Horoscop sâmbătă, 11 decembrie 2021. Un weekend complicat

Horoscop sâmbătă, 11 decembrie 2021. Un weekend complicat

♈ BERBEC

Peisajul cosmic de sâmbătă face ca lucrurile să fie greu de văzut clar, Berbec. Soarele iluminator se blochează într-un pătrat dezorientant cu iluzoriul Neptun, creând o atmosferă mentală cețoasă care inspiră visarea cu ochii deschiși și fantezia. Nu încercați să vă opuneți fluxului! În schimb, străduiește-te să îmbrățișezi singurătatea, activitățile meditative și să recuperezi odihna. Mai târziu, Luna se scufundă în semnul tău, acordându-te cu corpul tău și accentuându-ți nevoia de acțiune independentă.

♉ TAUR

Lasă-te dus de val într-o lume de vis fără griji astăzi, Taur. Cerul de astăzi este încețoșat și predispus la evadare, deoarece Soarele care ghidează calea se află în cuadratură cu Neptun, cu ochelari roz. Încearcă să folosești această energie pentru a te inspira și a trage inspirație pentru obiective pe termen lung, mai degrabă decât să te lași cuprins de sentimente de înfrângere. Luna face un salt în Berbecul solitar mai târziu, încurajându-vă să vă păstrați un profil scăzut și să acordați prioritate recuperării private și pașnice.

♊ GEMENI

Realitatea este greu de găsit sub peisajul cosmic de sâmbătă, Gemeni. Soarele iluminator se blochează într-un pătrat amețitor cu iluzoriu Neptun, oferind un sentiment dezorientant în jurul preocupărilor legate de carieră. Încearcă să folosești această energie magică pentru a cultiva o nouă inspirație și pentru a-ți permite să visezi. Mai târziu, Luna pleacă din Empaticul Pești și alunecă în jucăușul Berbec, sporindu-vă nevoia de a vă reconecta cu grupurile de prieteni și comunitatea.

♋ RAC

Este posibil să te simți suficient de distanțat astăzi, Rac. Acordă-ți o pauză de la toate eforturile productive la care te-ai chinuit, în timp ce Soarele încrezător în sine se blochează într-un cuadrat cu somnorosul Neptun. Această pereche puternică lucrează pentru a dizolva realitatea, a impregna ziua cu oboseală și a te umple de inspirație. Mai târziu, Luna sare din magicul Pești în motivatul Berbec, îndreptându-vă atenția spre preocupările legate de carieră.

♌ LEU

Nu te aștepta să vezi lucrurile clar pe plan sentimental astăzi, Leu. Este posibil să vă abateți într-o lume a fanteziei și a evadării, deoarece planeta dvs. guvernatoare, energizantul Soare, se află în cuadratură cu Neptun, care dizolvă realitatea. Această pereche îți scade limitele față de lumea exterioară, ceea ce face important să-ți protejezi energia. Este o zi ideală pentru a te pierde în eforturi creative, mai degrabă decât să tânjești după pășuni mai verzi.

♍ FECIOARĂ

Acordă-ți spațiu pentru a naviga printre dorințele profunde care ies la suprafață, Fecioară. Soarele care ghidează calea se găsește blocat într-un pătrat de îndoire a realității cu iluzoriul Neptun, impregnând ziua cu o nouă doză de fantezie, confuzie și escapism. Aplecați-vă în fluxul mai degrabă decât să luptați împotriva curentului. Țineți cont de faptul că problemele de relații care apar astăzi pot fi strâns legate de tipare familiale vechi care trebuie demontate.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Acordă-ți o pauză, Balanță. Te-ai confruntat cu atât de multe lucruri care au apărut în jurul casei și mediului familial și, din fericire, cerul de sâmbătă lucrează pentru a te ajuta să te decompresezi. Soarele iluminator se blochează într-un pătrat somnoros cu Neptun care îndoaie realitatea, creând o atmosferă cețoasă în jurul circumstanțelor tale de muncă. Lasă lucrurile să nu aibă sens pentru această zi și, în schimb, îmbrățișează mâncarea sănătoasă și exercițiile fizice ca o oportunitate de a te stabiliza.

♏ SCORPION

Este în regulă să vă trageți răsuflarea și să o luați încet sub cerul de sâmbătă, Scorpion. Soarele energizant se găsește epuizat de un cuadrat cu iluzionistul Neptun, creând o atmosferă cețoasă în jurul partenerilor romantici și a sentimentelor tale de autoapreciere. Este o zi ideală pentru a fi creativ și a trage inspirația din eter, mai degrabă decât să te lași învăluit în scenarii confuze de tipul „ce-ar fi dacă”.

♐ SĂGETĂTOR

Cerul de sâmbătă te încurajează să păstrezi un profil scăzut și să recuperezi o parte din odihna de care ai mare nevoie, Săgetătorule. Soarele încrezător în sine se găsește astăzi încorsetat într-un pătrat cu hipnoticul Neptun, invitându-te la un cântec de leagăn liniștit care te atrage ușor într-o lume a fanteziei și a escapismului. Mai târziu, Luna pleacă din misticul Pești și înaintează în înflăcăratul Berbec, încurajându-vă să deveniți jucăuș și creativ pe o scenă proprie.

♑ CAPRICORN

Mintea ta poate simți ceva asemănător cu o fantezie cețoasă. Soarele care ghidează calea se află într-un pătrat somnoros cu Neptun, care îndoaie realitatea, aruncând o ceață de vis asupra zilei. Este o zi ideală pentru conversațiile care trebuie să decurgă fără probleme sau pentru distracția de a te răsfăța cu scrisul creativ, dar încearcă să te abții de la orice discuții care necesită o mentalitate sobră și practică. Mai târziu, Luna sare în solitarul Berbec, încurajând un timp de singurătate pentru a reflecta pe frontul de acasă.

♒ VĂRSĂTOR

Nu te aștepta ca lucrurile să aibă sens sub cerul de sâmbătă. Peisajul cosmic este cețos și plin de dorințe fantastice, în timp ce soarele luminos se blochează într-un pătrat cețos cu Neptun, care dizolvă realitatea. Sprijină-te de nevoia ta de a fi creativ și de a visa noi inspirații pentru aspirațiile tale actuale, mai degrabă decât să cedezi sentimentelor de înfrângere. Mai târziu, intrarea Lunii în amețitorul Berbec încurajează mișcarea locală și conversațiile importante.

♓ PEȘTI

Peisajul cosmic de sâmbătă este somnoros și magic. Nu vă forțați să faceți nimic care necesită o mentalitate practică, mai ales când vine vorba de chestiuni din domeniul carierei. Ești capabil să tragi o nouă inspirație pentru ambițiile tale astăzi, pe măsură ce Soarele energizant intră în cuadratură cu iluzoriul Neptun, dar acest aspect poate, de asemenea, să îți creeze sentimente și percepții confuze. Mai târziu, Luna sare în hiper Berbec, dându-ți un impuls pentru a intra în acțiune productivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.