Horoscop zilnic 26 aprilie – cum începe săptămâna în funcție de zodia ta

Horoscop zilnic 26 aprilie - cum începe săptămâna în funcție de zodia ta

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele astăzi: Horoscop zilnic 26 aprilie.

Horoscop zilnic pentru luni

♈ BERBEC

În ceea ce privește sănătatea, lucrurile arată foarte bine. O afacere imobiliară mult așteptată are toate șansele să se materializeze acum. Este posibil să priviți cu seriozitate pe cineva care nu vă respectă linia la locul de muncă. Schimbările de pe frontul de acasă pot fi executate cu aprobarea tuturor. Este posibil să vă măriți averea. Va trebui să fiți selectiv în alegerea a ceea ce vă simțiți confortabil pe plan academic

♉ TAUR

O șansă de a obține profituri bune este în cărți și vă va consolida frontul financiar. Îndrumarea expertă a cuiva pe plan academic vă va ajuta să vă îmbunătățiți performanțele. Este posibil ca modul dvs. matur de abordare a unei chestiuni litigioase pe frontul familial să fie apreciat. Preocuparea ta pentru detalii nu te va lăsa să ratezi nici măcar problemele minore la locul de muncă.

♊ GEMENI

Pentru unii a sosit timpul să culeagă dividendele investițiilor anterioare. O schimbare a stilului de viață îți va îmbunătăți automat starea de sănătate. O călătorie pe care o așteptai cu nerăbdare ar putea fi amânată pe termen nedefinit. Este posibil să fie necesare unele ajustări minore în ceva în care ești implicat în prezent. Arhitecții, inginerii și alți profesioniști vor găsi ziua fructuoasă din mai multe puncte de vedere.


♋ RAC

O afacere bună pe piața imobiliară este posibilă. Mâna dvs. fermă se va asigura că un tânăr din familie rămâne la cel mai bun comportament. Unii dintre voi au șanse să dea lovitura și să-și mărească averea. Cei care au o problemă medicală vor trebui să dea dovadă de mai multă prudență pentru a nu lăsa sănătatea să fie afectată.

♌ LEU

Unele restricții alimentare vor fi mult solicitate pentru a vă salva de probleme de sănătate. Este posibil să contribuiți la organizarea unei funcții sau a unui eveniment pe plan social. O vacanță ar putea fi nevoită să fie pusă în așteptare. Păstrați distanța față de o persoană cu care nu vă înțelegeți bine. S-ar putea ca sârguința să nu vă aducă randamentul scontat la locul de muncă, așa că lucrați inteligent. Un sfat financiar trebuie luat cu un strop de sare, deoarece s-ar putea să nu se dovedească a fi întemeiat

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♍ FECIOARA

Plata datoriilor restante poate deveni o problemă. S-ar putea să nu fiți pe deplin mulțumit de evoluțiile de pe plan intern. Abilitățile excelente de gestionare a omului vă vor ajuta să gestionați multe lucruri în același timp pe plan profesional. Călătoriile în mijloacele de transport în comun par riscante astăzi, așa că luați toate măsurile de precauție. S-ar putea să vă simțiți puțin sufocat într-o afacere imobiliară în curs.

♎ BALANȚĂ

Conservarea banilor ar trebui să rămână prioritatea dvs. principală. Persoanele casnice tânjesc după o schimbare de peisaj, dar nimeni nu poate susține ideea de a ieși și de a se distra. Să devii preferatul seniorilor este posibil să le dea un nou impuls unora. S-ar putea să vă hotărâți să o luați de la capăt pe plan academic pentru a vă îmbunătăți performanțele. O schimbare de dietă este posibil să aibă un efect pozitiv asupra sănătății dumneavoastră.

♏ SCORPION

Întâlnirea cu oameni și vizitarea unor locuri îi va face pe unii dintre ei să fie fericiți. Abilitățile dvs. de negociere sunt susceptibile să vă vină în ajutor în negocierea unei afaceri. Antrenamentele regulate vă vor ajuta să vă mențineți în formă. Va trebui să intrați rapid în fluxul lucrurilor la serviciu. Aceasta este o zi bună pentru a organiza o adunare a celor apropiați și dragi la tine acasă.

Citește și: Horoscop lunar mai 2021. Care sunt cele 4 zodii cărora li se schimbă viața

♐ SĂGETĂTOR

Abilitățile dvs. de negociere sunt susceptibile să vă vină în ajutor în negocierea unei afaceri. Antrenamentele regulate vă vor ajuta să vă mențineți în formă. Va trebui să intrați rapid în fluxul lucrurilor la serviciu. Aceasta este o zi bună pentru a organiza o adunare a celor apropiați și dragi la tine acasă. Ceva pozitiv va ieși la iveală prin întâlnirea cu un vechi asociat. Viteza va rămâne de partea dvs. într-o călătorie. Veți reuși să gestionați bine frontul de lucru. Este posibil ca o persoană influentă să vă fie patronată. O oportunitate excelentă pentru crearea de rețele pe plan social este posibil să se prezinte astăzi. Ajutorul din partea cuiva din partea familiei vă va economisi mult timp.

♑ CAPRICORN

O responsabilitate suplimentară vă așteaptă pe plan profesional și este posibil să se adauge la volumul dvs. de muncă. Unii dintre voi ar putea fi nevoiți să se deplaseze într-un turneu oficial. Un stil de viață activ vă va menține în formă. Este posibil ca cineva să încerce să vă ia fața pe plan profesional și să vă supere. Situația dvs. financiară se îmbunătățește, deoarece luați măsuri pentru a limita cheltuielile.

♒ VĂRSĂTOR

♓ PEȘTI

Puteți face planuri pentru a vă întâlni cu un membru al familiei care nu este cu voi în prezent. Caracterul pozitiv al unei persoane apropiate va menține atmosfera domestică ușoară. Eforturile pe frontul de fitness vor da dividende bogate. Competența dvs. în abordarea problemelor de la locul de muncă poate fi în plină evidență astăzi. O nouă întreprindere este posibil să se dovedească profitabilă în curând. Cineva va fi suficient de grijuliu pentru a vă ajuta pe plan academic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.