Horoscop zilnic 1 decembrie 2021. Zodiile norocoase

Horoscopul de luni, 31 ianuarie 2022. Ce aduce ultima zi a lunii

♈ BERBEC

În calitate de Berbec, rareori recunoști când trebuie să pui frână. Lasă cerul de miercuri să te ajute să încetinești și să treci într-un spațiu de gândire mai reflexiv, pe măsură ce Luna plutește prin solitarul Scorpion. Luna își petrece ziua într-un pătrat dur cu greoiul Saturn, evidențiind blocajele pe care trebuie să le dezasamblați în drumul vostru spre succes. În mod ideal, urmăriți să păstrați un profil scăzut și să vă faceți deschis din punct de vedere emoțional cu cei mai apropiați confidenți sau cu un partener intim.

♉ TAUR

Îndreaptă-ți atenția spre starea de lucruri din relațiile tale cele mai apropiate, Taur. Cerul de miercuri te îndeamnă să petreci ceva timp reparând acea arenă, în timp ce Luna plutește prin semnul tău opus, cel psihologic, Scorpionul. Cuadratura dificilă a Lunii cu Saturn, cel care construiește ziduri, este posibil să scoată în evidență orice tensiuni legate de carieră și reputație care trebuie îngrijite. Încercați să fiți acolo pentru cei la care țineți fără să vă pierdeți complet povestea.

♊ GEMENI

Lasă-te pe tine însuți să treci la treabă, Gemeni. Te pregătești să devii productiv și să tai de pe lista de lucruri pe care le-ai lăsat să se profileze prea mult timp, în timp ce Luna se plimbă prin Scorpionul cu mintea ascuțită. Luna se găsește prinsă într-un pătrat provocator cu Saturn, care stabilește limitări, alimentând frustrarea cu privire la probabilitatea viitoarelor călătorii și planuri educaționale. Dacă stresul bubuie, apelează la exerciții fizice și la o alimentație sănătoasă pentru a reuni mintea și corpul.

♋ RAC

Ai fost numai muncă și fără distracție în ultima vreme, Rac. Permiteți-vă să vă bucurați de o pauză la mijlocul săptămânii de la agitația și rutina în timp ce Luna dansează prin senzualul Scorpion. Prezența Lunii aici vă încurajează să vă scufundați din nou în proiecte creative uitate, să vă activați expresia de sine și să vă aplecați asupra plăcerilor romantice. Din nefericire, pătratul dur al Lunii cu Saturn, care se află la zid, este posibil să evidențieze tensiuni care trebuie abordate în departamentul de intimitate.

♌ LEU

Acordă-te la povestea care se agită la rădăcinile tale, Leu. Ceva cere atenție în profunzime, în special în ceea ce privește rănile vechi de familie sau problemele legate de mediul tău familial. Prezența Lunii în Scorpionul extrem de sensibil face ca această zi să fie ideală pentru a te așeza confortabil în locuința ta umilă și a îmbrățișa modalitatea de vindecare, însă cuadratura sa dificilă cu Saturn, care se află la zid, este posibil să evidențieze frustrări relaționale care trebuie descurcate.

♍ FECIOARĂ

Ca Fecioară, ești atrasă în mod natural de povestiri și de activități bazate pe comunicare. Permiteți-vă să vă reconectați cu acest mod natural de operare astăzi, când Luna trece prin Scorpionul cu mintea ascuțită. Este o zi ideală pentru a vă întoarce la proiecte de scriere creativă, pentru a vă pierde într-o carte bună sau pentru a vă implica în conversații importante. Mai târziu, cuadratura provocatoare a Lunii cu Saturn cel sufocant este posibil să evidențieze frustrări obositoare pe frontul muncii.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Ești gata să îți pui nasul la treabă când vine vorba de activarea talentelor tale, Balanță. Luna se plimbă astăzi prin Scorpionul cu mintea ascuțită, îndemnându-vă să vă reevaluați resursele naturale și să vă examinați starea finanțelor. Cuadratura provocatoare a Lunii cu Saturn, care stabilește limitări, este posibil să evidențieze frustrări pe calea spre autoexprimarea creativă. Recunoașteți-vă temerile și continuați să mergeți mai departe!

♏ SCORPION

Meriți să fii alintat, Scorpionule. Luna hrănitoare își petrece ziua campând în semnul tău sub cerul de marți, încurajându-te să te reconectezi în mod conștient cu mintea, corpul și sănătatea ta. Țintește să-ți prioritizezi nevoile independente și să te răsfeți cu puțină grijă de sine, mai degrabă decât să dai totul celor din jur. Cuadratura dură a Lunii cu Saturn, care se află la zid, este posibil să scoată în evidență tensiuni în ceea ce privește afacerile casnice și familiale.

♐ SĂGETĂTOR

Acordă-ți puțin timp privat pentru tine astăzi, Săgetătorule. Nu ai chef de afaceri sociale solicitante, deoarece Luna se strecoară prin solitarul Scorpion. Este o zi ideală pentru a vă recupera odihna, pentru a face o baie lungă sau pentru a scrie un jurnal. Cuadratura Lunii cu greul Saturn este posibil să facă să apară nori de furtună în jurul eforturilor bazate pe comunicare sau a problemelor de sănătate mintală. Stați cu ceea ce trebuie să apară, mai degrabă decât să vă îndepărtați.

♑ CAPRICORN

Nu trebuie să fii o insulă, Capricorn! Încearcă să te apropii și să te reconectezi cu comunitatea ta astăzi, când Luna alunecă prin Scorpionul extrem de sensibil. Unul dintre prietenii tăi de încredere ar putea deține cheia pentru a merge înainte. Cuadratura provocatoare a Lunii cu seriosul Saturn poate evoca unele ciocniri emoționale între cap și inimă mai târziu și poate stârni stresul din cauza preocupărilor financiare. Descarcă-te cu cei care te iubesc și uită de restul!

♒ VĂRSĂTOR

Nu te poți abține să nu te gândești la locul tău în schema mai mare a lucrurilor astăzi, Vărsătorule. Lucrezi în mod natural pentru a căuta soluții noi la probleme vechi, așa că aplică acest mod de gândire față de orice probleme de carieră care se profilează și care trebuie descâlcite. Luna Scorpionului cu mintea ascuțită îți sporește vizibilitatea și te face să mergi mai departe cu ambițiile tale, însă cuadratura dură a Lunii cu Saturn mai târziu poate provoca eliberări emoționale neașteptate în jurul sentimentului tău de identitate.

♓ PEȘTI

Ieși din zona ta de confort astăzi, Pești. Aceeași rutină veche pe care ai făcut-o este obligată să te facă să te simți nebun. Cerul de miercuri găsește Luna care se plimbă prin Scorpionul bogat din punct de vedere psihologic, împingându-te să te rupi de normă și să cauți o stimulare prin educație, călătorii sau conversații filosofice. Cuadratura dură a Lunii cu Saturn, care se află la zid, poate face ca mai târziu să te confrunți cu niște nori de furtună emoțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.