Horoscop sănătate – CAPRICORN. Secretele pe care trebuie să le afle acest nativ

Horoscop sănătate – CAPRICORN. Secretele pe care trebuie să le afle acest nativ

Nativii născuți în Capricorn au o toleranță ridicată la boli majore și minore, astfel încât pot fi, în general, într-o formă excelentă la îmbătrânire. În realitate, pe măsură ce îmbătrânesc, tind să fie mai sănătoși. Ei fac parte din rasa care face cele mai incredibile bătrâneți.

Structura lor, pe de altă parte, poate fi fragilă, inclusiv genunchii și structura osoasă. Răcelile, artrita, pietrele la rinichi, problemele de stomac și chiar afecțiunile pielii, cum ar fi zona zoster, reprezintă o amenințare pentru ei. Ar trebui să evite băuturile alcoolice și alimentele bogate în calorii.

Pot fi atât de pierduți în muncă, încât nativii Capricorn își pot risca bunăstarea de sine prin muncă peste limită. Ei nu știu când să încetinească, ceea ce poate fi autodistructiv.

În plus, nativii Capricorn sunt vulnerabili la artrită, reumatism, probleme de piele și eczeme, infecții osoase, fracturi de genunchi și depresie. Bunătatea este secretul unei vieți sănătoase pentru Capricorn. Aceștia ar trebui să-și protejeze bunăstarea prin menținerea unui echilibru între mese, muncă, timp liber, exerciții fizice și somn.

Alimente pentru Capricorn

Persoanele născute sub semnul Capricornului au obiceiuri alimentare sănătoase. Sunt punctuale în ceea ce privește consumul de alimente, au tendința de a nu fi întrerupte atunci când se hrănesc și consumă diete sănătoase precum smochine, spanac. De asemenea, laptele, citricele, ouăle, cerealele, pâinea integrală, migdalele, orezul brun și peștele sunt favorabile.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Pe de altă parte, dieta lor poate deveni monotonă. Ei pot continua să experimenteze cu alimente noi. Capricornul guvernează oasele și dinții, așa că alimentele care conțin calciu, cum ar fi lactatele, sardinele și verdele cu frunze închise la culoare, ar trebui să facă parte dintr-un plan alimentar regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.