Prinde energie și arde grăsimile super rapid cu acest ceai japonez!

Dacă o să încep să-ți vorbesc despre beneficiile grozave ale ceaiului verde, îmi vei spune că nu auzi nimic nou. De câțiva ani, ceaiul verde este slăvit de medici și nutriționiști. Știai însă că așa-numitul ceai matcha este regele ceaiurilor verzi? Produs manual, prin măcinarea frunzelor și infuzarea lor în anumite condiții speciale, acest ceai este un adevărat medicament.

1. Ceaiul matcha are de cinci ori mai mulți antioxidanți decât alte alimente, ajutând organismul să contracareze efectul radiațiilor UV.

2. Cele mai puternice catechine care luptă împotriva radicalilor liberi (și totodată împotriva cancerului) se regăsesc în acest tip de ceai.

3. Dacă incluzi acest ceai în regimul tău alimentar, vei arde cu 25% mai multe grăsimi decât în mod normal.

4. Antioxidanții din compoziție mai au un efect pozitiv – încetinesc procesul de îmbătrânire.

5. L-Teanina din ceai stimulează producția de serotonină și dopamină. Acestea îți dau o stare de bine, cresc nivelul de concentrare și memorie.

FOLLOW ME

6. Cu trei săptămâni înainte ca frunzele să fie culese și transformate în pulbere, plantele primesc un boost de clorofilă care, mai apoi, contribuie la detoxifierea temeinică a organismului.

7. Antioxidanții întăresc sistemul imunitar în timp ce potasiul, vitaminele A și C, te ajută să fii în formă zi de zi.

0 comentarii pe “Prinde energie și arde grăsimile super rapid cu acest ceai japonez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.