Ziua Alesiei – VLOG

Aproape că și uitasem că am pregătit un material întreg despre ziua Alesiei. Adevărul e că eram așa emoționată în ziua aia că nici nu-mi dau seama cum de am reușit.

Dacă nu ați văzut deja episodul în care Alesia a despachetat cadourile, vă aștept să-l vedeți pe canalul meu de YouTube, chiar aici, dar până atunci vreau să vă arăt cum ne-am distrat de ziua ei.

Partea cu torturile a fost probabil cea mai complicată, căci a avut și anul acesta mai multe torturi decorate diferit. Am luat unul special pentru grădiniță, unde a avut loc prima petrecere și unul pentru petrecerea mare, care a avut loc seara.

A fost o răsfățată toată ziua și toate privirile au fost ațintite asupra ei! Nu-mi vine să cred că are deja 6 ani! Timpul zboară prea repede și la astfel de ocazii îmi dau seama foarte bine cât de mult contează fiecare clipă pe care o petrecem împreună. Timpul zboară prea repede și tot ce ne rămâne în viață sunt amintirile cu cei iubiți!

La mulți ani, prințesa mea!

 


Rămâi pe cel mai citit blog din România și descoperă și alte lucruri interesante!
Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.