Horoscop sănătate – PEȘTI. Ce e bine să faci pentru o stare de bine

Persoanele din Pești au cea mai fragilă structură fizică. Picioarele, sistemul lor respirator și circulator, toate acestea pot fi o sursă de îngrijorare. În plus, sunt persoane foarte susceptibile care cedează rapid în fața mâncării de tip fast-food, ceea ce poate contribui și la creșterea în greutate și la dependențe.

Caracterul Peștilor este visător și flexibil, așa că te pot prinde cu garda jos atunci când vin tare la tine. Puterea subconștientului unui Pești nu trebuie subestimată niciodată, deoarece sunt vizionari. Există posibilitatea ca unele îndrumări date de ei să nu vi se pară potrivite pe moment, dar după un timp, ați fi observat că ceea ce v-au propus a fost corect.

De asemenea, mici schimbări sezoniere le pot afecta bunăstarea. Peștii pot găsi potențiale pericole la nivelul picioarelor, care pot avea reumatism sau probleme circulatorii. Pot deveni uneori excesiv de nervoși, deoarece sunt complet izolați de lumea exterioară. Haideți să ne scufundăm adânc în sănătatea și trăsăturile de personalitate ale Peștilor.

Aceștia sunt mai predispuși decât orice altceva să sufere pe plan psihologic. Stresul minții și tensiunea asupra bunăstării sunt susceptibile să se vadă. Sunteți predispuși la probleme de stomac, probleme cu genunchii sau picioarele, cu sistemul respirator, dureri articulare sau de cap, sau artrită. Aveți grijă de alimentația voastră, de yoga și de exercițiile fizice pentru a contracara efectele nefaste ale planetelor.

Nativii din Pești ar trebui să se abțină de la orice fel de excese. Afecțiunile picioarelor, cum ar fi monturile, pintenii osoși și vânătăile/durerile de vindecare, pot avea o influență asupra Peștilor. Nativii Pești ar trebui să se asigure întotdeauna că dorm bine și se odihnesc, deoarece sănătatea lor este afectată de lipsa somnului.

Alimentația pentru Pești

FOLLOW ME

Factorul Apă îi guvernează pe cei născuți sub această zodie. Ar trebui consumate alimente care sunt sănătoase pentru sânge, ficat și creier. Carnea de vită, ficatul, ceapa, cerealele integrale, prunele uscate, lămâile, portocalele, merele, strugurii, spanacul și carnea de miel ar trebui să fie preferate ca alimente pentru nativii din Pești.

Nu uita că în cazul tău sunt probabile probleme cardiace sau hepatice. Nu ne vom supăra dacă veți mânca produse de patiserie și căpșuni și credem că milkshake-urile de toate felurile și cu tot felul de arome vă vor îmbunătăți și mai mult capacitatea.

Conform horoscopului sănătății Pești, aceștia sunt petrecăreți înrăiți și ar trebui să practice moderația. Echilibrul în orice domeniu al vieții este cheia pentru nativii Pești. Nativii Pești au balonări frecvente, așa că aportul de sare ar trebui redus la minimum și înlocuit cu condimente exotice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.