Horoscop sâmbătă 16 octombrie – ce zodii au o zi norocoasă

Horoscop 2 iulie 2022

♈ BERBEC

Este ușor să te simți bine sub cerul de sâmbătă, Berbec. Soarele iluminator își petrece ziua într-o aliniere de susținere cu Jupiter, care aduce expansiunea, oferind oportunități optimiste față de lista dvs. tot mai mare de obiective. Abilitățile tale de relaționare cu oamenii beneficiază de un impuls binevenit de carismă și farmec sub această influență, ceea ce face mai ușor să aduci oamenii de partea ta sau să ajungi la compromisuri potrivite în contexte de grup.

♉ TAUR

Se pare că nu poți evita lumina reflectoarelor sociale sub cerul de sâmbătă, Taur. Universul te încurajează să ieși și să te conectezi cu comunitatea ta de oameni astăzi, pe măsură ce Luna se deplasează prin Pești plini de suflet. Atmosfera discretă face ca să te distrezi ușor, dar cuadratura Lunii cu iubitul Venus poate alimenta ușor tensiunile emoționale pe frontul relațional.

♊ GEMENI

Cerul de sâmbătă te găsește contemplându-ți locul în schema mai mare a lucrurilor, Gemeni. Dacă te simți în stare, este o zi ideală pentru a împărtăși proiecte în public și pentru a face eforturi pentru a avansa în domeniul tău de interes. Dacă cariera ta a fost un punct de tensiune, lasă-te pierdut în viziuni despre viitorul tău și lasă în schimb răspunsurile să se scufunde încet pe țărmul minții tale.

♋ RAC

Caută aventura la care tânjești atât de mult, Rac. Cerul de sâmbătă te încurajează să renunți la rutină și să faci abstracție de banalitate, pe măsură ce Luna se plimbă prin Pești cu sentimente profunde. Prezența Lunii aici îți accelerează sensibilitatea emoțională, oferind în același timp o strălucire strălucitoare, luminată de scenă, pentru exprimarea ta. Cuadratura Lunii cu Venus, mai târziu, poate alimenta ușor tensiunile în jurul problemelor de sănătate sau de muncă.

♌ LEU

Emoțiile par să fie puternice sub cerul de sâmbătă, Leu. Luna dansează prin Pestii, extrem de sensibilă, stârnind nevoia de intimitate și conexiuni de intimitate. Prezența Lunii aici vă încurajează să îmbrățișați reînnoirea pe frontul relațiilor pentru a trece peste orice lucru care vă poate părea blocat. Mai târziu, cuadratura Lunii cu petrecăreața Venus poate face ca ieșirile sociale să fie greu de cufundat pe deplin în ele.

♍ FECIOARĂ

Cerul de sâmbătă se concentrează asupra poveștii tale actuale de relații, Fecioară. Luna se plimbă prin semnul tău opus, cel al Peștilor cu sentimente profunde, ajutându-te să te conectezi pe deplin la chestiunile legate de relații. Singur sau cuplat, este o zi ideală pentru a o petrece cu cineva special, deoarece puțină acțiune cosmică încurcă ziua. Mai târziu, întâlnirea Lunii cu Venus, preocupată de legături, poate frustra orice tensiuni familiale existente.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Peisajul cosmic de sâmbătă te încurajează să te conectezi din nou la corpul tău, Balanță. Luna alunecă prin vizionarul Pești, îndreptându-ți atenția spre orice sentimente zidite existente în jurul echilibrului dintre viața profesională și cea privată. Țintiți să cultivați un mai bun simț al echilibrului în orice loc care ar fi putut cădea într-o stare de dezechilibru – fizic sau emoțional. Cuadratura Lunii cu Venus, mai târziu, poate determina conversații emoționale încărcate de emoție în relații.

♏ SCORPION

Tânjești după un moment bun, Scorpionule. Lasă-te scuturat de întuneric și intră în lumină astăzi, când Luna alunecă prin Pești de altă lume. Prezența Lunii aici te ajută să te concentrezi asupra chestiunilor de suflet, să îmbrățișezi un simț al performanței și să fii alături de acei oameni în care îți face cu adevărat plăcere. Mai târziu, cuadratura Lunii cu Venus poate alimenta ușor grijile financiare.

♐ SĂGETĂTOR

Lasă-te să te strecori din ochii publicului astăzi, Săgetătorule. Aveți nevoie de un timp de odihnă petrecut sub propriul acoperiș, în timp ce Luna se plimbă prin Pești plini de suflet. Prezența Lunii aici îți accelerează reacțiile emoționale la lucruri, ceea ce face din aceasta o zi ideală pentru a căuta o ieșire terapeutică. Mai târziu, cuadratura Lunii cu iubitul Venus poate evidenția tensiunile dintre nevoile independente și cerințele familiei.

♑ CAPRICORN

Ai o poveste de spus astăzi, Capricorn. Nu-ți ține gândurile închise, deoarece prezența Lunii în Pești plini de suflet te încurajează să vorbești și să-ți împărtășești opinia. Este o zi ideală pentru călătorii locale, pentru a te reconecta cu frații sau pentru a te implica în discuții importante de la inimă la inimă. Ziua cosmică low-key face ca să te distrezi ușor, dar pătratul Lunii cu Venus mai târziu poate ilumina nesiguranța în relații.

♒ VĂRSĂTOR

Chiar dacă este weekend, vrei să fii productiv și să te ocupi de afaceri, Vărsătorule. Luna își petrece ziua meandrând prin inspirați Pești, ajutându-vă să vă reintroduceți în puterea resurselor personale. Este o zi ideală pentru a activa vechile talente și pentru a le aduce la viață, în timp ce, în același timp, bifezi lucruri de pe lista ta de lucruri de făcut. Cuadratura Lunii cu Venus poate alimenta unele tensiuni în dinamica de grup mai târziu.

♓ PEȘTI

Cerul de sâmbătă este ușor de parcurs și lipsit de griji, Pești. Luna își petrece ziua în derivă prin semnul tău, încurajându-te să te concentrezi asupra sănătății tale și să ai mai multă grijă de nevoile tale fizice. Este o zi ideală pentru a te răsfăța și a fi indulgent cu tine însuți, deoarece ai nevoie de puțină relaxare în acest moment. Cuadratura Lunii cu Venus, care stabilește valorile, mai târziu, poate ilumina tensiunile din jurul parcursului tău profesional actual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.