Horoscop săptămânal 24 – 30 ianuarie 2022. Cum vor încheia zodiile prima lună din an

Horoscop săptămânal 24 - 30 ianuarie 2022. Cum vor încheia zodiile prima lună din an

Mercur retrograd continuă săptămâna aceasta, iar Venus retrograd se încheie. Aflați încă în modul de reflecție, ne dăm seama că, oricât de strălucite ar fi ideile noastre, ele nu merg nicăieri fără o bază solidă. Acest lucru devine deosebit de clar atunci când Mercur reintră în Capricornul materialist pe 25. „Succesul este semnificativ și plăcut doar dacă îl simți ca fiind al tău”, a spus Michelle Obama, care s-a născut cu Mercur în Capricorn. Este timpul să nu mai visați și să începeți să construiți. Când Venus se plasează direct pe 29, începem să mergem înainte cu conexiunile și relațiile noastre, chiar dacă încă suntem în căutarea cuvintelor potrivite.

♈ BERBEC

Cu Mercur retrograd întâlnindu-se cu Soarele în sectorul tău de prietenie pe 23, această săptămână este cu adevărat despre prietenii pe care ți i-ai făcut pe parcurs. De la sărbători încoace, te-ai străduit să îți reevaluezi ambițiile sau să îți redefinești relația cu succesul. Acum îți dai seama că niciunul dintre obiectivele tale personale nu contează atunci când nu prioritizezi comunitatea. Planificați să împărtășiți mai multe din ceea ce ați învățat cu întregul grup.

♉ TAUR

Planeta care te guvernează, Venus, devine directă pe 29, după o călătorie retrogradă epuizantă de 40 de zile. De la jumătatea lunii decembrie (și, de fapt, de la începutul lunii noiembrie), ți-ai revizuit relația cu învățarea superioară, spiritualitatea și călătoriile pe distanțe lungi. Unele dintre obiectivele tale sunt mai ușor de atins decât ți-ai dat seama, iar altele trebuie pur și simplu lăsate să plece. Săptămâna aceasta este destinată împărtășirii viziunilor tale pentru a clarifica și mai mult ceea ce îți dorești cu adevărat.

♊ GEMENI

Lucrurile continuă să fie haotice în această săptămână, cu planeta care te guvernează, Mercur, încă retrogradă, provocând zboruri pierdute, cursuri anulate și discuții politice exagerate în chat-ul de grup. Definirea convingerilor tale este întotdeauna o provocare, deoarece preferi să susții mai multe adevăruri în același timp, iar tot haosul din jurul tău împiedică claritatea. O oarecare clarviziune sosește pe măsură ce Mercur se întâlnește cu Soarele pe 23 și, chiar dacă doar pentru o clipă, știi exact ce vrei.

♋ RAC

Venus este retrogradă din 19 decembrie. În ultimele două luni, te-ai împăcat cu prietenii înstrăinați, ai revizuit relațiile din trecut și ai reconsiderat ceea ce ai nevoie cu adevărat de la un partener. Fantome de tot felul au reintrat în viața ta. Cu Venus care în sfârșit se mișcă din nou înainte pe 29, ești gata să aplici lecțiile acestei săpături în arhiva psihică la realitatea ta prezentă. Nu strică să revizitezi trecutul, dar ai grijă să nu rămâi blocat acolo.

♌ LEU

Mercur este încă retrograd, iar în acest moment, neînțelegerile constante au devenit comedie pură. Textele despre preluarea după școală nu ajung niciodată la babysitter; colegul tău de serviciu a crezut că ai nevoie de o tură acoperită marți și nu joi; iar prietena ta cea mai bună te lasă pe citit în timpul unei crize emoționale. Pe măsură ce Mercur întâlnește soarele pe 23, găsești claritate în haos. Uneori, tot ce poți face este să râzi și să te concentrezi pe lucrurile care sunt sub controlul tău.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Când Mercur retrograd se întâlnește cu Soarele pe 23, ai un moment important de a-ha în jurul unei probleme la locul de muncă sau a unui conflict de programare cu îngrijirea copiilor. Toate piesele de puzzle se potrivesc la locul lor până la urmă! Cu Mercur intrând apoi din nou în Capricorn pe 25, puteți acorda mai multă atenție plăcerii, romantismului și aventurii. Ce rost are să muncești tot timpul dacă nu te distrezi niciodată? Programează-ți o seară de întâlnire pentru acest weekend. Toate piesele de puzzle se potrivesc la locul lor până la urmă! Cu Mercur intrând apoi din nou în Capricorn pe 25, puteți acorda mai multă atenție plăcerii, romantismului și aventurii. Ce rost are să muncești tot timpul dacă nu te distrezi niciodată? Programează-ți o seară de întâlnire pentru acest weekend.

♎ BALANȚĂ

După o călătorie intensă de 40 de zile în lumea ta interioară, planeta care te guvernează, Venus, în cele din urmă, devine directă pe 29. Din 19 decembrie, ți-ai reevaluat relațiile familiale și ți-ai reconfigurat casa. Fundația ta este mai solidă decât ți-ai dat seama, dar menținerea ei laolaltă va necesita multă muncă. Primul pas este să organizezi totul pentru marea petrecere de familie din acest weekend. Asigurați-vă că pe lista de invitați se află doar cei care vă fac să vă simțiți văzută.

♏ SCORPION

Familia a fost un subiect delicat pentru tine în ultimii ani, dar când Mercur se întâlnește cu Soarele pe 23, ai o descoperire cu privire la motivul pentru care a fost necesară toată tensiunea. Separarea de părinți, luarea unei pauze de la fostul tău iubit care se întâlnește din nou sau chiar punerea prietenilor apropiați pe „Nu deranjați”, ți-a permis să îți croiești un loc mai semnificativ în lume, care este doar pentru tine. Odată ce Venus va staționa direct pe 29, poți crea noi conexiuni.

♐ SĂGETĂTOR

Venus staționează în sfârșit direct pe 29, aducând mai multă stabilitate în sectorul tău monetar după mai multe săptămâni de fluctuații. Tot stresul tău recent legat de buget deschide calea pentru un an de ușurință, cel puțin din punct de vedere financiar. Mergând mai departe, concentrează-te pe monitorizarea cheltuielilor tale săptămână de săptămână, astfel încât să nu mai existe niciodată o grabă nebună înainte de sezonul impozitelor – sau de sezonul facturilor de vacanță cu cardul de credit – din nou.

♑ CAPRICORN

Vești bune! Venus se plasează direct în semnul tău pe 29, ceea ce înseamnă că în sfârșit poți rezerva programarea pentru culoarea părului la care te gândești de câteva săptămâni. Retrogradarea planetei iubirii și a frumuseții te-a lăsat să te simți în conflict în legătură cu orice, de la stilul tău personal până la rutina de îngrijire a pielii. Majoritatea hainelor pe care le-ai cumpărat la reduceri luna aceasta trebuie returnate. Mergând mai departe, ai o idee mult mai bună despre ceea ce te face să te simți bine atât în interior, cât și în exterior.

♒ VĂRSĂTOR

Cu Mercur retrograd întâlnindu-se cu Soarele în semnul tău pe 23, este în interesul tău să te prioritizezi, chiar și numai pentru un moment. Gândește-te la toate gândurile egoiste pe care le dorești. Roagă-ți partenerul să aibă grijă de copii pentru o zi și răsfață-te cu ceva care te ajută să te relaxezi. Odată ce Mercur reintră în Capricorn pe 25, te vei întoarce la stresul legat de problemele de perspectivă mare, așa că ai grijă și ia-ți spațiu cât mai poți.

♓ PEȘTI

Pe măsură ce Mercur retrograd se întâlnește cu Soarele în sectorul tău inconștient pe 23, unele idei geniale îți vin în vis (sau în timp ce ești distanțat în timpul unei întâlniri Zoom la nivelul întregii companii). În ultimele săptămâni, te gândești ce prieteni, colegi și colaboratori sunt meniți să rămână în viața ta și care alții sunt doar în trecere. Săptămâna aceasta este pentru a-ți imagina un viitor plin de iubire și sprijin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.