Horoscop săptămânal, 7-13 martie 2022: Previziunile astrologice din această săptămână pentru semnele zodiacale Gemeni, Rac, Pești

Horoscopul tău săptămânal, 28 august - 4 septembrie

Horoscop săptămânal: Vrei să știi cum s-au aliniat astrele pentru a-ți transmite un mesaj în funcție de semnul tău zodiacal pentru săptămâna 7-13 martie 2022? Capricorn, Vărsător, Pești și Leu, ce sfaturi ar trebui să urmezi? Citește previziunile săptămânale pentru a afla:

Berbec

Cei din zodia Berbec s-ar putea să se confrunte cu unele politici la locul de muncă care să le strice buna dispoziție în această săptămână. Asigurați-vă că sunteți atenți în ceea ce privește dușmanii și adversarii ascunși și fiți atenți la modul în care vorbiți, altfel, v-ați putea confrunta cu pierderi în viitorul apropiat. Ar trebui să evitați să faceți investiții în active riscante. Practicarea meditației și a yoga vă va ajuta să vă simțiți mai bine în această săptămână dezordonată. Vei primi ajutor din partea familiei în ceea ce privește munca ta în această săptămână. Așteaptă-te la unele schimbări în locul, poziția sau responsabilitățile tale la locul de muncă, în ceea ce privește promovările. Seniorii tăi îți vor aprecia munca. Familia vă va sprijini pentru a obține succes la locul de muncă, ceea ce va menține armonia domestică. Afacerile dvs. vor fi stabile pe parcursul săptămânii, dar persoanele care au un loc de muncă vor avea puțin de suferit din cauza impactului negativ al lui Rahu asupra casei a șasea. În a doua jumătate a săptămânii, Studenții vor trece prin dileme în ceea ce privește multiplele alegeri pe care le au la dispoziție.

Taur

Pentru persoanele din zodia Taur, aceasta este o săptămână excelentă pentru voi în ceea ce privește finanțele. Sunteți binecuvântați de o Lună pozitivă și de Jupiter, veți ieși din multiple situații încurcate. Destinul vă va ajuta să obțineți beneficii în ceea ce privește câștigurile în afaceri în această săptămână. Asigură-te că îți termini proiectele amânate în această săptămână. Pierderile tale se vor transforma în profituri, ceea ce îți va spori sănătatea financiară. Un nou parteneriat va apărea în afacerea ta în această săptămână, ceea ce te va ajuta să îți dezvolți afacerea. Vei fi pregătit să faci față oricărui obstacol. Te vei împiedica să faci lucruri care te fac pe tine să fii mulțumit în această săptămână, deoarece vei fi preocupat de ceea ce cred alții. Săptămâna aceasta, vei fi supus unei mari presiuni profesionale, ceea ce te va împiedica să te relaxezi. Trebuie să găsești plăcere în toate activitățile tale zilnice și să te faci să îți apreciezi munca în această săptămână. Săptămâna aceasta, vei evita unele cheltuieli inutile.

Gemeni

Dedicarea pentru muncă a persoanelor din zodia Gemeni va fi pusă la încercare de multe ori. Așteaptă-te la sfârșitul săptămânii la unele recompense în urma muncii asidue. Este posibil să faceți investiții și în active fixe. Așteptați-vă să primiți vești bune în această săptămână. Veți avea un spirit minunat de amuzament. Toți cei din jurul tău îți vor admira metoda de funcționare și o vor adopta cu entuziasm. Temperamentul tău calm, dar nerăbdător, îți va pune probleme în a doua parte a săptămânii, punându-te într-un scenariu care te-ar putea pune în dificultate din punct de vedere economic. În această săptămână, trebuie să vă păstrați un comportament calm. Cu grațiile lui Venus, persoanele singure și-ar putea descoperi partenerul în săptămâna următoare. În a doua jumătate a săptămânii, vă puteți simți obosit. Ar trebui să vă relaxați pentru o vreme în fiecare zi din această săptămână. Pierderile tale se vor transforma în câștiguri până la sfârșitul acestei săptămâni. Investițiile tale moarte din trecut ar putea deveni și ele profitabile.

Rac

Persoanele din zodia Rac pot avea o mică insomnie și se pot simți obosite din cauza programului tău agitat. Așteptați-vă la noi oportunități în ceea ce privește afacerile și munca în această săptămână, ceea ce vă va crește încrederea la un nou nivel. Veți începe o nouă aventură cu ajutorul partenerului, ceea ce vă va crește afacerile în viitorul apropiat. Așa cum sugerează Casa a 11-a a zodiei tale, vei fi binecuvântat cu o modalitate de a-ți dezvălui o sursă suplimentară de venit pentru tine. Dacă lucrezi în domeniul arhitecturii sau în orice fel de design sau în industria publicitară, această săptămână îți va aduce cele mai bine plătite angajamente, care te vor ajuta să îți rezolvi datoriile minore. Fronturile tale relaționale nu vor trece așa de greu prin probleme în această săptămână. Persoanele care sunt deja căsătorite ar putea fi nevoite să treacă prin mici piedici în această săptămână din cauza poziției nefavorabile a lui Venus în zodia ta. Sănătatea ta va fi în regulă și nu este nimic de care să te îngrijorezi în ceea ce privește condiția ta fizică în această săptămână.

Leu

Persoanele din zodia Leu vor obține un mare succes în această săptămână și veți fi amintiți pentru o perioadă de timp. Va trebui să vă concentrați pe o alimentație mai sănătoasă și să faceți exerciții fizice mai des acum. Lucrurile vor fi mult mai bune pentru tine în ceea ce privește aspectul sănătății dacă poți să rămâi calm și să îți păstrezi mintea fără tensiune. Dacă încerci să te acomodezi unor rutine de îngrijire a sănătății, cum ar fi exercițiile fizice sau yoga, te vei simți mult mai puțin obosit și obosit. Sănătatea ta va fi mult mai bună în această săptămână. S-ar putea să fii nevoit să lucrezi până târziu în noaptea în a doua jumătate a săptămânii. Persoanele care fac o muncă în domeniul marketingului vor trebui să se confrunte cu dezamăgiri în prima jumătate a săptămânii. În ceea ce privește relația de cuplu, vei fi prea ocupat în această săptămână și cu greu vei acorda atenția necesară partenerului.

FOLLOW ME

Fecioară

Cei din zodia Fecioară își vor da seama în această săptămână că relația voastră va deveni din ce în ce mai bună, ceea ce reprezintă un rezultat excelent pentru voi în această săptămână. Săptămâna aceasta este o săptămână extraordinară pentru afacerile tale, deoarece totul va părea să funcționeze foarte bine și s-ar putea chiar să termini cu munca chiar în prima jumătate a săptămânii. Credeți în oferirea de servicii și produse de calitate, mai degrabă decât să împingeți doar cantitatea. Fiți diplomat și nu intrați în certuri cu nimeni. Știți cum să faceți ca munca să fie făcută de alte persoane. În zilele dificile din această săptămână, oamenii în care ai avut încredere îți vor veni în ajutor și vei reuși să depășești totul până la sfârșitul săptămânii. Partenerul tău și cu tine ați putea trece prin mici probleme din cauza presiunii de la serviciu și a incapacității de a petrece timp împreună, dar lucrurile se vor îndrepta până la sfârșitul săptămânii. Temperatura în scădere și frigul în creștere îți vor aduce unele probleme de respirație în a doua jumătate a săptămânii, prin urmare, ține-te cald și stai în casă.

Balanță

Pentru persoanele din zodia Balanță, sănătatea va fi mai bună în această săptămână decât a fost vreodată de mult timp. Dacă ați încercat să atingeți un obiectiv de fitness, aveți la dispoziție o perioadă amplă de timp pentru a ajunge acolo unde vă doriți. Săptămâna aceasta este o săptămână excelentă pentru tine. Trăiți momentul și încercați să nu grăbiți lucrurile. Veți primi mult ajutor și cooperare din partea seniorilor și a persoanelor cu experiență, iar acest lucru vă va ajuta să vă îndepliniți toate sarcinile. În ceea ce privește cariera, călătoria ta va da rezultatele așteptate. În a doua jumătate a săptămânii, va trebui să te confrunți cu realitatea de care ai scăpat de mult timp, prin urmare, încearcă să nu fii dur cu tine însuți toată săptămâna. În această săptămână, vei ierta greșelile partenerului tău și vei comunica eficient pentru a ține la distanță problemele de relație. Cum Luna va avea un efect negativ asupra zodiei tale, căsniciile vor avea de suferit ca urmare a problemelor de ego dinamic. S-ar putea să trebuiască să treceți prin anumite probleme legate de ochi și în această săptămână. Nu luați lucrurile cu ușurință și consultați un medic atunci când este nevoie.

Scorpion

Persoanele din zodia Scorpion vor avea parte de dragoste din abundență în această săptămână. Te vei simți binecuvântat să ai partenerul tău, deoarece acesta va fi cel mai mare sistem de susținere în toate momentele grele și dificile pe care le vei experimenta în această săptămână. Afacerea ta se va dezvolta foarte mult și vei dobândi noi clienți. Fie că este vorba de un prospect mare sau mic, vei observa că afacerea ta a crescut cel mai mult în această săptămână. Vei încheia o tranzacție la serviciu în a doua jumătate a săptămânii și va fi una importantă. Această tranzacție are potențialul de a fi o loterie fantastică pentru fiecare dintre voi. Veți simți multă frustrare în a doua parte a săptămânii și veți dori să vă descărcați pe cineva. Relația ta a luat o nouă direcție și nu ești sigur ce se va întâmpla în continuare. Pregătiți-vă să înfruntați împreună orice problemă în această săptămână și aveți întotdeauna încredere unul în celălalt. În prima parte a zilei, este posibil să aveți probleme intestinale. În această săptămână, beți multă apă și evitați alimentele grase.

Săgetător

Persoanele din zodia Săgetător au parte de mult succes și de o sănătate excelentă în această săptămână, dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă face să zâmbiți și să plutiți pe tot parcursul săptămânii, viața amoroasă vă va ține în al nouălea cer pe tot parcursul săptămânii. S-ar putea să te simți ca și cum ai exista în rai sau că ești în vacanță pe o insulă în această săptămână. Săptămâna aceasta, ai noroc. În a doua jumătate a săptămânii, ia în considerare investiția în imobiliare. În a doua parte a săptămânii, cei din sectorul afacerilor vor trebui să se confrunte cu o serie de concurenți și cu tacticile lor. Ai visat cu ochii deschiși la o serie de vise pe care le poți transforma în realitate în această săptămână. Ești pe punctul de a întâlni persoana potrivită. Vei fi bine, deși este posibil să te simți obosit în această săptămână. Trebuie să vă căutați singur. Ar trebui să încerci să te acomodezi unor rutine de îngrijire a sănătății, cum ar fi exercițiile fizice sau yoga, astfel încât să te simți mult mai puțin obosit și obosit în această săptămână. Săptămâna aceasta îți oferă diverse modalități de distracție.

Capricorn

Pentru persoanele din zodia Capricorn, lucrați la explorarea dvs. și la reflectarea trecutului dvs. în această săptămână. Calitatea muncii tale se va îmbunătăți semnificativ, deoarece ai investit mult timp în a învăța lucruri noi în această săptămână. Ai jonglat între studiu și afaceri de ceva vreme și acest lucru va da roade. Concentrarea ta asupra obiectivului tău, precum și răbdarea ta sunt foarte lăudabile. Sănătatea ta te va ajuta să realizezi tot ceea ce îți dorești și în această săptămână. Situația ta financiară va fi instabilă la început și va trebui să economisești bani până atunci. Vei avea o săptămână minunată alături de cei dragi, petrecând cât mai mult timp cu ei. În această săptămână, se vor deschide noi uși către un nou capitol al parteneriatului vostru. Ai lucrat la fizicul tău, dar nu ai văzut nicio îmbunătățire. Nu renunța niciodată și continuă să te străduiești să îți atingi obiectivele.

Vărsător

Persoanele din zodia Vărsător trebuie să încerce să se calmeze în această săptămână, ceea ce poți face începându-ți săptămâna cu meditație și yoga, fă orice trebuie să faci care să te ajute să îți calmezi gândurile și să procesezi totul într-un ritm mai lent în această săptămână. Veți avea o săptămână distractivă petrecând timp cu cei dragi și în această săptămână. Nu te suprasolicita peste capacitatea ta, deoarece îți poate provoca dureri de cap și probleme cu ochii. Munca fără a lua pauze ar putea duce, de asemenea, la dureri de cap și migrene. Bea apă caldă în fiecare zi din această săptămână, iar plimbările lungi îți vor oferi energia pozitivă de care ai nevoie. Îți vei păstra atenția asupra soțului tău și vei fi conștientă în permanență de ceea ce trece. Săptămâna aceasta, vei păstra liniile de comunicare deschise între voi doi. Vei Petrece ceva timp cu partenerul tău. Sănătatea ta este într-o formă excelentă și tot ce trebuie să faci acum este să te odihnești. Yoga este un lucru pe care ar trebui să îl încercați.

Pești

Cei din zodia Pești vor avea parte de o schimbare pozitivă în carieră în această săptămână. Te-ai luptat mult în ultima vreme și tocmai când te gândeai să renunți la locul de muncă, cariera ta va lua o întorsătură în cea mai bună direcție în care ar putea merge vreodată. Nu veți obține rezultatele așteptate de la afacerea dvs. în urma investițiilor pe care le-ați făcut. Din fericire, cum ești înclinat mai mult spre spiritualitate în această săptămână, nu vei fi foarte supărat sau abătut atunci când lucrurile nu vor merge așa cum vrei tu, ceea ce este minunat, deoarece te ajută să înveți din greșeli și să iei decizii pragmatice data viitoare. Conexiunea voastră va înflori în această săptămână ca urmare a încrederii voastre reciproce. Pentru a simți mai multă iubire, continuă să stabilești mai multă încredere între voi doi. Săptămâna aceasta, vei începe să ai grijă de tine și vei căuta modalități mai bune de a-ți menține corpul în formă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.