Horoscop săptămânal 8-15 martie 2021. Zodia Rac este cea mai norocoasă

Horoscop săptămânal 8-15 martie

Horoscop săptămânal 8-15 martie. Află ce te așteaptă în a doua săptămână din Martie. Încă de luni, se simt tot mai puternic influențele lui Marte în zodia Pești. Asta înseamnă că apar o serie de schimbări, în special pentru nativii de apă. Racii se pot considera norocoși!

Detaliem în continuare informații pentru toate zodiile!

Horoscop săptămânal 8-15 martie

Berbec

Săptămâna ideală pentru terapii și vindecare. Combinația dintre Neptun și Soare poate accelera procesul. Dacă ai probleme cu somnul, vei avea nevoie de o rutină de culcare. Utilizați ceaiuri liniștitoare și opriți toate dispozitivele electronice cu o oră înainte de a vă culca.

Cu artistul tău interior activat, ai putea resimți o inspirație spre poezie, pictură, muzică. Între timp, există cineva de la care ai putea învăța sau care îți poate hrăni talentulși poate investi în creșterea ta. Provocarea acum este să te autodepășești dincolo de zona ta de confort.

Taur

FOLLOW ME

Miercuri, 10 martie, Soarele se întâlnește cu Neptun în casa a unsprezecea de lucru în echipă. Așa că vei avea rezultate excepționale la serviciu. Ești vizionar și ai activitate, așadar toți cei din jur te admiră.

Ca Taur, îți plac rutinele, dar ești conștient că schimbarea este atât inevitabilă, cât și esențială pentru creștere. Așadar, Luna nouă care se anunță la finalul săptămânii aduce schimbare în viața ta. S-ar putea să o experimentați cel mai mult. Este firesc să depășești anumite cercuri de prieteni.

Gemeni

Aveți o șansă de a vă concentra atât de mult pe ambițiile pe termen lung, încât pierdeți câteva oportunități! Nu încercați să ajungeți la linia de sosire când sunteți încă în cursă. Așadar, vedeți exact ce vă oferă locul de muncă și ce ocazii de creștere aveți.

Soarele vă luminează calea, iar pe planul iubirii totul este plăcut și liniștitor. Te poți baza pe partenerul tău.

Rac

Soarele și Neptun se întâlnesc pe 10 martie și îți oferă răspunsuri la cele mai fierbinți întrebări ale tale. Vei găsi soluții unde nu te aștepți. Pe plan financiar, vin surprize și bani neașteptați.

Plănuiești sau chiar pleci într-o vacanță, având o săptămână cu adevărat minunată.

Leu

Nu poți schimba trecutul, dar viitorul este un scenariu nescris. Astrele îți oferă un covor roșu spre o schimbare semnificativă în viața ta.

Una dintre lecțiile acestei luni magnetice este să vă oferiți liniște. Nu mai alergați după toate, ci permiteți vieții să-și urmeze cursul firesc.

Fecioară

Neptun poate declanșa idei iluminatoare despre dragoste, așa că lăsați-vă un pic visător. Dacă aveți deja un partener, veți face o mulțime de lucruri noi împreună! Dacă sunteți singur, vă veți găsi iubirea!

Este o săptămână aproape magică, multe lucruri rezolvându-se de la sine.

Schimbări mari pentru zodii săptămâna viitoare

Balanță

Timpul înseamă bani, și știți cât de importante sunt ambele! Miercuri, 10 martie, puteți obține un control asupra vieții profesionle. Acolo unde există voință, există o cale! Deoarece Neptun stăpânește mintea subconștientă, folosește-l în avantajul tău.

Acordă-ți o pauză pe tot parcursul zilei pentru a face o mini-meditație. Închideți ochii, respirați adânc și apoi vizualizați-vă parcurgând procesul cu ușurință.

Scorpion

Este o săptămână în care simți că ți se ia o ceață de pe ochi. În această săptămână, veți avea ocazii repetate de a reflecta asupra acțiunilor pe care le aveți și, și mai important, asupra motivațiilor din spatele lor. Renunță să prietenii în care nu ai încredere!

Săgetător

Apare o schimbare în viața ta. Este vorba despre ceva nou care apare în locuința ta. Căminul tău va deveni din ce în ce mai relaxant pentru tine.

Acest lucru te îndeamnă să faci schimbări și pe alte planuri, de exemplu, cel al alimentației sau cel al organizării. Ai curaj să pornești pe nou tău drum.

Capricorn

Pregătiți-vă să scăpați de orice neîncredere și de prejudecăți. Miercuri, 10 martie, Soarele și Neptun se întâlnesc și duc la un pic de rătăcire în întuneric. Dar acesta nu e deloc un lucru rău! Din contră! Este exact ceea ce este necesar pentru a obține claritatea pe care o căutați.

Se schimbă dinamica relației în cuplu.

Vărsător

La un nivel profund, întâlnirea de la mijlocul săptămânii dintre Soare și Neptun vă poate inspira să reflectați la CUM câștigați banii. Săptămâna aceasta, faceți un pas înapoi vă gândiți foarte mult la bugetul vostru.

Reușiți să scăpați de niște cheltuieli, dar și să echilibrați balanța, câștigând niște bani suplimentari. Totul e bine pe acest plan!

Pești

Ce săptămână grozavă să fii în zodia Pești! Miercuri, 10 martie, este un punct luminos al lunii martie. Vei fi pe primul loc în orice, la serviciu, la școală, în cercul social. Reușești tot ce îți propui, așa că îndrăznește să aspiri tot mai sus!

Primești și vești bune, spre finalul săptămânii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.