Horoscop sănătate – VĂRSĂTOR. Ce e bine să mănânci pentru a fi sănătos

Horoscop sănătate - VĂRSĂTOR. Ce e bine să mănânci pentru a fi sănătos

Vărsătorul este cel de-al 11-lea semn zodiacal și este simbolizat de Purtătorul de Apă, adică Pământul care primește hrană de la Creatorul Suprem. Persoanele Vărsător sunt progresiste, autonome, intelectuale, neobișnuite și idealiste.

Nativii din Vărsător sunt cunoscuți ca având oase fragile, care se pot fractura ușor. Ei sunt predispuși la anxietate din cauza sistemului nervos, inimii, coloanei vertebrale, gurii și vezicii urinare. În schimb, au un sistem digestiv excelent.

Vărsătorii se concentrează pe calitățile bune din fiecare om și pot ierta și nu s-ar supăra să lucreze din nou la o relație care a eșuat prima dată. Îi poți găsi încăpățânați și o persoană cu opinii care nu se teme să se exprime.

Sunt gânditori excesivi, ceea ce duce la tulburări cerebrale pe măsură ce îmbătrânesc. Indiferent de asta, majoritatea dintre ei trăiesc mult timp. Abia aștept să împărtășesc cu voi mai multe lucruri legate de sănătatea Vărsătorului. Așa că, fără nici un fel de întârziere, să începem.

Nativii Vărsător trebuie să evite cu orice preț orice dependență. Ei trebuie să aibă grijă de sistemul nervos din cauza susceptibilității la probleme nervoase, insomnie, neliniște și alte probleme. Cu toate acestea, Vărsătorii trebuie să fie atenți la o dietă echilibrată și la un somn suficient. Practic, ei sunt conștienți de importanța exercițiilor fizice, dar au nevoie de încurajări continue pentru a se menține în formă.

În corpul fizic, Vărsătorul reglează sistemul circulator, reducând frecvent problemele circulatorii, inclusiv hipertensiunea arterială, bolile cardiace, boala arterelor periferice, afectarea nervilor, amorțeală, cheaguri de sânge, diabet etc. De două ori înainte de a vă pune pe acești tocuri înalte, când Vărsătorul guvernează și gleznele, dacă sunteți femeie, gândiți-vă că tocurile înalte vor duce la entorse și fracturi. Folosirea unor suporturi pentru gleznă va fi de ajutor pentru o plimbare sau o plimbare.

FOLLOW ME

Alimentele ideale conform horoscopului de sănătate Vărsător

Persoanele născute sub această zodie ar trebui să mănânce alimente care au grijă de sistemul circulator și de nivelul de zahăr din sânge. Vărsătorii vor beneficia de nuci, pește, pere, lămâi, banane, căpșuni, stridii, ridichi, porumb, piersici, homar, spanac, ton, scoici și grapefruit. Yum, rațe norocoase, având atâtea opțiuni numai bune pentru binele vostru.

Ar trebui să stea departe de dulciuri și de băuturile carbogazoase. Evitați mâncarea de tip fast-food sau alimentele cu valoare nutritivă scăzută la care Vărsătorii râvnesc. De asemenea, pot consuma o varietate de nuci, cereale, fructe și legume. Vărsătorii își pot înlocui cafeaua cu ceai din plante pentru a evita cofeina. Nativii din această zodie ar trebui să citească pe internet despre sănătatea Vărsătorilor în această lună pentru a se menține în formă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.