Horoscop pentru acest weekend – surprize pentru zodii

Vezi ce te așteaptă în acest weekend, din punctul de vedere al astrologilor!

 BERBEC

Soarele se mută în sectorul tău de bunăstare. Folosiți următoarea lună pentru a alinia corpul, mintea și spiritul. Funcționați într-un ritm rapid, dar este timpul să încetiniți, să vă reduceți la minimum volumul de muncă și să vă implicați în lucruri care vă fac fericiți.

 TAUR

Lucrați mai inteligent, nu mai mult. Și jucați-vă și mai tare. Soarele se alătură lui Mercur în sectorul tău de pasiune și creativitate, încurajându-te să amesteci afacerile cu plăcerea. Colaborările sunt favorizate, așa că discutați cu oricine este posibil.

 GEMENI

Casa și familia au prioritate maximă pe măsură ce Soarele se mută în zona dvs. domestică. Prezența expresivă a lui Mercur va facilita rezolvarea problemelor cu amabilitate și claritate. Insuflați o nouă energie în mediul înconjurător, fie prin renovare, fie prin simple reamenajări.

 RAC

S-ar putea să fiți lovit de o criză de gelozie duminică, când Luna plină intră în sectorul dvs. de intimitate și resurse comune. Partea bună este că ceva în care tu și partenerul tău ați investit în urmă cu șase luni va da roade.

 LEU

Luna plină de duminică în sectorul tău de relații dă un ton nervos și intens pentru această săptămână. Vei avea simpatii și antipatii puternice, dar acestea vor fi trecătoare, așa că nu te angaja pe o poziție. Încearcă să nu reacționezi exagerat la un comentariu.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

 FECIOARĂ

Soarele oferă binecuvântări anuale, sporindu-vă încrederea. Orice tensiune la locul de muncă se va rezolva, datorită Lunii pline de duminică. Cu toate acestea, se poate rezolva rapid.

 BALANȚĂ

Un proiect creativ în care ați vărsat sânge, sudoare și lacrimi va arăta succes. Între timp, Soarele din sectorul tău spiritual te inspiră să reflectezi și să te bucuri de momente de liniște.

 SCORPION

Drame acasă? Poate că este timpul pentru o ședință. Permiteți fiecăruia să-și spună punctul de vedere și acest lucru va clarifica lucrurile. Vă veți simți sociabil, așa că programați o seară de jocuri pe Zoom.

 SĂGETĂTOR

Totul stă în livrare! Gândește-te înainte de a vorbi și îți vei fermeca cel mai dur critic. Soarele intră în sectorul carierei și al statutului tău, oferindu-ți sprijinul de care ai nevoie.

 CAPRICORN

Strategiile financiare la care se lucrează de luni de zile se concretizează la începutul săptămânii. Gândește-te cu atenție la următorul pas. Aveți opinii puternice și polarizante, așa că ascultați feedback-ul și luați-l cu binișorul.

 VĂRSĂTOR

O lună plină în semnul tău duminică îți sporește sensibilitatea. Încercați să nu vă simțiți ofensat și puneți limite pentru a vă feri de vampirii psihici. Soarele în sectorul tău de intimitate te va ajuta să cobori garda.

 PEȘTI

Un fel de trezire spirituală va lovi luni. Căutarea de răspunsuri și epifanii vor deveni abundente. Concentrează-te pe dezvoltarea păcii interioare și a forței. Soarele din sectorul tău relațional favorizează armonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.