Horoscop special pentru Ajunul Crăciunului. Ce se întâmplă cu zodiile pe 24 decembrie

Horoscop special pentru Ajunul Crăciunului. Ce se întâmplă cu zodiile pe 24 decembrie

♈ BERBEC

Fă-ți puțin timp pentru a-ți aranja spațiul de lucru în această dimineață, micuțule Berbec, deoarece Luna în Fecioară împărtășește o conexiune dulce cu Soarele în Capricorn, activând sectoarele din harta ta care guvernează organizarea și cariera. Pe măsură ce ziua continuă, vei dori să-ți asculți instinctul și să fii atent la semnele din partea universului, datorită unei conexiuni blânde între Marte și asteroidul vindecător, Chiron. Nu uitați să credeți în voi înșivă și în visele voastre chiar acum. Nu uitați să păstrați un echilibru sănătos atunci când trageți spre stele și recunoașteți munca care vine odată cu aceasta. Potențialul tău este destul de nelimitat în acest moment, dar va trebui să îți faci un plan solid pentru a-ți atinge obiectivele.

♉ TAUR

Tensiunea de ieri ar putea să se extindă și astăzi, datorită continuării unui pătrat stresant între Saturn și Uranus. Din fericire, ar trebui să fii capabil să treci peste orice valuri pe care ți le aruncă universul – dar numai dacă îți găsești centrul și încerci să nu lași tensiunea să te copleșească. Dacă simți că apar simptomele fizice ale stresului, ia-ți câteva minute pentru o respirație profundă, în timp ce faci un efort conștient pentru a-ți relaxa corpul. În timp ce plasarea Lunii în Fecioară te-ar putea face să te străduiești să atingi perfecțiunea, vei dori să eviți să pui prea multe așteptări de la tine sau de la cei din jur.

♊ GEMENI

Tensiunea domestică s-ar putea manifesta pentru tine astăzi, drăguță Gemeni, deoarece Luna în Fecioară pune în lumină sectorul din harta ta care guvernează casa. Dacă te pregătești pentru Ajunul Crăciunului, ai putea începe să te simți copleșit de toate pregătirile de care trebuie să te ocupi. Pentru a supraviețui acestor vibrații de mare stres, ar trebui să iei în considerare întocmirea unei liste de lucruri de făcut pentru a te ajuta să rămâi organizat și pe drumul cel bun. De asemenea, va fi important să nu îți pui prea multe responsabilități pe umerii tăi, sau ai putea să te lovești de un zid în această seară, când Luna formează un pătrat dur cu Marte.

♋ RAC

Să le arăți iubire oamenilor la care ții va veni în mod natural în această dimineață, micuțule crab, deoarece Luna în Fecioară împarte o conexiune dulce cu Soarele din Capricorn, evidențiind sectoarele din harta ta care guvernează comunicarea și dragostea. Atingerea fizică, gesturile mici și oferirea de cadouri sunt modalități excelente de a-ți exprima sentimentele fără a folosi cuvinte reale. Doar nu exagerați în a vă servi pe alții și asigurați-vă că vă rezervați puțină TLC pentru dvs. în această seară. Asigură-te că te folosești de recunoștința ta în timp ce ești atent la sincronicități și mici binecuvântări pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, când Luna și Uranus împart o conexiune cosmică blândă.

♌ LEU

Lucrurile vor fi ocupate, dar se vor mișca încet în această dimineață, pe măsură ce Luna Fecioară călătorește prin Taur, activând a doua ta casă solară. Lista ta de lucruri de făcut ar putea părea expansivă, dar vei avea și luxul de a te ocupa de sarcini una câte una, cu puțin timp liber presărat între îndatoriri. Încearcă doar să nu te încordezi sau să te închizi față de cei dragi dacă te afli cufundat în sarcini – deoarece cuadratura continuă dintre Saturn și Uranus ar putea duce la certuri explozive dacă nu ești capabil să practici răbdarea – și să îți arăți afecțiunea față de cei mai apropiați. La rândul tău, vei dori să te asiguri că nu aștepți prea mult de la cei din jurul tău, deoarece fiecare va purta propriile poveri și stres.

♍ FECIOARĂ

Astăzi, Luna intră în semnul tău, dragă Fecioară, împărtășind o legătură dulce cu Soarele Capricornului, în timp ce te trezești din somn. Această energie este perfectă pentru a-ți dezlănțui latura îndrăzneață și creativă, deși te vei simți, de asemenea, ancorată în pământ și împăcată cu cine ești. Deși vei fi încă conștient de modul în care îți dorești să te schimbi și să evoluezi în viitor, te vei simți mulțumit știind că ești exact acolo unde trebuie să fii în acest moment. O conexiune utilă între Marte și asteroidul vindecător, Chiron, va accentua aceste sentimente, aducându-ți motivația de a te transforma într-un ritm sănătos și rezonabil.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Vei avea multe pe cap astăzi, dulce Balanță, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Fecioară, activând sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Încearcă să nu lași presiunea sărbătorilor să te afecteze și nu te simți obligată să livrezi cadouri, mâncare sau decorațiuni extravagante dacă acest lucru se face în detrimentul sănătății tale mentale. Țineți cont de faptul că oamenii cu care vă înconjurați vă iubesc indiferent de ceea ce aduceți la masă și că așteptările pe care vi le-ați stabilit nu se potrivesc neapărat cu ceea ce cred alții că trebuie să produceți.

♏ SCORPION

Viața ta socială va fi în plină efervescență chiar acum, pe măsură ce Luna în Fecioară se conectează cu Soarele în Capricorn, aducând o explozie de energie cosmică în cercurile tale interioare și exterioare de prietenie. În timp ce telefonul și căsuța de intrare în social media vor fi probabil inundate de vești bune și sentimente dulci, nu te simți obligat să le acorzi tuturor atenția ta deodată. Este total acceptabil să te deconectezi chiar acum, astfel încât să le poți acorda toată atenția ta celor mai apropiați oameni. Cu toate acestea, dacă doriți să ajungeți la prietenii și colegii ocazionali, dați-i drumul și trageți o postare dulce pe profilurile publice preferate.

♐ SĂGETĂTOR

Fă tot posibilul să rămâi organizat pe tot parcursul zilei, mai ales dacă te pregătești pentru o adunare mare de sărbători, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Fecioară. Deși ești unul dintre puținele semne care pot prospera în haos, lucrurile ar putea deveni obositoare dacă nu conduci o navă bine organizată, mai ales în această după-amiază, când Luna formează un pătrat dur cu Marte. Din fericire, ar trebui să poți primi ajutor de la cei mai buni prieteni ai tăi, datorită unei mâini de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron. Nu lăsați presiunea sărbătorilor să vă împiedice să vă simțiți bine și nu ezitați să râdeți de voi înșivă dacă execuțiile de împachetare sau de gătit ies puțin aiurea.

♑ CAPRICORN

Acordă-ți o secundă pentru a te conecta cu recunoștința ta în această dimineață, deoarece Luna Fecioarei împarte o conexiune dulce cu Soarele Capricornului, care te copleșește cu căldură și sprijin divin. În timp ce această zi s-ar putea simți cu un nivel ridicat de stres și poate un pic haotic, ar trebui să poți ajunge destul de nevătămat până seara – dar numai dacă rămâi centrat și inviți bucuria în inima ta. Încearcă să nu te fixezi pe micile detalii și apreciază-ți casa și oamenii cu care o umpli. O conexiune între Marte și asteroidul vindecător, Chiron, va fi deosebit de vindecătoare pentru tine, deși va trebui să te relaxezi și să îmbrățișezi liniștea domestică.

♒ VĂRSĂTOR

Nu te simți vinovat dacă îți asumi un rol autoritar astăzi, dragă Vărsătorule, mai ales dacă sunt multe de făcut în casă în pregătirea sărbătorilor. Asigură-te că împarți sarcinile persoanelor cu care coabitezi, împărțind abundența de gătit, curățenie sau decorațiuni de care trebuie să te ocupi. Căutați modalități de a îmbrățișa micile plăceri în această seară, când Luna în Fecioară împărtășește o conexiune dulce cu planeta care vă guvernează, Uranus. S-ar putea, de asemenea, să primești o surpriză sau două, deoarece aceste vibrații vesele ar putea inspira oamenii pe care îi iubești să îți ofere un cadou de sărbători neașteptat sau anticipat.

♓ PEȘTI

În timp ce stresul de sărbători va fi la un nivel ridicat astăzi, ar trebui să vă puteți încadra în această dimineață în ceva timp pentru romantism, deoarece Luna Fecioară împarte o conexiune dulce cu Soarele Capricornului. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a aduce structură regimului tău de îngrijire de sine, ceea ce înseamnă că s-ar putea să vrei să-ți pregătești o baie sau să faci o plimbare serioasă în natură înainte de a te ocupa de sarcinile tale pentru ziua de azi. Încearcă doar să nu te pierzi în aceste vibrații de vis, sau ai putea sfârși prin a te simți copleșit în această după-amiază, când Luna intră într-un cuadrat dur cu Marte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.