Horoscop săptămânal 13 – 19 septembrie 2021. Ce se întâmplă pe 14 septembrie schimbă viața zodiilor

Horoscop zilnic 6 octombrie. Ce zodii au noroc

Astrologia din această săptămână ne provoacă să mergem pe drumul mai puțin circulat. Uneori suntem atât de prinși în durerea noastră, încât devenim insensibili la ea. Nu mai căutăm soluții și vrem doar să ne îndepărtăm. Planeta de acțiune Marte intră în Balanță pe 14, unde va rămâne până pe 30 octombrie. Marte se mișcă într-un ritm mai lent decât de obicei în Balanță, unde ia în considerare cu acuitate toate aspectele situației. Este necesar un echilibru. Săptămâna aceasta, luăm drumul pitoresc pentru a ajunge la sursă. Este un drum lung până jos, dar va fi mai ușor de navigat pe partea cealaltă.

 

 BERBEC

Marte intră în sectorul tău relațional pe 14, stârnind conflicte între tine și partenerul tău. Este o regulă nescrisă că dacă tu pregătești cina, atunci ea spală vasele. Dar în această săptămână, s-ar putea să te simți blocată cu toate responsabilitățile. Totuși, comunicarea este de partea ta, cu Mercur tot în Balanță. Chiar dacă trebuie să explici ce nu este în regulă – aproape ca și cum ai vorbi cu un copil – încearcă să nu fii condescendent.

 TAUR

Cu dulcele Venus în Scorpion și sectorul tău relațional, depui foarte mult efort pentru a te asigura că toți cei din jurul tău se simt bine. Dar cum rămâne cu propriile nevoi? Pe 17, Venus intră în cuadratură cu Saturn, ceea ce te obligă să îți împarți eforturile între o problemă cu partenerul și o problemă și mai încurcată la serviciu. Ambele situații stresante pot fi evitate dacă îți faci timp să te verifici pe tine însuți.

 GEMENI

Pe 14, Soarele (forța ta vitală) se opune lui Neptun (fanteziile noastre colective) și ești adâncit într-un vis cu ochii deschiși despre mutarea într-un oraș nou pentru muncă. O întâlnire recentă cu șeful tău despre un posibil transfer ți-a pus această idee pe radar, dar este cu adevărat posibil cu toate responsabilitățile pe care le ai față de familia ta de acasă? Asigură-te că te-ai stabilit înainte de a trece la următorul ritm.


 RAC

Marte intră în Balanță și în sectorul tău casnic pe 14. Ai grijă ca o mică supărare cu familia sau cu colegii de cameră să dea încet-încet în clocot pe parcursul următoarelor șase săptămâni. S-ar putea să știi deja care este problema, sau ai putea fi fericită să nu știi că cineva are o problemă cu tine. Oricum ar fi, gândește-te cum poți face ca dinamica relațiilor tale să fie mai echilibrată în această săptămână.

 LEU

Pe măsură ce Marte intră în Balanță pe 14, Soarele se opune și lui Neptun, cețos și confuz. Pentru tine, acest lucru înseamnă că telefonul tău explodează cu notificări și s-ar putea să-ți scape câteva de la bancă. Asigură-te că îți actualizezi setările astfel încât să primești o alertă atunci când soldul tău scade sub un anumit nivel. Dacă nu ești atent, s-ar putea să irosești banii.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Când vine vorba de relațiile tale cele mai apropiate, te înconjori de oameni care te înțeleg cu adevărat? Sau doar te fac să te simți bine? Soarele (spiritul tău) se ciocnește cu Neptun (fanteziile noastre colective) pe 14. Acest tranzit te face să reconsideri motivele unora dintre „prietenii tăi cei mai buni” sau să decizi să iei o pauză de la a te vedea cu o aventură pe termen lung. Nu vă pierdeți în visarea cu ochii deschiși a altcuiva.

 BALANȚĂ

Săptămâna trecută, dulcele Venus a părăsit semnul tău pentru Scorpion, iar acum, pe 14, Marte intră în semnul tău. La sfârșitul lunii august și începutul lui septembrie, ai depus multă energie pentru a-ți moderniza garderoba, te-ai răsfățat cu manichiura și poate chiar ți-ai făcut noi poze. Acum, Marte te face să transpiri prin hainele tale elegante și să îți dezlipești unghiile. Deși s-ar putea să te simți inflamată, concentrează-te pe reducerea stresului, mai degrabă decât pe creșterea lui.

 SCORPION

Venus intră în cuadratură cu Saturn pe 17, provocând încă o întârziere în progresul relației tale în devenire. Te întâlnești cu acest tip din luna mai și se pare că de fiecare dată când te apropii de discuția despre angajament, apare altceva – de obicei din partea lui. Acest obstacol pe drum s-ar putea să te determine să întrerupi lucrurile o dată pentru totdeauna. Este trist, dar acest lucru te eliberează pentru a căuta ceva nou – care cu siguranță va fi mai împlinitor – la orizont.

 SĂGETĂTOR

Pe 14, Soarele (ego-ul tău) se ciocnește cu Neptun (iluziile noastre colective) și, pentru tine, o situație stresantă acasă stă în calea unui proiect important la serviciu. Fie că biroul de acasă este inundat, fie că firma de mutări ți-a pierdut toate lucrurile sau că prietena ta și-a vărsat cafeaua pe laptop, soluția necesită multă răbdare și capacitatea de a reduce pierderile. Salvați ceea ce trebuie salvat și lăsați restul să plece.

 CAPRICORN

Dacă simțiți că vă mișcați prea repede, atunci încetiniți. Nu trebuie să te forțezi atât de tare pentru a te menține în față. Planeta agresivă Marte intră în sectorul tău de carieră pe 14, făcându-te să simți că rămâi în urmă în căutarea unui loc de muncă sau în căutarea unei promovări. Au trecut doi ani de când Marte a călătorit prin această secțiune a hărții tale. Gândește-te la ce pași ai făcut în carieră în octombrie și noiembrie 2019. Ia-ți timp pentru a fi metodic.

 VĂRSĂTOR

Observați când vă dedicați atât de mult muncii încât nu aveți grijă de voi înșivă. Dulcea Venus face un pătrat dur cu responsabilul Saturn pe 17, aducând în discuție o dinamică de putere incomodă la locul de muncă. Nu ți-ai dat seama până acum că tu și șeful tău funcționați din sisteme de valori atât de diferite. Această situație nu este de nerezolvat, dar va necesita multă comunicare clară pentru a vă putea înțelege mai bine unul pe celălalt.

 PEȘTI

Soarele (spiritul tău) se opune lui Neptun (ceața noastră colectivă) pe 14, punându-te într-un loc și mai visător decât de obicei. Nimic nu este imposibil sub această influență! Cu Marte care se mută în sectorul finanțelor voastre comune în aceeași zi, planurile de investiții sunt în plină desfășurare. Fie că organizezi o nuntă sau lansezi o afacere, lasă-ți partenerul să preia volanul, cel puțin în aceste câteva zile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.