Horoscop sâmbătă, 18 decembrie – cum începe weekendul pentru fiecare zodie

Horoscop 20 ianuarie 2022. Surprize pentru Raci

Vezi previziunile pentru 18 decembrie 2021. Mai sunt doar câteva zile din acest an, iată cum îți va merge în ultimele zile!

♈ BERBEC

S-ar putea să suferiți de un pic de ceață cerebrală dimineața. Tentația de a dormi până târziu va fi reală, deoarece Luna în Gemeni împarte un pătrat dur cu Neptun cețos. Acordă-ți permisiunea de a lua lucrurile ușor pe parcursul zilei, deoarece este posibil ca mintea ta să aibă nevoie de ceva timp de relaxare. Lucrurile se vor ridica în această seară, când se va manifesta Luna plină în Gemeni, care cu siguranță va aduce conversații și vești importante în calea ta. Încearcă să nu te închizi în acest moment, deoarece discuțiile pe care le vei avea în această seară îți vor ridica cu siguranță moralul, datorită unei mâini de ajutor din partea lui Jupiter binevoitor.

♉ TAUR

Venus, planeta care te guvernează, intră astăzi în mers retrograd, în timp ce formează un aspect dezechilibrat cu Luna în Gemeni. În timp ce aceste vibrații s-ar putea simți un pic înșelătoare, universul va dori să examinezi modul în care ceea ce spun sau gândesc alții despre tine îți afectează valoarea de sine. În această seară, Luna plină în Gemeni se manifestă, oferindu-ți oportunitatea de a elibera orice durere sau traumă care este afiliată cu bârfe sau zvonuri mărunte. Aceste sentimente se aplică participării tale în astfel de chestiuni, dar îți vor permite să evoluezi dincolo de astfel de comportamente. Acordă-ți permisiunea de a te îndepărta o dată pentru totdeauna de pălăvrăgeala răutăcioasă și vei observa că îți pasă mai puțin de ceea ce spun cei care te urăsc atunci când ești cu spatele.

♊ GEMENI

Ai grijă cu cine împărtășești secrete astăzi, dragă Gemeni, deoarece planeta ta guvernatoare, Mercur, se află în cuadratură cu asteroidul vindecător, Chiron. Dacă te confesezi unei surse nedemne de încredere, aceste vibrații ar putea avea ca rezultat o lecție dură în jurul încrederii în alții. În această seară, luna plină se manifestă în semnul tău, oferindu-ți un impuls de încredere, energie și popularitate. De asemenea, te vei simți extrem de intuitiv și conectat la univers, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a cere binecuvântări sau îndrumări acolo unde ai cea mai mare nevoie de ele. Deoarece Jupiter binevoitor va fi activ în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea, poți fi sigur că partea cealaltă va fi dornică să interacționeze cu tine.

♋ RAC

Luna plină din Gemeni se manifestă în această seară, activându-ți a douăsprezecea casă solară, ceea ce va aduce cu siguranță noi informații și secrete la suprafață. Între timp, un aspect dur între Mercur și asteroidul vindecător, Chiron, te-ar putea lovi cu vești dure și neașteptate. Dacă descoperi că cineva ți-a trădat încrederea, ar trebui să folosești acest eveniment lunar ca pe o oportunitate de a tăia definitiv legăturile cu această persoană. Există un mare potențial de a elibera comportamente, durere, traume sau persoane care nu mai servesc eului tău cel mai înalt, deși va trebui să te acomodezi cu mișcarea prin astfel de întuneric pentru a obține lumina.

♌ LEU

Paginile tale de social media și prezența online vor fi în flăcări astăzi, dragă Leu, deoarece Luna plină din Gemeni îți luminează a unsprezecea casă. Chiar dacă nu ești cea mai pricepută persoană din lume în materie de calculatoare, înțelegerea și dependența ta față de tehnologie va începe să facă clic în moduri noi în timpul acestui eveniment lunar. Gândește-te la modul în care speri să te dezvolți în următoarele șapte luni și apoi caută progresele tehnologice care te pot ajuta să te duci acolo unde vrei să ajungi. Dacă ești în prezent în căutarea unei noi relații, ar trebui să petreci, de asemenea, ceva timp parcurgând aplicațiile tale preferate de dating, deoarece o mână de ajutor din partea lui Jupiter va aduce cu siguranță noroc în viața ta amoroasă.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Ești unul dintre cei mai muncitori membri ai zodiacului, dragă Fecioară, fiind mereu dispusă să mergi mai departe în cadrul responsabilităților tale profesionale și în viața personală. Fie că faci ore suplimentare la birou sau îți petreci tot timpul liber răspunzând nevoilor familiei tale, de obicei nu sunt suficiente ore în zi pentru a te concentra asupra ta. Pe măsură ce Luna plină din Gemeni are loc în această seară, temele din jurul echilibrului dintre munca ta și casa ta vor fi iluminate. Dacă te-ai împrăștiat prea mult în ultima vreme, acest lucru te-ar putea ajunge din urmă. Fă-ți o favoare și folosește acest eveniment lunar ca o scuză pentru a te ocupa măcar o dată de propriile nevoi.

♎ BALANȚĂ

Astăzi va fi o zi deosebit de inspirațională pentru tine, dragă Balanță, deoarece Luna plină din Gemeni îți luminează mintea filosofică. Vei dobândi o înțelegere mai clară a lumii din jurul tău, cu o abilitate înnăscută de a te conecta cu oamenii din jurul tău. Aura ta liniștitoare va acționa ca un far de lumină pentru cei din jurul tău care suferă, deși va trebui să ai grijă ca nimeni să nu încerce să te tragă în jos cu ei. Îmbrățișează doar oamenii care doresc să te ridice și evită-i pe cei care ar putea căuta modalități de a-ți diminua lumina mereu strălucitoare.

♏ SCORPION

Gândește-te cum să investești în cadrul casei tale chiar acum, dragă Scorpionule, mai ales dacă există oportunități de a câștiga sau de a economisi bani în cadrul situației tale de viață. Jupiter, planeta norocului, va fi activată de luna plină din Gemeni în această seară, împingându-te să îți crești averea la nivel domestic. Dacă te-ai gândit să te muți cu partenerul tău, aceste vibrații sunt deosebit de utile pentru a face acest pas. Cu toate acestea, s-ar putea să vrei să amâni orice mișcare efectivă până după ce Venus își va termina călătoria retrogradă, care începe astăzi și se va încheia pe 28 ianuarie. Începerea unei mici afaceri din afara casei tale va funcționa, de asemenea, bine cu acest climat cosmic, așa că mergi mai departe și gândește-te la moduri în care poți valorifica hobby-urile tale preferate.

♐ SĂGETĂTOR

Universul te va chema astăzi, dragă Săgetătorule, inspirându-te să îți iei un partener și să cauți aventura. Luna plină din Gemeni din această seară va declanșa o curiozitate în tine, deși nu vei avea chef să mergi singur în căutarea de noi cunoștințe și experiențe. Ține cont de faptul că legătura ta va crește cu oricine cu care te înconjori în această seară, așa că alege cu înțelepciune. Dacă speri să dezvolți o relație romantică, aceste vibrații sunt perfecte pentru a vă conecta la nivel intelectual și emoțional. Hrănește-ți sufletul folosindu-ți mintea și împărtășindu-ți inteligența cu cineva la care ții.

♑ CAPRICORN

În timp ce timpul petrecut singur și intimitatea sunt vitale pentru tine, dragă Capricorn, va fi important să stai cu ochii pe pereții tăi și să nu-ți îndepărtezi familia și prietenii. Venus, planeta iubirii, intră astăzi în retrograd în semnul tău, ceea ce te-ar putea face să-i pui pe ceilalți la distanță fără să-ți dai seama. Acordă o atenție deosebită relațiilor tale romantice, iar dacă simți că te îndepărtezi de partenerul tău, va trebui să găsești modalități de a te reconecta. Fă-ți un scop din a-ți exprima deschis și cu diplomație sentimentele în următoarele săptămâni și evită să te îngropi în muncă pentru a evita astfel de conversații.

♒ VĂRSĂTOR

Pe cât de independentă și unică ești, dragă Vărsătorule, pe atât de mult ai tendința de a oglindi expresiile și comportamentele persoanelor cu care te înconjori. Luna plină din această seară în Gemeni va accentua aceste sentimente, cerându-ți să îți separi identitatea de cea a celor mai apropiați prieteni. Evident, este absolut firesc să împărtășești unele asemănări cu prietenii tăi, dar ai putea să te pierzi în această dinamică dacă nu îmbrățișezi o ieșire care este strict a ta. Ia-ți timp să te gândești la ce hobby-uri, interese sau calități te diferențiază de ceilalți, apoi ia măsuri pentru a le cultiva.

♓ PEȘTI

Încearcă să nu fii prea dur cu tine însuți în această dimineață, dragă Pești, deoarece Luna în Gemeni împarte un pătrat cu planeta ta guvernatoare, Neptun. Conștiința de sine iese pe ușă sub acest curent cosmic, ceea ce înseamnă că modul în care te judeci pe tine însuți în acest moment nu atrage neapărat niște realități semnificative pentru adevărul despre cine ești. Nivelul tău de energie ar putea fi afectat în această seară, pe măsură ce se manifestă Luna plină. Folosește acest eveniment lunar ca pe o scuză pentru a sta acasă și a te cuibări în interiorul spațiului tău, dar asigură-te că găsești o ieșire creativă sau artistică pentru a te ajuta să-ți sporești stima de sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.