HOROSCOP săptâmânal: 10-16 decembrie – GEMENII vor avea o săptămâna excelentă

1. Berbec

Ai parte de o săptămână extrem de plină. Vrei să faci anumite schimbări, însă nu majore. Acestea nu sunt deloc recomandate. S-ar putea să ai multe cheltuieli, așa că fii atent pe ce dai banii.  Starea de spirit nu este una constantă, lucru care ar putea să-ți afecteze relațiile cu cei din jur. Trebuie să fii atent la modul în care te comporți cu ceilalți.

2. Taur

Treci printr-o perioadă destul de plină, așa că ar fi bine să te concentrezi puțin pe relaxare. Ia-ți timp și detașează-te de problemele din jur. Relațiile s-ar putea să fie puse la încercare, însă în a doua jumătatea a săptămânii lucruri vor sta mult mai bine. Ar trebui să acorzi timp odihnei, deoarece s-ar putea să apară probleme cu durerile de cap.

3. Gemeni

În această săptămână vei primi foarte multe invitații de la cei din jur. Prietenii îți vor fi alături și vor dori să petreceți timp împreună. Totuși, ai grijă la ce aspecte personale dezvălui. Sfârșitul săptămânii va fi unul mai relaxant, în care vei petrece puțin timp singur și te vei odihni.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

4. Rac

Vei trece prin anumite schimbări. Oamenii din jurul tău s-ar putea să te suprasolicite, având nevoie de ajutorul tău. Vei fi implicat în foarte multe lucruri, atât pe plan profesional, cât și personal.  Ar trebui să calculezi fiecare gest făcut, deoarece modificările din viața ta s-ar putea să te cam bulverseze.

5. Leu

În această săptămână te vei concentra pe activități spirituale. Vor apărea planuri pentru niște călătorii lungi și ar fi bine să le ceri părerea și celor din jur. Ai grijă la modul în care te porți, deoarece s-ar putea să apară discuții cu șefii sau cu autoritățile. Diplomația este foarte importantă.  S-ar putea să ți se propună un job în afara țării.

6. Fecioară

Cheltuielile te vor copleși în această săptămână. Trebuie să fii cât mai prudent, pentru a te putea descurca cu toate. Este indicat să nu semnezi contracte importante, iar dacă o faci, să fii foarte atent. S-ar putea să descoperi anumite lucruri neplăcute. Ai planuri de călătorii și ți se vor oferi anumite oferte pentru diferite evenimente.

7. Balanță

Relațiile sunt pe primul loc în această săptămână, de orice natură ar fi ele. S-ar putea să treci printr-o perioadă care te va solicita mai mult din punct de vedere financiar.  Lucruri din trecut vor reveni în prezent, așa că trebuie să fii pregătit pentru orice.

8. Scorpion

Treci printr-o perioadă plină și ai foarte multă energie. S-ar putea ca asta să nu fie tocmai bine, deoarece nimeni și nimic nu te va putea mulțumi. Ar fi indicat să faci totul de unul singur. Fii atent la efortul depus, deoarece starea ta de sănătatea s-ar putea să fie afectată de acest dinamism al tău.

9. Săgetător

Comunică! Acesta este cel mai important lucru pe care trebui să-l faci în această săptămână. Relațiile sentimentale sunt foarte interesante, atât cu partenerul de viață, cât și cu copiii. Nu uita să-i asculți și pe cei din jur, deoarece sfaturile lor ți-ar putea prinde bine.

10. Capricorn

Treburile de la locul de muncă nu-ți prea vor da pace. Va trebui să-ți organizezi timpul cât mai bine, pentru a te bucura și de timp alături de cei dragi.  Vei avea o săptămână plină, în care te vei ocupa de problemele legate de familie și de treburile gospodărești.

11. Vărsător

Te vei reîntâlni cu persoane extrem de dragi. Starea de spirit nu este tocmai ideală, așa că s-ar putea să apară diferite conflicte, din nimicuri. Păstrează-ți calmul și toate se vor rezolva.  De asemenea, te vei bucura de hobby-urile tale.

12. Pești

Partea financiară va guverna această săptămână. S-ar putea să apară anumite modificări la locul de muncă. Trebuie să acorzi o atenție importantă acestor lucruri, pentru a nu te lăsa păcălit.  Din fericire, ești plin de energie, lucru care-i va bucura și pe cei din jurul tău.

0 comentarii pe “HOROSCOP săptâmânal: 10-16 decembrie – GEMENII vor avea o săptămâna excelentă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.