Horoscop Martie 2021. Conjuncții astrale speciale în prima lună de primăvară

Horoscop Martie 2021

Date importante în martie. Ce se întâmplă cu zodiile. Care sunt evenimentele astrale care vor schimba cursul acestui an.

Pe 4 martie, Planeta Marte ajunge în Gemeni

Marte pleacă din zodia Taur, unde a poposit până acum. Din 4 martie, ajunge în Gemeni, unde va sta 6 săptămâni. Ce înseamnă pentru zodii? Toți nativii vor fi energizați și vor simți nevoia să fie mai activi. Este o perioadă în care ne vom organiza mai bine și ne vom ocupa de planuri de viitor.

Pe 13 martie va fi Lună nouă în Pești

Luna ne va oferi posibilitatea de a ne regenerea și de a ne reînnoi. Vom găsi putere în noi pentru a remonta, atât pe plan mental, cât și pe plan fizic. Vindecarea este facilitată în această perioadă.

Pe 17 martie, Mercur intră în Pești

Imediat după Luna nouă, un alt eveniment astral ne va influența pentru o bună perioadă de timp. Pe 17 martie, Mercur iese din Vărsător și intră în Pești, iar în a treia săptămână din martie, se îndreaptă spre zodia Capricorn și spre Pluto. Aceste mutări ale lui Venus aduc liniște în viața nativilor. Va fi o perioadă de calmitate și claritate, în care se vor lua decizii importante. Este un moment foarte bun și pe plan financiar.

Pe 20 Martie, Soarele intră în Semnul zodiacal al Berbecului

Tot acum are loc și Echinocțiul de Primăvară, respectiv începutul Primăverii astronomice. Sănătatea rămâne o zonă fierbinte, fiind probabil să se agraveze problemele deja cunoscute sau să ia turnuri nebănuite. Este clar însă, că atât latura familială a vieți, cât și sănătatea și schimbarea filozofiei generale de viață și activitate, va duce la schimbări iremediabile pentru toată lumea.

Pe 21 Martie, planeta Venus ajunge în Berbec

Atributele venusiene vor căpăta nuanțe berbecești, adică impulsivitate, zgomot, dorință de a cuceri cu orice preț, chiar dacă subiectul sau obiectul atenției sale lasă de dorit și chiar ar trebui evitat.

Horoscop complet luna martie -în continuare poți afla cum sunt influențate zodiile de aceste 3 mutări astrale importante, din prima lună de primăvară.

Berbec

Este o lună destul de grea pentru nativii zodiei Berbec. O să fii pus în tot felul de situații greu de gestionat, iar deciziile trebuie neapărat să fie luate de tine. Vei trăi într-o permanentă nesiguranță în perioada următoare.

Taur

Îți pui multe întrebări legate de viitorul tău. Ești pregătit să acționezi pentru o schimbare, doar că nu apare ocazia potrivită. Trebuie să ai răbdare, e posibil ca în martie să nu se întâmple ce te aștepți.

Gemeni

Cineva apropiat îți pierde încrederea, după ce face o greșeală. Ești dezamăgit și încerci să depășești momentul, dar te așteaptă clipe grele, mai ales spre finalul lunii martie.

Rac

Te confrunți cu mai multe conflicte în familie. Reușești să îți păstrezi totuși calmul și să rezolvi orice problemă. Însă trebuie să menajezi și sentimentelor rudelor, pentru a nu agrava situația.

Leu

Pe plan financiar, totul este grozav. Mai ales că acum ai o mulțime de plăți de făcut, vei primi o mână de ajutor ca să reușești să le acoperi. E o lună productivă.

Fecioară

Ești înconjurat de mulți oameni noi și îți este greu să conștientizezi cine îți vrea cu adevărat binele. E mai bine să fii rezervat până când afli exact ce hram poartă fiecare.

Balanță

Primăvara îți oferă speranță și chef de viață. Începi să faci planuri pentru viitor, vrei să ieși cât mai mult. Te bucuri de natură cât de des poți și, datorită acestui lucru, ai parte doar de liniște în suflet. O lună frumoasă!

Citește și: Horoscop primăvară 2021. Racii învață o lecție de viață

Scorpion

O să fii copleșit de tot felul de emoții. Treci de la furie la bucurie, de la entuziasm la tristețe. Mișcările planetelor te influențează foarte tare și vei lua deciziile mai mult cu inima decât cu inima.

Săgetător

Ai interviuri, conferințe, discuții, orice presupune activitate profesională cu mai mulți oameni. Va fi o lună obositoare, dar foarte productivă și plăcută. Ești mândru de realizările tale.

Capricorn

Îți îndeplinești un vis la care aspiri de multă vreme. În sfârșit, găsești curajul de a face ce vrei tu, fără să te tem că ai fi egoist. Trebuie să ai încredere în tine, din ce în ce mai mult.

Vărsător

Ești anxios și ai o teamă constantă, pe care nu o poți justifica. Poate că ar trebui să începi să te înțelegi mai bine și să comunici cu emoțiile tale. Nu te mai ascunde după un zâmbet!

Pești

Chiar dacă începutul de lună nu pare cel mai bun, după jumătatea lui martie vei avea parte de surprize frumoase. O să te bucuri de clipe frumoase alături de cei dragi și vei avea și realizări la serviciu. Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.