Horoscop pentru weekend 21-23 mai. Ce urmează în cele 3 zile

Horoscop pentru weekend 21-23 mai. Ce urmează în cele 3 zile

Din nou este weekend și din nou ne pregătim pentru diverse evenimente. Chiar și astrele au propria petrecere pe cer, unul dintre evenimentele mari având loc chiar în această noapte! Soarele intră în zodia Gemeni, iar efectele se resimt în acest weekend!

În astrologie, Soarele simbolizează esența centrală a ceea ce ești – individualitatea și sentimentul tău de sine. Semnul tău solar are o importanță majoră. Soarele în Gemeni descrie ceea ce este posibil să vă motiveze și de ce.

Explorarea casei în care se găsește Soarele tău va oferi și mai multe detalii.

Dacă nu vă simțiți prea mult ca Semnul vostru solar, atunci gândiți-vă – Vă dați permisiunea de a fi cine trebuie să fiți cu adevărat?

Atunci când Soarele se găsește în Gemeni, accentul se pune pe schimbul de informații. Lumea ideilor – intelectul și mintea – este domeniul natural al Gemenilor. Gemenii sunt adesea motivați de o curiozitate sănătoasă și, în consecință, de nevoia de a comunica. Din aceste motive, acest semn este adesea caracterizat de persoane foarte sociabile și interactive.

Acesta este un semn de adaptabilitate, flexibilitate și schimbare. Aceasta poate varia de la schimbarea asociaților, până la schimbarea ținutei și schimbarea minții. În esența sa, libertatea de a fi flexibil este o parte esențială a călătoriei Gemenilor. Cei cu Soarele în Gemeni pot trece cu ușurință de la modul de gândire la cel de simțire. Ei reacționează imediat la orice stimulare din mediul lor, schimbând opiniile și punctele de concentrare, în funcție de circumstanțele predominante! După cum am menționat, principiul comunicării este proeminent aici. Individul din Gemeni poate părea un adevărat fluture social, trecând cu ușurință de la un subiect sau grup de persoane la altul. Gemenii aduc ceva de împărtășit cu un grup, în același timp lăsând în urma lor o informație. Ei se vor deplasa, luând altceva de la un „set de experiențe” și împărtășindu-l cu următorul.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♈ BERBEC

E posibil să vă simțiți plictisit, insomnia vă poate afecta și sănătatea mentală și fizică. De asemenea, puteți fi supărat din cauza problemelor de sănătate ale unui membru al familiei. cheltuielile pe lucruri fără valoare vă pot afecta economiile. Este posibil să fiți victima unei conspirații, așa că sunteți sfătuit să vă supravegheați adversarii.

♉ TAUR

În acest final de săptămână, fericirea poate fi în jurul tău, te poate ajuta să te bucuri de munca de zi cu zi. Puterea ta vitală te poate ajuta să iei decizii dificile, ceea ce îți va crește profiturile în viitorul apropiat. Este posibil să planificați o scurtă călătorie legată de muncă. Subordonații și colegii vă pot sprijini pentru a vă finaliza munca la timp. Studenții se pot găsi mai concentrați asupra studiilor lor. Sunteți sfătuit să vă controlați obiceiurile alimentare pentru a evita problemele de stomac.

♊ GEMENI

În acest sfârșit de săptămnă o să vă începeți fiecare zi cu fericire. La locul de muncă, este posibil să luați decizii rapide, ceea ce vă poate aduce beneficii în viitorul apropiat. Este posibil să vă așteptați la o nouă sursă de venit, care să vă sporească economiile. Cu ajutorul partenerului, ați putea investi o sumă în afaceri, care ar putea fi profitabilă în viitorul apropiat. Înțelegerea dvs. cu soțul/soțiapoate fi sporită!

Citește și: Horoscop lunar iunie 2021 – ce te așteaptă în prima lună de vară

♋ RAC

În weekend, este posibil să fiți ocupat la birou. din cauza oboselii mentale, s-ar putea să nu puteți acorda timp familiei. Cu ajutorul binecuvântărilor celor mai în vârstă, cei care își caută un loc de muncă pot obține unele poziții înalte la locul de muncă, iar managerii pot fi promovați la conducere. Este posibil să primiți recompense, ceea ce vă poate crește statutul. Pe plan profesional s-ar putea să vă descurcați mai bine.

♌ LEU

Aveți o bună răbdare, ceea ce poate reflecta modul dvs. de lucru. Este posibil să vă finalizați sarcina într-un mod eficient. S-ar putea să plănuiți să vizitați un loc religios. puteți face o donație la un loc religios sau la o instituție de caritate. Acordă-i atenție partenerului!

♍ FECIOARĂ

Vineri, este posibil să vă simțiți nefericit, să vă simțiți plictisit, acest lucru vă afectează modul de lucru, s-ar putea să apară unele întârzieri în proiectele pe care le aveți de finalizat. Este posibil să vă afecteze prestigiul în viața profesională și domestică. Duminică, este indicat să evitați excursiile de aventură sau condusul în grabă. Iubirile pot avea parte de unele despărțiri. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot fi dezamăgite în ceea ce privește noile locuri de muncă.

♎ BALANȚĂ

În următoarele zile, lucrurile sunt sub control. Este posibil să plănuiți să începeți o nouă afacere în cadrul unui parteneriat. Vă puteți aștepta și la unele călătorii pe distanțe lungi. veți face o credință cu soțul/soția, ceea ce va aduce armonie în viața domestică.

♏ SCORPION

Dacă lucrați în weekend s-ar putea să aveți o bună legătură cu șeful, s-ar putea să primiți unele responsabilități noi în ceea ce privește promovările. Problemele cronice de sănătate pot fi vindecate acum. De asemenea, este posibil să primiți stimulente bune pentru munca dumneavoastră. disputele cu frații și surorile pot fi rezolvate acum. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ar putea găsi noi locuri de muncă.

♐ SĂGETĂTOR

Sâmbătă s-ar putea să simțiți că viața dvs. devine dificilă, puteți lua unele sfaturi de la cei mai în vârstă pentru a vă susține în situația dată. Duminică, trebuie să vă păstrați răbdarea. Educația copiilor, de asemenea, vă poate supăra, s-ar putea să aveți o călătorie scurtă în ceea ce privește studiile copiilor. Investitorii sunt sfătuiți să evite speculațiile înainte de a face orice investiție.

♑ CAPRICORN

În weekend, veți fi victima nemulțumirilor, s-ar putea să nu obțineți rezultatele muncii voastre asidue, s-ar putea să dați dezamăgiri. Sunteți sfătuit să citiți cu atenție documentele înainte de un nou contract. De asemenea, pot fi posibile investiții în active. Sunteți sfătuit să vă urmați intuiția înainte de a face investiții în active fixe.

♒ VĂRSĂTOR

Astăzi este posibil să fiți ocupat cu întâlniri sociale și ocazii de familie. Este posibil să vă măriți rețeaua de relații. De asemenea, puteți planifica o scurtă călătorie legată de muncă. Disputele dintre frați vor fi rezolvate acum. Subordonații dvs. ar putea coopera cu dvs. pentru a finaliza un proiect dificil. Încrederea dvs. poate fi ridicată. Sunteți sfătuit să vă păstrați răbdarea în timp ce interacționați cu orice persoană.

♓ PEȘTI

În weekend este posibil să fiți ocupat cu reuniunile de familie, puteți deveni politicos cu persoanele din jurul dumneavoastră, ceea ce vă poate crește imaginea în rândul rudelor și prietenilor. Veți cheltui bani pentru cumpărarea unor artefacte, alte lucruri care vă vor îmbunătăți statutul social. este posibil să aflați o veste bună de la una dintre rudele apropiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.