Horoscop miercuri, 8 decembrie 2021. Surprize pentru Tauri

Horoscop sănătate - FECIOARĂ. Ce e bine să mănânci

Vezi previziunile pentru 8 decembrie 2021. Horoscop complet pentru toate zodiile.

♈ BERBEC

Ține-o tot așa, Berbec! Cerul de miercuri te pompează de sentimente pozitive și te ajută să abordezi orice îți propui. Luna defilează prin Vărsătorul dornic de comunitate, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru a aborda proiecte de grup sau pentru a vă reconecta cu prietenii dragi. Alinierea Lunii cu Soarele energizant, Mercur vorbăreț și Jupiter expansiv promite o zi productivă și jucăușă, care te ajută să restabilești lejeritatea.

♉ TAUR

Nu te opri acum, Taur. Te întinzi părăsindu-ți zona de confort și aplecându-te asupra noii viziuni care apare în jurul carierei și reputației tale astăzi, când Luna progresivă din Vărsător te pune în acțiune. Conexiunea lină a Lunii cu Soarele iluminator, Mercur ascuțit din punct de vedere mental și Jupiter plutitor creează o zi pozitivă plină de inspirație și de urmărire, așa că folosește-o așa cum crezi de cuviință!

♊ GEMENI

Cerul de miercuri lucrează pentru a te ridica din mentalitatea grea prin care te-ai chinuit, Gemeni. Luna plutitoare din Vărsător te împinge să visezi și să faci planuri în afara zonei tale de confort, ceea ce face din această zi una ideală pentru a rezerva o călătorie sau pentru a planifica o evadare locală. Conexiunea dulce a Lunii cu Mercur, care gândește rapid, cu Soarele care ghidează calea și cu Jupiter, care visează mult, face ca să te simți bine și să realizezi ceea ce ai nevoie.

♋ RAC

În calitate de Rac, știi cât de ușor este să te lași înghițită de o fântână de propriile emoții amestecate. Din fericire, peisajul cosmic de miercuri lucrează pentru a te ajuta să le aduni una câte una și să îți integrezi experiențele. Alinierea lină a Lunii cu Soarele încrezător în sine, cu Mercur mental și cu Jupiter de mare anvergură oferă o stare de spirit optimistă, pe care să o aplici în ceea ce privește chestiunile legate de relații.

♌ LEU

Ieși în lume și strălucește, Leu. Universul este pregătit pentru ca tu să îți reocupi locul pe scena cosmică astăzi, când Luna defilează prin excentricul Vărsător. Prezența Lunii aici face ca această zi să fie ideală pentru a lucra cu ceilalți, unul la unul, sau pentru a te angaja în conversații critice despre relații. Conexiunile plăcute ale Lunii cu Soarele iluminator, Mercur expresiv și Jupiter cel mare visător fac ca lucrurile să meargă bine și mențin starea de spirit ușoară.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Peisajul cosmic al zilei de miercuri este înălțător și relaxant, Fecioară. Luna mărșăluiește prin Vărsător în căutare de soluții și se contopește cu Mercur cel vorbăreț, cu Soarele care ghidează calea și cu Jupiter cel mare și visător. Această serie de evenimente creează un flux ușor de energie care oferă optimism și combustibil atunci când vine vorba de fluxul tău de lucru. Oferă-ți un proiect în care să te afunzi și privește cum se desfășoară magia!

♎ BALANȚĂ

Universul lucrează pentru a-ți readuce puțin entuziasm astăzi, Balanță! Luna navighează prin Vărsător în căutare de soluții, formând conexiuni de susținere cu Soarele iluminator, Mercur expresiv și Jupiter optimist. Această serie de conexiuni înălțătoare face ca să te simți ușor să te simți bine și să te aplici spre o ieșire creativă. Este, de asemenea, o zi ideală pentru a te apleca asupra dorinței tale de romantism și plăcere, așa că renunță la muncile mondene până altă dată!

♏ SCORPION

Petrece ceva timp pentru a te reîncărca în confortul umilei tale locuințe astăzi, Scorpionule. Luna mărșăluiește prin Vărsătorul orientat spre viitor și se bucură de o serie de conexiuni de susținere care mențin starea de spirit ușoară și înălțătoare. Legătura ușor de suportat a Lunii cu Soarele energizant, Mercur vorbăreț și Jupiter plutitor fac din această zi una ideală pentru a planifica viitorul mediului tău casnic și pentru a-ți activa talentele naturale într-o manieră discretă.

♐ SĂGETĂTOR

Bucură-te de starea de spirit înălțătoare și de schimbarea de ritm oferită de cerul de miercuri, Săgetătorule. Luna străbate progresivul Vărsător, încurajându-te să te implici activ în vocea și expresia ta de sine într-o manieră neînfricată. Conexiunea lină a Lunii cu soarele iluminator, Mercur vorbăreț și Jupiter plutitor face ca ziua să fie ușor de parcurs și optimistă, ceea ce vă permite să abordați cu ușurință tot ceea ce vă propuneți.

♑ CAPRICORN

Cerul de miercuri îți oferă o energie ușoară și înălțătoare pe care să o aplici în proiectele tale curente, Capricorn. Luna mărșăluiește prin progresivul Vărsător, căutând să vă readucă atenția spre talentele uitate și spre intrările și ieșirile din contul dvs. bancar. Conexiunea lină a Lunii cu Soarele care ghidează calea, cu Mercur comunicativ și cu Jupiter vizionar face din această zi una ideală pentru conversațiile importante care trebuie să decurgă fără probleme sau pentru acte îndrăznețe și creative de exprimare de sine.

♒ VĂRSĂTOR

Îngrijește-te de tine însuți într-o manieră iubitoare și blândă astăzi, Vărsătorule. Prezența Lunii în semnul tău denotă o nevoie puternică de a te întoarce în corpul tău și de a-ți examina sănătatea. Din fericire, Luna se bucură de o serie de conexiuni de susținere din partea Soarelui iluminator, a lui Mercur vorbăreț și a lui Jupiter optimist, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru a te răsfăța și pentru a-ți prioritiza nevoile. Este, de asemenea, un moment ideal pentru a urca pe propria scenă și a străluci, așa că nu fiți timizi!

♓ PEȘTI

Nimic nu-ți împrospătează mai bine spiritul decât singurătatea, Pești. Permite-ți să întreții încă o zi discretă, departe de situațiile sociale solicitante, în timp ce excentrica Lună în Vărsător te ajută să te reconectezi la propria sursă. Luna se bucură de o varietate de conexiuni dulci pe măsură ce se apropie de Soarele iluminator, de Mercur expresiv și de Jupiter care inspiră credință, ceea ce face din această zi una excelentă pentru a împinge în liniște proiectele de carieră într-un mod creativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.