Horoscop weekend 17-18 aprilie 2021. Veștile bune vin către Berbec

Horoscop weekend 17-18 aprilie 2021. Veștile bune vin către Berbec

Vibrația zilei devine destul de intensă, pe măsură ce Soarele din Berbec se confruntă cu Pluton din Capricorn, care este însetat de putere, pe parcursul zilei. În timp ce această combinație Soare-Pluton ne poate ajuta în găsirea determinării necesare pentru a depăși obstacolele, ea poate, de asemenea, să facă atmosfera propice pentru a duce lucrurile prea departe sau la extreme. Cuplați această energie cu confuzia pe care o aduce Neptun în Pești și poate fi greu să ne păstrăm calmul.

Cel mai bun mod de a gestiona energia zilei este să rămânem flexibili și deschiși la diferite opțiuni. Combinația Soare-Pluton ar putea să ne dea curajul necesar pentru a înfrunta orice temeri legate de schimbare, în timp ce Saturn în Vărsător inovator ne oferă sticktoitivitatea necesară pentru a face schimbări. Între timp, atât Luna în Gemeni, cât și Saturn în Vărsător ne reamintesc că nu suntem singuri în această situație. Putem găsi alinare în prietenii și comunitățile noastre.

Horoscopul de azi 17 aprilie 2021: În acest articol, horoscopul de azi 17 aprilie Oamenii pot obține informații despre Horoscopul zilnic de astrologie pentru fiecare semn zodiacal. Să cunoască prognoza generală a Horoscopului de azi 17 aprilie, inclusiv Sfaturi astrologice și Remediu astrologic pentru fiecare Sânge Zodiacal.

♈ BERBEC

Fiți atenți să nu mergeți prea departe astăzi doar pentru a demonstra ceva. Chiar vă pasă ce cred ceilalți? Încearcă să te detașezi puțin de situație și să îți redirecționezi energia către ceva mai util.

♉ TAUR

Fiți atenți să nu fiți prea încăpățânați în convingerile sau în modul în care vedeți lucrurile, deoarece sunt multe de învățat și de explorat. Unde trebuie să fiți mai deschis la schimbare, în loc să vă fie frică de ea?

♊ GEMENI

Deseori dai mult prietenilor tăi, dar a venit timpul să te răsplătești și tu. Acestea fiind spuse, în ce fel puteți fi mai vulnerabil în obținerea sprijinului de care aveți nevoie? Fiți atenți la păstrarea aparențelor.

FOLLOW ME

♋ RAC

Nu-i ascultați pe cei care urăsc și pe cei care se opun astăzi. Nu ei controlează viața ta – tu controlezi. Și faci o treabă bună. Dacă vă simțiți epuizat, este în regulă să vă retrageți din mulțime. Respectați-vă limitele.

♌ LEU

S-ar putea să vă simțiți neliniștit și frustrat acum, deoarece vi se cere să o luați mai încet și să luați lucrurile în bucățele mai mici. A face lucrurile în trepte este benefic pentru meseria ta și pentru bunăstarea ta.

♍ FECIOARA

O situație sentimentală sau financiară ți-ar putea declanșa astăzi nesiguranța. Dacă este cazul, fă un pas înapoi și reconectează-te la centrul tău. Orice crezi că îți lipsește, ai deja.

♎ BALANȚĂ

Oamenii ar putea să te enerveze astăzi. Dar nu uitați că nu trebuie să le dați puterea de a face acest lucru. Protejați-vă bucuria și liniștea sufletească. Nu totul trebuie să fie problema sau responsabilitatea ta.

♏ SCORPION

S-ar putea să vă fie greu să vă relaxați astăzi, deoarece s-ar putea să aveți multe lucruri pe care doriți să le realizați. Cu toate acestea, s-ar putea să nu aveți energia necesară pentru asta. Ca atare, cum poți fi mai selectiv cu timpul tău?

Vezi și: Horoscop 17 aprilie 2021, ce zodii au noroc sâmbătă

♐ SĂGETĂTOR

Când vine vorba de o legătură romantică, fii atent să nu forțezi ceva ce s-ar putea să nu ți se potrivească, mai ales dacă trebuie să-ți dovedești sau să-ți pui la îndoială valoarea. Meritați mai mult.

♑ CAPRICORN

Este în regulă să recunoști că ai nevoie de ajutor sau de sprijin astăzi, în loc să încerci să treci peste toate de unul singur. Apelează la familie – aleasă sau de sânge – pentru a te ajuta. Perfecționismul nu este realist.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să simți un sentiment de teamă sau de îngrijorare astăzi, ceea ce face necesar să te concentrezi asupra fericirii tale. Dacă ai evitat o conversație dificilă, este timpul să rămâi în adevărul și autenticitatea ta.

♓ PEȘTI

Fiți atenți să nu vă comparați cu prietenii sau colegii de astăzi, deoarece calea voastră nu este menită să urmeze calea celorlalți. Acestea fiind spuse, găsiți căminul din interiorul vostru și rămâneți acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.