Horoscop special: portal magic pe 06.06. Ce trebuie sa faci in functie de zodie pentru a ti se implini dorinta

Horoscop special: portal magic pe 06.06. Ce trebuie sa faci in functie de zodie pentru a ti se implini dorinta

În această zi magică de 06.06, se deschide un portal energetic puternic care poate aduce schimbări majore și împlinirea dorințelor. Acest portal oferă oportunitatea perfectă pentru a atrage norocul și a transforma visele în realitate. În funcție de zodia ta, iată ce trebuie să faci pentru a profita la maxim de această energie cosmică și pentru a-ți vedea dorințele împlinite.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecii sunt sfătuiți să fie foarte clari cu privire la dorințele lor. Scrie-ți dorința pe o bucată de hârtie și meditează asupra ei timp de 6 minute. Vizualizează-ți dorința ca și cum ar fi deja împlinită. Acest proces te va ajuta să te concentrezi și să atragi energia necesară pentru a-ți realiza dorința.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Pentru Tauri, este important să se conecteze cu natura în această zi magică. Petrece timp în aer liber, plimbându-te printr-un parc sau grădină. Găsește un loc liniștit și meditează timp de 6 minute, concentrându-te pe dorința ta. Lasă energia naturii să te încarce și să-ți aducă claritate și putere.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii ar trebui să folosească puterea cuvintelor pentru a-și împlini dorințele. Scrie o afirmație pozitivă legată de dorința ta și repet-o de 6 ori în fiecare dimineață și seară. Această practică îți va reprograma subconștientul și va atrage circumstanțele favorabile pentru împlinirea dorinței tale.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Racii sunt încurajați să își folosească intuiția puternică în această zi. Creează un altar personal cu obiecte care îți aduc pace și bucurie. Meditează în fața altarului timp de 6 minute, vizualizând dorința ta în detaliu. Lasă-ți intuiția să te ghideze către acțiunile necesare pentru împlinirea dorinței tale.

Leu (23 iulie – 22 august)
Leii ar trebui să se concentreze pe manifestarea dorinței lor prin acțiuni concrete. Scrie un plan de acțiune detaliat cu pașii necesari pentru a-ți realiza dorința și începe să lucrezi la el. În fiecare zi, fă cel puțin un pas mic în direcția dorinței tale și vei vedea cum energia magică te susține.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Pentru Fecioare, organizarea este cheia succesului. În această zi magică, dedică timp pentru a-ți curăța și organiza spațiul personal. Un spațiu ordonat îți va clarifica mintea și te va ajuta să te concentrezi pe dorința ta. Meditează 6 minute într-un spațiu curat și ordonat, concentrându-te pe dorința ta.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanțele trebuie să își echilibreze energiile pentru a-și împlini dorințele. Petrece timp practicând yoga sau meditație pentru a-ți armoniza mintea și trupul. După o sesiune de 6 minute de yoga sau meditație, scrie dorința ta pe o bucată de hârtie și păstreaz-o într-un loc special.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii sunt sfătuiți să folosească puterea transformării. În această zi, scrie dorința ta pe o bucată de hârtie și apoi arde-o, eliberând energia dorinței în univers. Crede cu tărie că dorința ta se va împlini și observă cum schimbările încep să apară în viața ta.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Săgetătorii trebuie să folosească puterea optimismului și a aventurii. În această zi magică, fă ceva ce îți aduce bucurie și te face să te simți liber. În timpul acestei activități, gândește-te la dorința ta și vizualizează-o ca fiind deja împlinită. Această energie pozitivă va atrage împlinirea dorinței tale.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornii ar trebui să se concentreze pe stabilirea unor obiective clare. În această zi, scrie-ți dorința și creează un plan de acțiune detaliat. Fii disciplinat și urmează acest plan pas cu pas. În fiecare zi, reamintește-ți dorința și verifică progresul tău.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Vărsătorii trebuie să folosească puterea comunității și a conexiunilor. În această zi, împărtășește-ți dorința cu o persoană de încredere și cere-i sprijinul. Meditați împreună timp de 6 minute, concentrându-vă pe dorința ta. Energia combinată vă va amplifica puterea de manifestare.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Peștii sunt încurajați să își folosească creativitatea. În această zi, creează ceva legat de dorința ta – fie că este un desen, o poezie sau o melodie. Lasă-ți imaginația să zboare și exprimă-ți dorința prin artă. Acest proces creativ va atrage energia necesară pentru împlinirea dorinței tale.

Această zi magică de 06.06 este un moment unic pentru a atrage energia pozitivă și a-ți împlini dorințele. Folosește-ți resursele interioare și puterea zodiei tale pentru a profita la maxim de acest portal energetic și vei vedea cum visele tale devin realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.