Horoscop sâmbătă, 17 septembrie 2022

Horoscopul săptămânii 9 - 15 mai 2022. Surprize importante

Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă, 17 septembrie!
 

 BERBEC

Războiul rece va continua cu un membru al familiei din cauza unui lucru lipsit de importanță, dar care le poate strica ziua altora. Șansele de a recupera banii împrumutați cuiva, arată bine. Ați putea fi tentat să investiți într-o schemă care oferă dobânzi mari, dar procedați cu prudență. Chestiunile imobiliare pendinte în instanță au șanse să se desfășoare rapid. O nouă tulpină de virus vă poate speria și vă poate determina să respectați din nou toate normele.

 TAUR

Este important să luați imediat măsuri corective pentru o performanță sub așteptări pe plan academic. O rudă îndepărtată poate veni cu o veste bună. Plecarea într-un pelerinaj cu familia este prevăzută pentru unii. Dacă nu vă îmbunătățiți performanțele la locul de muncă, biletul roz nu va fi departe. Proprietarii de case au șanse să găsească chiriași potriviți pentru casa lor. A fi în sfârșit regulat în plimbările de dimineață sau de seară este sigur că vă va reface sănătatea și vă va face să fiți în formă.

 GEMENI

Se pare că este o zi excelentă pentru o ieșire, așa că planificați un picnic cu familia într-un loc frumos. Conducerea unei mașini noi este posibil să vă încânte la nesfârșit. Impresionarea superiorului de la serviciu prin simpla voastră muncă vă va asigura o avansare în carieră. Puteți primi o plângere serioasă în legătură cu un tânăr din familie, dar nu acționați până nu aflați adevărul. S-ar putea să fiți tentat să vă înmulțiți zilele de ieftinire și să vă zădărniciți demersul de a reveni în formă.

 RAC

Munca dvs. excelentă îi va face pe seniori să vă mănânce din palmă! Un examen dificil vă poate neliniști, dar veți ieși învingător. Sărbătorirea unei aniversări de nuntă a unor bătrâni din familie este în cărți și este posibil să fie un eveniment grandios. Cei care se ocupă de agricultură ar putea cumpăra și adăuga încă un teren la cel existent. Vă veți găsi liniștea sufletească și, de asemenea, vă veți reface sănătatea călătorind într-o stațiune turistică izolată, puțin frecventată de oameni.

 LEU

Nimic nu vă poate opri în timp ce vă străduiți să faceți din afacerea dvs. un succes și să vă atingeți obiectivele declarate. Faptul de a câștiga un concurs este posibil să deschidă multe uși pentru unii. Oboseala zilnică vă poate constrânge să aduceți unele schimbări în viață și să căutați odihnă și relaxare într-un loc îndepărtat. Este posibil să aveți șansa de a achiziționa o proprietate. O întâlnire întâmplătoare cu un prieten din copilărie astăzi vă poate aduce amintiri plăcute.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Dăruirea și petrecerea de ore suplimentare la locul de muncă vă va aduce cu siguranță în atenția celor care contează la locul de muncă. Cu toate acestea, vă puteți confrunta cu o situație de epuizare care vă poate face ravagii în ceea ce privește sănătatea, așa că încetiniți puțin ritmul. Sprijinul familiei pentru cineva care stă în străinătate este asigurat. Este posibil să vă aflați într-o situație dificilă pe plan financiar. O persoană pe care ați judecat-o greșit vă poate deveni cel mai bun prieten. Rămâneți într-o stare de spirit fericită.

 BALANȚĂ

Situația dvs. financiară se va îmbunătăți, deoarece afacerile se accelerează. Celor din industria divertismentului le-ar putea lua ceva mai mult timp pentru a gusta succesul. Cel mai bine este să evitați să călătoriți cu cineva despre care știți că este un șofer imprudent, vă poate salva pielea. Cei care nu se simt bine în ultima vreme au șanse să-și revină la o stare de sănătate perfectă. Este posibil să inițiați o lucrare de reparație a locuinței, așteptată de mult timp, deoarece acum se încadrează în bugetul dvs.

 SCORPION

O confruntare cu un tânăr din familie nu poate fi exclusă astăzi, așa că deveniți ceva mai flexibil în abordare. Nu lăsați un membru al familiei dvs. extinse să vă dicteze condițiile, în ceea ce privește o proprietate ancestrală. Experiența ta anterioară va fi suficientă pentru a obține o ofertă de muncă profitabilă. Odată cu creșterea traficului, deplasarea la locul de muncă poate deveni o bătaie de cap, ca și până acum. Problemele financiare cu care vă confruntați sunt susceptibile de a deveni de domeniul trecutului, pe măsură ce începeți să câștigați bine.

 SĂGETĂTOR

Un proiect legat de locul de muncă în care sunteți implicat are șanse să primească avizul favorabil al seniorilor. Cei care se află între două locuri de muncă ar putea fi nevoiți să facă niște apeluri la rece pentru a obține un loc de muncă potrivit. Epuizarea economiilor vă poate forța să aduceți schimbări în stilul de viață. Va trebui să deveniți mai activi pentru a rămâne în formă. Un bătrân din familie se poate simți neglijat și poate avea nevoie de compania dumneavoastră, așa că acordați-i puțin timp. Urmați-vă planul de sănătate în literă și spirit.

 CAPRICORN

Aveți șanse să deveniți un star performant la locul de muncă, dacă veți continua să dați tot ce aveți mai bun. O lucrare școlară care necesită ajutor extern va fi gestionată cel mai satisfăcător de dvs. fără ajutor. Se preconizează un verdict favorabil într-un litigiu imobiliar. Un loc pe care îți dorești de mult timp să-l vizitezi poate deveni realitate acum, așa că începe să-ți faci bagajele! Felul dvs. de a economisi bani vă va menține în rozul sănătății financiare.

 VĂRSĂTOR

S-ar putea să găsiți în sfârșit un chiriaș pentru proprietatea dvs. care zace liberă de mult timp. Nu vă încredeți în nimeni care să strângă bani în numele dumneavoastră, deoarece puteți fi păcălit. Asigurarea unor locuri pentru dvs. și familia dvs. la datele pe care le-ați ales într-un zbor, care de obicei operează plin, va fi o realizare. Dacă nu vă țineți șeful la curent cu ceva ce plănuiți la serviciu, va trebui să împărțiți întreaga responsabilitate pentru eșecul acestuia.

 PEȘTI

Un loc de muncă pe care îl aveați în vedere de mult timp ar putea în sfârșit să vină la dumneavoastră. Încheierea unei afaceri importante va fi un pas important în revigorarea afacerii tale șubrede. Cei care stau în locuințe închiriate pot primi o notificare din partea proprietarului casei pentru a părăsi locuința sau pot chiar cumpăra o casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.