Horoscop sănătate – BALANȚĂ. Ce e bine să faci pentru o stare de bine

Horoscop sănătate - BALANȚĂ. Ce e bine să faci pentru o stare de bine

Dacă nu știi deja, toate zodiile au atașat un element specific. Elementele diferite afectează diferite părți ale corpului. Partea inferioară a spatelui, rinichii, ovarele, tractul urinar și glandele suprarenale sunt părțile corpului guvernate de Balanță, deoarece aceasta este legată de elementul aer. Așadar, nativii Balanță ar trebui să fie atenți la bolile acestor organe.

Venus este planeta guvernatoare aici și guvernează pielea, părul, venele, gâtul, rinichii și regiunea lombară. O dietă și un stil de viață sănătos sunt prioritățile tale. Credeți în mantra echilibrului între tot ceea ce faceți.

Prima pe lista problemelor de sănătate ale Balanței este durerea în partea inferioară a spatelui care te poate bântui. Evitați să stați într-o singură poziție pentru prea mult timp. Poți avea probleme cu rinichii și probleme cu pielea, ceea ce te face să te simți anxios și neliniștit. Persoanele născute în această zodie ar trebui să evite alcoolul și alimentele grele. Este sugerat să bei multă apă pentru a-ți menține sistemul liber de contaminanți.

Puteți suferi de afecțiuni ale stomacului și ale vezicii urinare și de tulburări legate de tractul urinar. Femeile Balanță se pot confrunta cu probleme legate de ovare. De asemenea, puteți suferi de probleme legate de sânge. Prin urmare, țineți sub control nivelul de zahăr. Controlul glicemiei este esențial. Pot apărea probleme cu stomacul, vezica urinară sau tulburări ale tractului urinar. Există o posibilitate cu problemele de sănătate ale Balanței ca bolile legate de sânge să se acutizeze.

Meniul alimentar pentru Balanță

Fosfatul de sodiu ajută la echilibrarea acizilor, a alcalinilor și la eliminarea deșeurilor. Nu am terminat încă; există mai mult în meniul alimentar. Sunteți norocoși! Cerealele integrale, orezul, merele, strugurii, bananele, stafidele, legumele fierte la aburi, spanacul, roșiile, mazărea, morcovii, porumbul, brânzeturile, iaurtul organic, sparanghelul, nucile și migdalele sunt surse excelente de acest mineral. Prea multe opțiuni, nu-i așa? Lol, v-am spus noi.

FOLLOW ME

O dietă bogată în proteine, cu puține grăsimi, zahăr și alimente producătoare de acizi este ideală. Un aport adecvat de apă vă va ajuta să nu aveți toxine. Balanțele posedă o structură fizică stabilă în general, dar sunt vulnerabile la o boală legată de rinichi și sunt mai predispuse să se confrunte și cu schimbări de dispoziție. Băuturile carbogazoase, tutunul și zahărul rafinat sunt tot ceea ce ar trebui evitat de Balanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.