Horoscop weekend 14-15 august. Vești bune!


Horoscop zilnic: Sunt astrele aliniate în favoarea ta? Află previziunile astrologice pentru Berbec, Leu, Fecioară, Balanță și alte semne zodiacale pentru zilele de 14 și 15 august.

 BERBEC

Stabilitatea financiară este asigurată datorită investițiilor anterioare. Este posibil să îți dorești o viață de familie mai bună, dar dacă nu ești gata să faci acum un compromis pe plan familial, schimbarea pe care ți-o dorești ar putea rămâne doar un deziderat.

 TAUR

Ați putea fi tentat de un prieten sau de un coleg să încercați un nou regim de exerciții fizice pentru a atinge o formă fizică totală. Cei care se descurcă bine au șanse să primească credit deplin pentru munca lor. Pacea și liniștea prevalează pe frontul de acasă și vă va permite să vă lăsați în voia întâmplării. Studenții vor putea cere îndrumare pentru a depăși dificultățile academice. Câștigurile rămân stabile și vor ajuta la menținerea stabilității financiare.

 GEMENI

Proprietatea achiziționată recent promite să dea randamente bune. Sunteți pe cale să obțineți siguranța financiară prin trecerea la modul de economisire. Respectarea ritmului la serviciu ar putea să nu vă ajute la respectarea termenului limită, așa că accelerați ritmul.


 RAC

Economiile și cheltuielile judicioase îți vor menține soldul bancar într-o stare bună. Acesta este momentul să vă planificați viitorul pentru a vă așeza în fericire matrimonială. Călătoriile cu cei apropiați și dragi vor fi distractive. Progresul tău academic va fi mai mult decât satisfăcător. Veți avea ocazia să vă prezentați abilitățile de networking pe plan social. Eforturile pe frontul sănătății se dovedesc fructuoase. Acesta este cel mai bun moment pentru a vă lansa într-o nouă aventură.

 LEU

Veți reuși să realizați lucrurile pe care le doreați de mult timp pe frontul domestic. O invitație la o funcție sau la o petrecere vă va găsi în elementul dumneavoastră. Este posibil ca banii împrumutați cuiva să nu fie returnați așa cum ați promis.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 FECIOARĂ

Trebuie să vă feriți de entorse sau răni pe frontul sănătății. Veți reuși să adunați suficient sprijin pentru a realiza ceva pe plan social. Este posibil ca Stork să îi viziteze pe unii în curând. Cineva ar putea încerca să vă submineze pe frontul afacerilor, așa că fiți pregătit. Este posibil să ajungeți să plătiți mai mult pentru o proprietate care poate fi obținută la un preț mai mic.

 BALANȚĂ

Este probabil să obțineți opțiunile pe care le-ați ales pe frontul academic. Grijile financiare par să fi luat sfârșit, deoarece banii vin din surse neașteptate. Se întâmplă ceva pe frontul muncii care s-ar putea să nu fie pe deplin pe placul tău, dar nu prea poți face mare lucru în această privință.  O activitate sportivă te va ajuta să-ți recapeți energia și puterea. Stelele se anunță luminoase pe plan imobiliar.

 SCORPION

Întâlnirea cu prietenii sau cu vechi colegi este posibil să facă ziua interesantă. Ideile dvs. inovatoare la locul de muncă vor fi foarte solicitate. Sfaturile soțului/soției sunt susceptibile să vă fie benefice. O favoare făcută cuiva în trecut este posibil să fie returnată cu toată fervoarea. Proprietarii de imobile vor putea să își închirieze proprietatea. Vă așteaptă aprecieri pe plan academic.

 SĂGETĂTOR

O evoluție bună pe plan academic vă va ajuta să mergeți mai departe cu încredere. Veți reuși să vă impuneți ferm la locul de muncă, păstrându-i pe cei care contează de partea dvs. dreaptă. Volumul sporit de muncă vă poate face să tânjiți după o pauză. O afacere importantă ar putea fi amânată și ar putea duce la oportunități ratate. Banii nu vă vor pune probleme în ciuda risipei dumneavoastră! Nu aduceți pe buze lucruri cu care soțul/soția nu este de acord.

 CAPRICORN

Cei care se prezintă la o competiție dificilă au șanse reale de a o elimina. Un membru bolnav al familiei ar putea avea nevoie de ajutorul tău, așa că rămâi pregătit pentru asta. Planurile pentru o scurtă vacanță sunt susceptibile de a fi finalizate. Adaptați-vă la condițiile meteo, dacă vreți să rămâneți sănătos. 

 VĂRSĂTOR

O afacere profitabilă poate face să cânte portofelul. Ar putea fi necesară o informare amănunțită pentru a duce la bun sfârșit o sarcină fără probleme. S-ar putea să fie nevoie să țineți în așteptare unele achiziții importante deocamdată.

 PEȘTI

Țineți-vă cărțile aproape de piept, mai ales dacă este vorba de ceva personal. Este nevoie de ceva mai multă muncă asiduă pentru a obține ceea ce ți-ai propus pe plan academic. Este posibil să vă bucurați de compania unei rude îndepărtate din afara orașului. Veți putea să vă dovediți valoarea pe plan profesional. Să rămâneți subțire și îngrijit poate deveni obiectivul dvs. și veți face tot posibilul pentru a-l atinge.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.