenția către îndatoririle și treburile casnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.