Horoscop săptămânal 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Horoscop săptămânal 29 noiembrie - 5 decembrie 2021

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele în această săptămână!

♈ BERBEC

În primele zile ale săptămânii, vei fi binecuvântat de Lună, care te poate face încrezător, determinat și bogat. îți vei folosi abilitățile pentru a-ți renova casa sau biroul, ceea ce va fi mai vizibil pentru familie, prieteni și apropiați. Investiția s-ar putea să vă fie rentabilă. vă sfătuim să evitați să vă certați pe teme absurde, vă poate face să pierdeți timp prețios. probabil că vă veți decide pentru studii superioare, ceea ce vă va spori cunoștințele profesionale. veți deveni mai priceput în materie de informații. îndrăgostiții se vor bucura de momente de calitate. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor primi vești foarte bune despre faptul că li se va oferi un job decent. La mijlocul săptămânii, veți fi binecuvântat cu o combinație de planete pozitive, vă veți descurca bine la serviciu, vă veți aștepta la unele promovări, transferuri sau la o schimbare a beneficiilor de la locul de muncă. Veți menține relații bune cu șeful. Problemele cronice de sănătate legate de părinți se vor rezolva acum, vă poate face familia fericită. De asemenea, veți putea să vă evaluați și să vă analizați pe voi înșivă, ceea ce vă va da încredere și veți putea face față oricărui tip de provocări, ceea ce vă va face neînfricat și curajos. vă sfătuim să vă păstrați răbdarea în a face investiții în afaceri. Iubiții se vor bucura de momente fericite. În ultimele zile ale săptămânii, veți simți vibrații pozitive în jur. veți ajuta persoanele nevoiașe. veți încerca să vă analizați și să vă acceptați greșelile din cadrul vieții personale, încrederea în relația cu soțul/soția va fi în continuare îmbunătățită, ceea ce poate crește încrederea în relația cu soțul/soția. Disputele dintre parteneri vor fi rezolvate acum. Studenții pot lua decizii rapide în legătură cu munca lor. Persoanele singure își vor găsi o pereche bună.

♉ TAUR

În primele zile ale săptămânii, timpul va fi negativ. veți fi supărat, nu veți fi mulțumit de situația actuală. în interior vă veți simți nesigur, ceea ce v-ar putea împiedica să faceți ceva creativ la locul de muncă sau în interior. vă sfătuim să aveți răbdare și nu veți reține imediat niciun apel important. vi se recomandă să apelați la grija celor din jur. vă sfătuim să vă urmați intuiția înainte de a crea vreo investiție. probabil vă veți muta în altă localitate. Sfatul bătrânilor sau al autorității vă poate ajuta să faceți alegerea corectă. Vă veți ocupa de probleme de sănătate legate de piept și de brațe. Până la mijlocul săptămânii, lucrurile vor fi în regulă, vă veți bucura de muncă, concentrarea va fi bună. Ceea ce poate arăta modul dvs. de lucru. Cunoștințele tale te pot ajuta să mergi mai departe în luarea unor decizii dificile legate de muncă. Banii pe care i-ai investit în trecut pot începe să dea roade acum. îți vei folosi gândirea creativă și reproiectarea pentru a-ți renova casa sau spațiul de lucru. Persoanele singure pot găsi o pereche matrimonială bună cu ajutorul prietenilor sau al rudelor. Păsările îndrăgostite se pot bucura de intimitatea dintre ele. În ultimele zile ale săptămânii, vă veți simți sănătos. Problemele cronice de sănătate se vor vindeca acum. probabil că veți câștiga procedurile legale. veți avea un control deplin asupra adversarilor și concurenților în afaceri. Fondurile executate silit vor fi recuperate acum, ceea ce vă poate îmbunătăți economiile. s-ar putea să vă găsiți o nouă obligație la locul de muncă, ceea ce vă poate oferi un avantaj în viitorul apropiat. Relațiile dvs. cu șeful vor deveni mai puternice. Veți lua un împrumut pentru a vă satisface nevoile.

♊ GEMENI

În primele două zile ale săptămânii, energia ta interioară va fi ridicată, vei avea rezultate bune în carieră. vei obține rezultate bune în urma muncii tale. Disputele cu frații și surorile vor fi rezolvate acum. Probabil că va crește în rețeaua dvs. de relații. veți planifica o scurtă călătorie legată de muncă, care vă poate da un avantaj în curând. Colegii și prietenii vă pot ajuta să finalizați unele proiecte importante. Utilizatorul poate obține o activitate semnificativă cu ajutorul rețelei. Sănătatea copiilor va fi, de asemenea, mai bună acum. La mijlocul săptămânii, vă poate înfuria. Începând cu 1 decembrie, veți observa o oarecare detașare pe frontul muncii în firea dvs. nu veți putea să vă bucurați de muncă și de viața de familie. veți plăti pentru munca grea cu lux și veți cumpăra lucruri nedemne, ceea ce vă poate afecta economiile. probabil că veți plănui să vă mutați din locația actuală. Se recomandă să vă păstrați răbdarea. vă sfătuim să evitați să fiți arogant și egoist cu soțul/soția, altfel vă va afecta viața de familie. Problemele de colaborare pot fi rezolvate. Persoanele singure sunt sfătuite să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie înainte de căsătorie. Ultimele zile ale săptămânii vor fi mixte. Veți fi ocupați cu probleme legate de copii, cuplurile pot accepta un nou-născut. Acele cupluri, ar fi încercat să aibă un copil, ar fi posibil să asculte niște vești bune. Cu ajutorul informațiilor, veți putea rezolva conflicte în afaceri și în viața socială. Investiția anterioară vă poate oferi unele beneficii. Problemele de sănătate legate de copiii sau bătrânii dumneavoastră vor fi rezolvate acum. Studenții își pot planifica o educație în străinătate. Nativii care lucrează, pot face un program de studii superioare pentru a-și îmbunătăți cariera. Păsărilor îndrăgostite li se sugerează să evite să facă discuții pe subiecte inutile. Aspiranților la nuntă li se sugerează să își urmeze intuiția înainte de a lua decizii în ceea ce privește nunta.

♋ RAC

La începutul săptămânii, veți fi binecuvântat de lună, ceea ce vă va face fericit. Veți fi politicos cu cei din jur, veți fi gata să obțineți o comandă excelentă cu ajutorul abilităților de comunicare. veți lua decizii dificile în cadrul afacerii, cu ajutorul unui partener. vă veți păstra răbdarea la locul de muncă, șeful dvs. va aprecia etica dvs. de muncă. veți primi recompense pentru promovări. Vă veți descurca bine în afaceri, pierderile dvs. se vor transforma acum în profit, ceea ce poate crește lichiditățile afacerii. Veți decide să investiți o anumită sumă în afacerea de familie. Ceea ce va contribui la creșterea în curând a afacerii de familie. Veți fi ocupat la locul de muncă, astfel încât nu veți putea să acordați timpul potrivit familiei. În timpul săptămânii, vă va crește încrederea în sine. veți fi motivat, veți lua decizii dificile cu ajutorul fraților și colegilor, probabil veți obține succesul după o muncă asiduă. Conflictele legate de proprietate între frați vor fi probabil rezolvate. veți începe noi inovații în cadrul afacerii, ceea ce va face ca afacerea dvs. să crească în curând. veți plănui să faceți unele reparații în interiorul casei și al biroului cu ajutorul creativității dvs. În ultimele zile ale săptămânii, vă veți simți stânjenit la locul de muncă, nu veți fi pregătit să vă bucurați de viață prea curând. vă veți confrunta cu unele pierderi în chestiuni legate de proprietate. este sugerat să vă păstrați investiția pentru o vreme, altfel s-ar putea să vă confruntați cu pierderi. De asemenea, vi se recomandă să vă ocupați de sănătatea părinților dvs. vă veți da seama că cei din jur nu vă vor sprijini. De asemenea, rețeaua de relații nu va coopera cu dvs. ceea ce vă poate crea unele obstacole în calea succesului. vă sfătuim să vă păstrați răbdarea și să nu aveți așteptări de la nimeni. de asemenea, veți avea în plan să vă mutați dintr-un loc în altul.

♌ LEU

La începutul săptămânii, vei fi binecuvântat de Lună, care îți poate da forță interioară și încredere. Respectul de sine vă va împiedica să faceți activități neregulamentare, acolo unde este necesar să trișați. Statutul tău social va arăta îmbunătățit. îți vor veni idei noi pentru a începe un nou proiect, răbdarea te va ajuta să proiectezi o organigramă. Veți plăti pentru a cumpăra un suvenir, care vă poate fi cerut. Persoanele necăsătorite își vor găsi probabil sufletul pereche. Starea de sănătate a mamei dvs. va avea probabil sens acum. Oamenii din jurul dumneavoastră vă vor sprijini, ceea ce vă poate spori încrederea în sine. Până la mijlocul săptămânii veți fi ocupat cu probleme de familie. vă veți aștepta să primiți vești bune de la frații dvs. veți fi ocupat cu copiii, veți organiza activitățile academice ale copiilor și veți găsi alinare în viața copiilor. sunteți încurajat să fiți modest în abordarea familiei și a oamenilor din jur, onestitatea dvs. va contribui la relațiile domestice și la obiectivele dvs. în viața publică. Mintea ta va părea că lucrează foarte repede, este indicat să iei cu răbdare orice decizie necesară. vei fi norocos din punct de vedere financiar, îți vei putea controla cheltuielile, ceea ce îți poate îmbunătăți viața financiară. În ultimele zile ale săptămânii, veți fi binecuvântat de Lună. veți avea forță interioară și energie vitală, veți putea lua decizii dificile la locul de muncă, probabil că veți obține succes în cadrul proiectului, subordonații dvs. vor fi foarte cooperanți în finalizarea lucrului. vă va extinde rețeaua de relații, ceea ce vă va aduce un profit în viitorul apropiat în plan profesional. Conflictele cu frații și surorile au șanse să fie rezolvate acum. Destinul vă va sprijini acum în ceea ce privește beneficiile. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot obține un job bun, studenții vor avea rezultate bune.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

La începutul săptămânii, vă veți simți singur. vă veți confrunta cu unele probleme de sănătate. Descurajarea vă poate face să vă simțiți furios și nefericit. veți fi iute, veți lua decizii greșite din cauza nerăbdării și a grabei. este recomandat să respectați regula de aur, să vă gândiți de două ori înainte de a lua orice decizie. De asemenea, vă sfătuim să evitați condusul impetuos și călătoriile riscante. La mijlocul săptămânii, veți fi binecuvântat de Lună, dezamăgirea din ultimele zile se poate transforma acum în bucurie și veți avea liniște sufletească. vă veți bucura de o viață profesională, rețeaua de relații vă poate ajuta să vă finalizați munca. Puteți decide să începeți o nouă afacere cu ajutorul fraților și surorilor, iar rețeaua vă va sprijini în fiecare etapă. vă veți folosi cunoștințele pentru a crea investiții riscante în active fixe. Studenții se pot descurca mai bine. se va părea că există beneficii rezonabile dacă se depun puține eforturi. Statutul dvs. va crește în comunitatea sau familia dvs. În ultimele două zile ale săptămânii, veți fi ocupat cu familia și cu educația copiilor. veți plăti cash pentru a cumpăra materiale de artă și pentru a vă renova casa. Veți merge într-o scurtă vizită la lecțiile copiilor. Sănătatea copiilor poate fi o sursă de frustrări. vă sfătuim să evitați orice formă de dependență, altfel poate provoca discordie în relațiile de familie. De asemenea, sunteți încurajat să vă controlați discursul dur cu cei din jur. Destinul vă poate ajuta să vă găsiți calea de ieșire acolo unde pot exista conflicte între parteneri, însă răbdarea vă poate ajuta să ieșiți din această situație și vă veți aștepta să primiți vești foarte bune. Îndrăgostiții pot lua telefonul necesar în legătură cu o nuntă cu ajutorul rudelor. Persoanele singure vor asculta probabil veștile bune despre căsătorie.

♎ BALANȚĂ

La începutul săptămânii, veți fi binecuvântat de Lună, ceea ce vă poate face fericit și vă poate oferi liniște sufletească. probabil că veți avea profituri bune din investițiile făcute anterior. veți putea lua decizii rapide în privința afacerilor, a carierei. Ceea ce vă poate aduce beneficii financiare în viitorul apropiat. veți decide să investiți un anumit capital în afacerea dvs. Banii câștigați vă pot crește soldul bancar. vă veți bucura de momente de iubire cu partenerul de viață, ceea ce poate dezvolta armonia în cadrul vieții de familie. Persoanele necăsătorite pot găsi similitudini adecvate într-o căsătorie. Studenții vor fi binecuvântați cu o karmă bună. La mijlocul săptămânii, nu ar avea sens pentru dvs. De la 1 decembrie, vă veți simți nemulțumit și nefericit de fiecare dată, vă veți simți despărțit de responsabilitățile dumneavoastră, ceea ce vă poate afecta rutina zilnică. Stăpânirea pe veniți poate deveni îngreunată, ceea ce ar putea fi un motiv de pierdere în cadrul afacerii sau la locul de muncă. puteți fi victima unei conspirații, sunteți sfătuit să aveți grijă de dușmanii și adversarii ascunși. Trebuie să aveți grijă cum vorbiți, altfel vă puteți confrunta cu o pierdere în viitorul apropiat. Veți evita să investiți în bunuri riscante. Practicarea meditației și a yoga vă poate ajuta să ieșiți din această situație încurcată. sunteți sfătuit să vă abțineți de la a împrumuta bani de la oricine, aceștia nu pot fi rambursați cu ușurință. În ultimele două zile ale săptămânii, puteți avea încredere și curaj. Cu ajutorul curajului, veți putea face planuri bune și le veți putea folosi eficient. Din cauza entuziasmului, puteți face o greșeală. vi se sugerează să scanați documentele înainte de a depune o semnătură. Dușmanii și adversarii voștri ascunși vor fi sub control. Managerul dvs. va fi mulțumit de performanțele dvs. este posibil să aveți norocul de a obține o promovare la locul de muncă actual. vi se recomandă să fiți ocupat la locul de muncă pentru a evita conflictele inutile. Iubiții sunt sfătuiți să evite să creeze orice conversație legată de subiecte de familie. Indigenii care au legătură cu Mineritul, explorarea, arta contemporană, muzica și educația se pot descurca mai bine.

♏ SCORPION

La începutul săptămânii, te va ține ocupat, activ și răbdător. este posibil să lucrezi din greu pentru a-ți face planuri în cadrul afacerii sau la locul de muncă, cu privire la creșterea carierei și a afacerii. poți primi ajutor din partea rețelei tale de peste hotare pentru a le realiza. te poți aștepta la anumite schimbări în ceea ce privește locația, poziția sau responsabilitățile la locul de muncă, în ceea ce privește promovările. Cei mai în vârstă vă vor aprecia munca. Familia vă va sprijini pentru a promova succesul la locul de muncă, ceea ce poate menține armonia în familie. Adversarii și dușmanii tăi ascunși vor fi acum sub controlul tău. Nativii necăsătoriți vor lua decizii importante cu privire la căsătorie cu ajutorul rudelor sau prietenilor. Studenții se vor hotărî să plece într-o călătorie academică. La mijlocul săptămânii, probabil că se vor debloca noi surse de venit. Investițiile anterioare vor începe acum să aducă profituri. Pierderea se va transforma în profit, ceea ce vă poate îmbunătăți viața financiară. Va fi introdus un nou parteneriat, care vă va ajuta să vă dezvoltați afacerea. vă puteți aștepta la o promovare de la actualul loc de muncă. este posibil să primiți stimulente în ceea ce privește recompensele. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se vor aștepta să aplice pentru un nou loc de muncă cu ajutorul prietenilor sau al rudelor. Persoanele necăsătorite au mai multe șanse să își găsească sufletul pereche în comunitate. În ultimele zile ale săptămânii, nu ar fi bine. Vă veți simți singuri, problemele de sănătate din trecut vor reveni din nou. Anxietatea și neliniștea vă vor înfuria. s-ar putea să nu vă concentrați asupra obiectivelor dvs. este posibil să vă pierdeți timpul prețios făcând sarcini nedemne. Cumva veți vedea îndrumări cu ajutorul intuiției pentru a controla situația instabilă. s-ar putea să vă decideți să vizitați un loc spiritual pentru a căuta liniștea sufletească. vă sfătuim să evitați șofatul nechibzuit și excursiile de aventură.

♐ SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii, Binecuvântat de Lună, Dezamăgirea de săptămâna trecută se va transforma în bucurie. Veți ieși dintr-o încurcătură. Decizia dvs. vă va ajuta să culegeți roadele veniturilor din afaceri. Va fi momentul potrivit pentru a vă începe proiectele amânate. Cu ajutorul binecuvântărilor, este posibil să primiți niște recompense pentru munca voastră asiduă. Veți merge la un loc religios cu familia sau prietenii, veți plănui să donați o anumită sumă la vreun loc spiritual sau să-i ajutați pe cei nevoiași. îi puteți ajuta pe cei săraci. Mijlocul săptămânii va fi important pe frontul muncii. s-ar putea să fiți ocupat la serviciu, concentrarea asupra obiectivului dvs. va fi pusă la încercare. Cu ajutorul răbdării, s-ar putea să vă puteți atinge obiectivele la timp. Dedicarea dvs. în muncă va fi testată în permanență, vă puteți aștepta la anumite recompense în timpul muncii grele. puteți investi și în active fixe. vă puteți aștepta să primiți vești bune despre sănătatea părinților. Începând cu 1 decembrie, pierderile dvs. se vor transforma în câștiguri. Investiția dvs. trecută moartă va putea să vă aducă profit. În ultimele zile ale săptămânii, va fi logic să obțineți beneficii, puteți găsi succes în proiectele dvs. cu puțin efort. s-ar putea să găsiți resurse, care pot fi cruciale pentru un proiect. Sursele de venit vor fi sporite, pierderile se vor transforma în profituri, ceea ce vă poate îmbunătăți viața financiară. puteți crea noi planuri de creștere a afacerilor și le puteți folosi eficient. educația copiilor vă va satisface acum. Elevii vor putea să analizeze subiectul în profunzime. investitorii vor crea investiții viitoare în termeni profitabili. Păsările îndrăgostite vor avea probabil nevoie de câteva apeluri importante despre căsătorie. vi se recomandă să vă ocupați de problemele de sănătate.

♑ CAPRICORN

La începutul săptămânii, este posibil să vă simțiți singur. este posibil să aveți unele probleme de sănătate. vi se sugerează să nu începeți o nouă afacere. și vi se recomandă să vă mențineți investiția în afacere. este posibil să puteți face față pierderilor în timp. Câștigurile dvs. se pot transforma în pierderi. Veți evita stresul în conflicte, altfel vă va doborî rău de tot. Voința dvs. puternică și binecuvântările bătrânilor vă pot proteja de această situație încurcată. vă sfătuim să evitați să creați conflicte În casă și în viața amoroasă, aceasta va contribui la armonia căminului dvs. Până la mijlocul săptămânii, lucrurile sunt acum pregătite. Binecuvântările din partea bătrânilor vă pot ajuta să evitați lucrurile necurate. Forța ta interioară te poate ajuta să iei decizii dificile în ceea ce privește munca. de asemenea, este posibil să muncești din greu, te poți aștepta să pretinzi recompense pentru munca ta asiduă. poți decide să vizitezi un loc spiritual pentru a căuta pacea interioară. îți poți petrece timpul dobândind unele cunoștințe intelectuale. Studenții se pot descurca mai bine. Persoanele singure își pot găsi un suflet pereche. Ultimele zile ale săptămânii vă pot ține ocupat cu cariera profesională. vă puteți aștepta la o comandă mare de la cumpărătorii din străinătate. Ceea ce vă poate crește lichiditățile în cadrul afacerii. vă puteți concentra asupra muncii, ceea ce vă poate da oboseală mentală, s-ar putea să nu puteți petrece timp cu familia. Frații dvs. vă pot sprijini și vor menține legătura acasă. Porumbeii se pot aștepta să ia deciziile necesare în privința căsătoriei cu ajutorul prietenilor sau al rudelor. Weekendul este minunat pentru voi, puteți decide să ieșiți în oraș cu familia, ceea ce vă poate spori armonia familială. O persoană în căutarea unui loc de muncă poate primi vești bune despre un nou job.

♒ VĂRSĂTOR

Primele două zile ale săptămânii au sens pentru dumneavoastră. s-ar putea să fiți fericit. s-ar putea să simțiți liniște în interiorul minții. s-ar putea să vă concentrați asupra obiectivelor dumneavoastră. s-ar putea să vă simțiți bine cu soțul/soția. s-ar putea să fiți ocupat și cu alte probleme și evenimente familiale. s-ar putea să vă puteți decide asupra unui nou parteneriat pentru o afacere. s-ar putea să fiți pregătit să luați decizii rapide care să vă extindă afacerea. Investițiile în cadrul activelor fixe și în partenerii de afaceri nu sunt recomandate. Persoanele indigene asociate cu proiecte guvernamentale, pietre prețioase, savanți, analize și legende se pot descurca mai bine. Mijlocul săptămânii s-ar putea să nu fie bun, s-ar putea să vă simțiți singuri. Din 1 decembrie lucrurile sunt oarecum dificile. puteți avea unele probleme de sănătate. Ce vă poate afecta viața profesională și cea de acasă. puteți fi supărat din cauza problemelor de sănătate ale partenerului. Răbdarea vă va fi pusă la încercare în permanență. vi se recomandă să vă țineți de aplicarea ideilor noi în muncă. Este mai bine să vă ocupați de adversar și de dușmanii ascunși. Veți evita să creați conflicte cu managerul. Se recomandă investițiile în active fixe, pe termen scurt, pentru investiții potențiale. Iubiții sunt sfătuiți să evite discuțiile pe teme iraționale pentru a menține armonia în cadrul relației. Studenții își pot aprofunda mai mult materiile pentru a obține succesul. În ultimele două zile ale săptămânii, este posibil să fiți binecuvântat de cei mai în vârstă care vă pot oferi răbdare. puteți fi fericit și calm. puteți decide să vizitați un lăcaș de cult pentru a vă găsi liniștea sufletească. De asemenea, puteți dona o anumită sumă unui lăcaș religios. s-ar putea să vă puteți extinde rețeaua de relații de muncă. Decizia dvs. vă poate ajuta să implementați noi programe la locul de muncă, în funcție de progres. vă veți angaja să vizitați o rudă apropiată sau să organizați o petrecere. vă puteți bucura de weekend cu familia sau prietenii.

♓ PEȘTI

La începutul săptămânii, vei fi binecuvântat cu o lună bună, te va face fericit. Problemele de sănătate ale părinților vor fi vindecate. Proprietatea sau fondul,care a fost blocat undeva, va fi probabil recuperat acum, ceea ce poate crește în cadrul sănătății monetare. s-ar putea să fiți în măsură să câștigați în orice caz juridic. Dușmanii și dușmanii tăi ascunși vor fi sub control. Performanțele dvs. vor fi notificate de către șeful dvs. care va promova probabil anumite responsabilități noi în ceea ce privește promovările. Studenții vor călători în diferite locuri pentru a obține studii superioare. Persoanele necăsătorite își vor găsi sufletul pereche cu ajutorul rudelor apropiate. La mijlocul săptămânii, veți fi binecuvântat de Lună. vă veți aștepta să promovați noi oportunități de afaceri și de carieră, ceea ce vă va crește stima de sine. veți începe să inovați cu ajutorul unui partener, ceea ce vă poate crește afacerea în curând. vă veți bucura de o perioadă de aur cu soțul/soția, care vă va îmbunătăți relația cu acesta/aceasta. probabil veți aduce obiecte de artă sau obiecte de uz casnic care vă vor îmbunătăți statutul social. Vă veți bucura de activități de familie sau de agrement. Este recomandat să scanați cu atenție documentul înainte de a crea orice investiție în active fixe. Ultimele două zile ale săptămânii nu vor fi ideale. Se va observa o oarecare plictiseală în mediul înconjurător, veți avea anumite probleme de sănătate, care vă pot afecta ziua curentă la locul de muncă. veți fi sub o teamă misterioasă, care vă va face să fiți sensibil și emotiv. vi se recomandă să evitați condusul imprudent și călătoriile în excursii. puteți fi victima unei conspirații, vi se recomandă să vă feriți de adversari și rivali în afaceri, aceștia vă pot afecta imaginea publică. Veți evita să creați conflicte în viața personală, care vă pot afecta armonia familială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.