Horoscop miercuri 15 decembrie 2021. Ce zodii suferă din iubire

Horoscop de weekend 24 - 25 septembrie. Mare noroc azi

Vezi previziunile pentru 15 decembrie, miercuri. Află horoscopul complet!

♈ BERBEC

Marte, planeta care te guvernează, se confruntă astăzi cu nodul nordic, ceea ce te-ar putea face să te simți stresat de ceea ce îți rezervă viitorul. Pe de o parte, vei fi nerăbdător să avansezi pe drumul tău, dar, pe de altă parte, incertitudinea cu privire la cum arată acest lucru ar putea să te facă să te simți paralizat. Fă tot posibilul să rămâi răbdător cu locul în care te afli în acest moment. Te afli într-un impas în acest moment, în timp ce înveți să îți depășești trecutul, îmbrățișând în același timp misterul necunoscutului. Încearcă să te încurajezi cu faptul că un pic de încercare și eroare nu-ți va face rău și că este în regulă să îți dai seama de lucruri pe parcurs.

♉ TAUR

Îți vei purta inima pe mânecă astăzi, dragă Taur, deoarece Lady Luna te încurajează să conduci cu emoțiile tale. Chiar dacă nu ești super comunicativ cu cuvintele tale, cei din jur vor avea o idee despre care este dispoziția ta emoțională. Încearcă să nu fugi de sentimentele tale și, în schimb, lasă-le să curgă prin tine. Împărtășirea a ceea ce simțiți cu persoanele la care țineți vă poate ajuta să vă întăriți legăturile și, în același timp, vă oferă ocazia de a vă pune ordine în gânduri. În această seară, o senzație de calm de scufundare te va cuprinde, deoarece Luna împarte un aspect de susținere cu visătorul Neptun.

♊ GEMENI

Ai putea să îți iei ceva timp pentru a revizui modul în care relațiile tale ți-au modificat calea, dragă Gemeni. Pasionalul Marte se împrietenește astăzi cu nodul sudic, formând o opoziție cu nodul nordic din semnul tău. Gândește-te dacă relațiile tale din trecut sau cele actuale te împiedică să îți atingi cel mai înalt potențial. Dacă ajungi la concluzia că ai lăsat deoparte anumite hobby-uri, obiective sau chiar prietenii în numele iubirii, ar putea fi timpul să iei o pauză și să faci unele schimbări. Nu te presează să schimbi scenariul imediat, dar cu siguranță ar trebui să te angajezi la niște schimbări graduale.

♋ RAC

Prietenii tăi vor apela probabil la tine pentru sprijin astăzi, deoarece Luna în Taur luminează sectorul din harta ta care îți guvernează cercul social. Ești un vindecător și un îngrijitor înnăscut, dar va fi important să nu dai prea multă energie celorlalți și să nu uiți să păstrezi ceva pentru tine. Evită să descurci mizeriile unor persoane care nu ar face același lucru pentru tine, mai ales dacă acest lucru îți perturbă fluxul natural al zilei. În această seară, Luna împarte o conexiune utilă cu Neptun cel visător, cerându-vă să vă conectați cu sinele vostru spiritual. Folosiți aceste vibrații ca o scuză pentru a vă deconecta, astfel încât să puteți pluti pe aceste vibrații reconfortante.

♌ LEU

Ia-ți ceva timp pentru a te reconecta cu copilul tău interior astăzi, dragă Leu, deoarece Marte pasional formează o alianță cu nodul sudic. S-ar putea să te simți puțin nostalgic după vremuri mai simple, mai ales că Luna în Taur pune o mare greutate pe ambițiile tale profesionale. Este în regulă să îmbrățișezi nostalgia, mai ales dacă îți permite să vezi cât de departe ai ajuns. Încearcă să nu te concentrezi pe locul în care credeai că vei fi în acest moment și, în schimb, felicită-te pentru tot ceea ce ai realizat până acum. Mai aveți mult de lucru în față pentru a ajunge acolo unde vă doriți să fiți, dar asta nu înseamnă că nu vă puteți opri pentru un moment să priviți înapoi.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Vei fi un maestru al manifestării astăzi, pe măsură ce Luna în Taur își continuă călătoria prin a noua ta casă. Folosește această energie în avantajul tău și nu-ți fie teamă să ceri îndrumare și ajutor din partea cealaltă în cadrul vieții și obiectivelor tale personale. Te vei simți ca și cum lumea din jurul tău a prins viață, relația ta cu universul fiind întărită de aceste vibrații. Fă-ți timp să te cufunzi în natură, mergând la o plimbare sau stând într-un parc, îmbrățișând elementele care te înconjoară. Pe măsură ce ziua se încheie, asigurați-vă că vă conectați cu recunoștința, mulțumind echipei de spirite pentru toată dragostea și sprijinul pe care vi le oferă.

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să ai impresia că universul îți trimite semnale contradictorii chiar acum, dragă Balanță, deoarece pasionalul Marte se confruntă cu nodul nordic. Ceea ce îți spune instinctul tău ar putea să varieze foarte mult de ceea ce gândește mintea ta logică, punându-te într-o situație puțin dificilă. Fă-ți o favoare și amână luarea unor decizii importante pentru câteva zile. Nu putem fi cu toții înzestrați cu claritate mentală 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar astăzi este doar unul dintre acele momente în care nu totul se potrivește. În loc să te stresezi cu privire la modul în care să mergi mai departe, folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a te relaxa și a face un pas înapoi.

♏ SCORPION

Marte, planeta care vă guvernează în mod tradițional, se apropie astăzi de nodul sudic, activând sectorul din harta dvs. care vă guvernează finanțele personale. S-ar putea să vrei să arunci o privire la extrasele tale lunare de cont pentru a vedea dacă există servicii de abonament pe care nu le mai folosești, care îți ciopârțesc contul la fiecare 30 de zile. De asemenea, ar fi înțelept să vă revizuiți obiceiurile de cheltuieli și să decideți dacă economisiți suficient pentru viitor. Reducerea cheltuielilor s-ar putea să nu fie cel mai distractiv mod de a lucra cu banii, dar vă va ajuta să vă conturați viitorul financiar pe care îl căutați.

♐ SĂGETĂTOR

Greșelile din trecut ar putea să te împiedice să te îndrepți spre viitor astăzi, dragă Arcașule, deoarece Marte și nodul sudic se adună confortabil sub semnul tău. Vei resimți aceste vibrații cel mai acut în viața ta sentimentală și ai putea descoperi că răni din trecut se revarsă în prezent. Evită să găsești scuze pentru modul în care te-ai comportat anterior și fii deschisă la asumarea responsabilității pentru o versiune a ta care nu mai există. Responsabilitatea va ajuta mult la aplanarea oricăror fisuri din relația ta, deși va fi la fel de important să faci pereche cu un partener plin de compasiune și iertare.

♑ CAPRICORN

Ești unul dintre cele mai rezistente semne din zodiac, dragă Capricorn, dar astăzi poate că ai vrea să te verifici cu mintea, corpul și sufletul tău pentru a te asigura că nu te duci la pământ. Cu Marte începându-și călătoria în a douăsprezecea ta casă solară, ți-ar fi ușor să lucrezi pe pilot automat fără să te gândești prea mult la bunăstarea ta. O opoziție între Marte și nodul nordic vrea să te verifici înainte ca acest lucru să devină o problemă reală. Aruncă o privire la programul tău pentru restul săptămânii și asigură-te că îți marchezi ceva timp pentru autoîngrijire.

♒ VĂRSĂTOR

Nu te simți prost dacă îți anulezi planurile astăzi, dragă Vărsătorule, chiar dacă ai făcut aceste aranjamente cu săptămâni în urmă. Să te pui într-un mediu în care nu te simți în stare nu va fi în beneficiul tău sau al prieteniilor tale, deoarece Marte se confruntă cu nodul nordic. Evită doar să minți pentru a scăpa de un angajament la care te-ai angajat deja. Ține minte că este în regulă să articulezi că pur și simplu ai nevoie de timp pentru tine și că nu te simți pregătit mental sau energetic pentru această ieșire. În această seară, caută modalități de a reinvesti în spațiul tău, deoarece Luna împarte o conexiune utilă cu Neptun cel visător.

♓ PEȘTI

Verifică-ți echilibrul dintre viața profesională și cea privată astăzi, dragă Pești, deoarece Marte se apropie de nodul sudic, activând sectorul din harta ta care guvernează cariera. În timp ce obiectivele tale profesionale îți vor absorbi o mare parte din energie în următoarele săptămâni, va fi important să nu te înșeli pe tine însuți în ceea ce privește odihna și relaxarea pe care le meriți atât de mult la sfârșitul unei zile grele de muncă. Luați-vă angajamentul de a fi atenți la separarea aspirațiilor dvs. profesionale de viața domestică și stabiliți limite adecvate pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. De asemenea, ați putea dori să implementați o regulă care să interzică utilizarea telefoanelor mobile la masa de prânz pentru a susține aceste sentimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.