Horoscop țigănesc. Ce îți rezervă anul în horoscopul țigănesc

Horoscop țigănesc.

Arta vrăjilor și a magiei a rezistat de-a lungul anilor. Se spune că dacă nu crezi, magia nu se prinde de tine. Însă, poate că fiecare dintre noi ne-am născut cu o anumită magie de care nu suntem conștienți. Horoscopul țigănesc își va spune cine ești și ce-ți va aduce noul an.

Cuțitul 21 martie – 20 aprilie
Corespondent: Berbec

Aveți un mod rapid și direct de a acționa. Persoană practică, competitivă. Vei avea un an puternic din punct de vedere spiritual. Vei ridica noi ziduri și vei separa lumea.

Coroana 21 aprilie – 20 mai
Corespondent: Taur

Simbolul purității și eleganței. Persoană credinciosă, sensibilă și loială. Drgostea va fi de partea ta în acest an.

Candelabrul 21 mai – 20 iunie
Corespondent: Gemeni

FOLLOW ME

Simbolul înțelepciunii și ideilor strălucite. Încăpățânat, inteligent și comunicativ. Pe plan relațional vei pune bazele unor parteneriate de succes.

Roata 21 iunie – 21 iulie
Corespondent: Rac

Ești simbolul ciclicității vieții. Acum ești sus, acum ești jos. Sensibil, emoționant. Iubești cu intensitate și devii ultraprotector. Anul 2020 îți aduce suferință și neîmpliniri pe plan sentimental. E momentul tău de răscruce.

Steaua 22 iulie – 22 august
Corespondent: Leu

Echilibrul dintre cer și pământ. Persoană optimistă. Îți place să stălucești. Dorințe împlinite și apreciere.

Clopotul 23 august – 22 septembrie
Corespondent: Fecioara

Simbol al punctualității și al disciplinei. Persoană organizată și disciplinată. Putea cu care te-a înzestrat noul an își aduce împlinire în plan profesional.

Moneda 23 septembrie – 22 octombrie
Corespondent: Balanță

Simbol al justiției și echilibrului. Bun antreprenor și negociator. E posibil să încheiați o afacere cu un partener care vă dă de mult târcoale.

Pumnalul 23 octombrie – 21 noiembrie
Corespondent: Scorpion

E impoprtant să nu se confunde cu cuțitul. Pumnalul reprezită schimbarea, inventarea și evoluția. Fire analitică, vei face o retrospectivă a anilor ce au trecut, iar anul acesta vei întra într-o perioadă de renaștere.

Securea 22 noiembrie – 21 decembrie
Corespondent: Săgetător

Simbolul libertății și al aventurii. Ai o luciditate mintală desăvârșită. Ceea ce nu a reușit nimeni să facă vei face tu. Este anul tău din toate punctele de vedere.

Potcoava 22 noiembrie – 21 decembrie
Corespondent: Capricorn

Ești simbolul efortului și al muncii. Persoană dedicată și profesionistă, îți place gustul succesului. Se pare că ai intrat în perioada în care deja poți să te bucuri de succes.

Cupa 21 ianuarie – 19 februarie
Corespondent Vărsător

Ești creativ, original și ai darul uniunii. Puțin ezitant, dra foarte norocos. Vei avea parte de satisfacții mari în acest an. Toată munca ta va fi apreciată.

Capela 20 februarie – 20 martie
Corespondent: Pești

Capela simbolizează credința. Ești un om serios, cu un curaj aparte. Vei dezvolta o afacere profitabilă în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.