Horoscop sănătate – GEMENI. Ce informații trebuie să afli

Horoscop 13 iulie 2022. O zi de miercuri fără ghinion

Vorbirea, mirosul și plămânii sunt semnul tău. Toate acestea se bazează pe fluxul de aer pe care îl respiri. Defecțiunea emoțională, izolarea și hiperactivitatea vă afectează în primul rând bunăstarea. Pentru a rămâne bine, aveți nevoie să vă odihniți creierele ocupate. Dacă Mercur este plasat slab în horoscopul vostru de naștere, sunteți, de asemenea, afectat de probleme de stres, cum ar fi anxietatea, iritabilitatea și schimbările de dispoziție.

Este posibil să începeți un tur de spital din cauza lipsei de aer proaspăt și nepoluat, a butoaielor de soare ușor și a suprimării. Pentru a respecta termenele limită, poți avea parte de accidente sau întreruperi cauzate de un stres nedorit de la un proiect la altul #StaySafe.

Probabil că sunteți infectat cu umerii, brațele, mâinile și degetele. Plămânii și sistemul digestiv sunt cam slabi. Pot fi prezente afecțiuni respiratorii, cum ar fi astmul. La picioare, spate, artrită și reumatism, este posibil să vă confruntați cu probleme. Gândirea ta exagerată poate duce la migrene și insomnie. Răceala, gripa, tusea și infecțiile virale vă pot afecta, de asemenea,.

După ce ați citit informațiile de mai sus, nu ne vom mira dacă veți bea apă în stres. Haideți, e viața; priviți partea bună a lucrurilor. Cel puțin acum ești conștient și poți avea mai multă grijă de tine.

Alimente pentru Gemeni

Cafeaua și stimulentele agravează situația și ar trebui evitate. Ceaiurile din plante sunt liniștitoare. Gemenilor le place să consume și sunt binecunoscuți sclavii fast-food-ului. Ei au nevoie de o dietă sănătoasă pentru a-și menține rezistența și buna dispoziție.

FOLLOW ME

Gemenii au nevoie de calciu pentru a-și menține sănătatea oaselor; brânza de vaci este o sursă excelentă. Mulți Gemeni nu au parte de alimente tolerabile dintr-o dată; poate fi avantajos pentru sănătate să consume patru mese minore pe zi.

Plămânii și bronhiile sunt, de asemenea, deblocate de clorura de potasiu. Sparanghelul, fasolea verde, roșiile, țelina, morcovii, spanacul, strugurii, piersicile, prunele uscate, caisele și orezul sălbatic sunt alimente bogate în acest mineral. Alimentele sănătoase pentru nervi ale Gemenilor includ grapefruit, migdale, pește și crustacee la grătar, suc de struguri, mere și orez. Salata și flora de ciocolată contribuie la lupta împotriva bronșitei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.