Horoscop sâmbătă, 2 octombrie 2021. Previziuni complete

Horoscop sâmbătă, 2 octombrie 2021. Previziuni complete

Horoscop 2 octombrie 2021. Ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă.

 BERBEC

Universul dă lecții despre arta relațiilor astăzi, Berbec. Luna în Leu, dornică de romantism, se blochează într-un pătrat cu Venus, care construiește legături, ceea ce face să fie ușor să devii capricios din cauza atitudinilor diferite față de sex și intimitate emoțională în parteneriatele apropiate. Din fericire, conexiunea de susținere a lui Venus cu Pluton, care caută transformarea, te ajută să integrezi cu capul sus orice schimbări iminente.

 TAUR

Peisajul cosmic de sâmbătă te împinge spre o acțiune transformatoare, Taur. Planeta ta guvernatoare, Venus, care caută pacea, formează o conexiune de susținere cu Pluton, care cere schimbare. Această pereche puternică îți oferă o oportunitate revigorantă de a te apleca asupra unor schimbări majore în relații, dar într-un mod pașnic și concentrat pe integrare. Cuadratura Lunii cu Venus vă poate ajuta să eliberați orice sentimente înăbușite care caută să se elibereze.

 GEMENI

Concentrează-ți atenția asupra relației tale cu fluxul de lucru, Gemeni. Universul se străduiește să se asigure că dai prioritate valorilor tale autentice în mediul tău de lucru astăzi, când Luna Leului, axată pe inimă, se află în cuadratură cu Venus. Între timp, Venus se găsește formând o conexiune de susținere cu Pluton, care caută adevărul, care îți împinge ușor relațiile apropiate spre creștere și o mai mare intimitate.

 RAC

Aruncă-ți atenția spre viața ta romantică, Rac. Te simți mulțumită de acest domeniu sau are nevoie de ceva îmbunătățiri? Cerul de sâmbătă găsește Luna romantică din Leu în cuadratură cu Venus cea magnetică, ajutându-vă să evidențiați ceea ce trebuie ajustat. Din fericire, întâlnirea dulce a lui Venus cu înnoitorul Pluton te ajută să dai un suflu nou legăturilor apropiate și îți deschide calea pentru discuții sincere.

 LEU

Concentrează-te asupra propriilor tale nevoi astăzi, Leu. Este important să te conectezi din nou la corpul tău și să-ți recunoști sentimentul de independență în timp ce Luna traversează semnul tău. Pătratul Lunii cu Venus magnetic poate evidenția orice legături de familie care se vindecă mai profund. Din fericire, conexiunea dulce a lui Venus cu Pluto, purtătorul schimbării, te ajută să te vindeci și să îmbrățișezi transformarea în jurul acestor legături strânse.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Este ideal să petreceți ceva timp în spatele ușilor închise astăzi, Fecioară. Luna se plimbă prin Leul leneș, încurajându-vă să recuperați, să vă odihniți și să vă reconectați cu simțul spiritualității. Cuadratura Lunii cu iubitul Venus poate aduce unele conversații emoționale în prim-planul parteneriatelor intime. Din fericire, legătura de susținere a lui Venus cu vindecătorul Pluto te încurajează să înfrunți lucrurile dificile și să îmbrățișezi schimbările din fața ta.

 BALANȚĂ

Universul te împinge să evoluezi, Balanță. Cerul de sâmbătă te încurajează să îmbrățișezi schimbările care se ivesc înainte în jurul casei și a frontului familial astăzi, pe măsură ce planeta ta guvernatoare, Venus, care creează legături, formează o alianță cu Pluton, care caută reînnoirea. Această pereche puternică te ajută să îmbrățișezi o abordare vindecătoare față de problemele din trecutul familiei, în timp ce cuadratura Lunii cu Venus te ajută să eliberezi orice sentimente reprimate.

 SCORPION

Peisajul cosmic de sâmbătă te găsește revizuindu-ți locul în lumea largă, Scorpionule. Luna dă târcoale Leului, care caută lumina reflectoarelor, formând un pătrat tensionat cu iubita Venus. Această pereche poate crește stările de iritabilitate în jurul relațiilor, mai ales în ceea ce privește problemele de eu vs. noi. Din fericire, conexiunea de susținere a lui Venus cu transformatorul Pluto încurajează conversațiile vindecătoare care pot ajuta la curățarea aerului de orice tensiuni latente.

 SĂGETĂTOR

Ești în plin proces de curățare a unor vechi bagaje de relații, Săgetătorule. Permite-ți să îmbrățișezi această poveste astăzi, pe măsură ce Venus, orientată spre relații, formează o conexiune lină cu Pluton, care caută transformarea. Această împerechere luminează ceea ce trebuie să se schimbe în jurul sentimentului tău de încredere în tine și de valoare de sine atunci când vine vorba de a te deschide în dragoste. Luna îndrăzneață din Leu te poate ajuta să-ți canalizezi sentimentele într-o ieșire activă.

 CAPRICORN

Universul te-a îndemnat să evoluezi într-o nouă capacitate, Capricorn. Asemenea unui șarpe care își pierde pielea, această perioadă te găsește într-un loc oarecum vulnerabil. Cerul de sâmbătă atinge această poveste, deoarece Luna în Leu, centrată pe inimă, intră în cuadratură cu Venus, axată pe legături, deblocând orice sentimente reprimate în jurul intimității. Din fericire, conexiunea lină a lui Venus cu Pluto, purtătorul schimbării, oferă șansa de a promulga schimbări de lungă durată în parteneriatele apropiate.

 VĂRSĂTOR

Peisajul cosmic de sâmbătă te ajută să dai un suflu nou poveștii tale de relații actuale, Vărsătorule. Prezența Lunii în Leul dornic de romantism îți atrage atenția asupra dăruirii emoționale pe care o faci cu ceilalți, în timp ce cuadratura ei cu magneticul Venus evidențiază orice tensiuni latente care trebuie recunoscute. Din fericire, conexiunea lină a lui Venus cu Pluton, care caută adevărul, oferă oportunități de a șterge tabula rasa.

 PEȘTI

Treci la treabă, Pești. Nu poți să-ți îndeplinești visele dacă nu te pui în acțiune, iar Luna de foc a Leului de sâmbătă te poate ajuta să faci exact asta. Dacă nu ești atent, cuadratura Lunii cu Venus pasiv te poate bloca într-o lume de fantezii inofensive, dar leneșe. Din fericire, contactul de susținere al lui Venus cu Pluton transformator te ajută să recunoști ce stă în calea ambițiilor tale, ajutându-te să deschizi calea spre viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.