Horoscop zilnic pentru joi, 2 decembrie 2021. Surprize mari

Horoscopul de azi pentru toate zodiile

Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de 2 decembrie 2021. Ce zodii au noroc și cine suferă în această zi de joi.

♈ BERBEC

Peisajul cosmic de joi lucrează pentru a te revigora și a te incita la acțiune, Berbec. Luna trece prin Scorpionul cu mintea ascuțită și formează o conjuncție însuflețitoare cu planeta ta guvernatoare, soldatul Marte. Este o zi ideală pentru a spune lucrurilor pe nume atunci când vine vorba de piedici în relațiile intime sau în colaborări, deși aveți grijă să nu fiți prea obraznici. Mai târziu, întâlnirea Lunii cu liniștitoarea Venus va atenua cu siguranță orice tensiuni reziduale.

♉ TAUR

Este timpul să iei niște decizii în departamentul relațiilor, Taur? Despre ce anume vrei să spui adevărul tău? Luna de joi, încărcată emoțional în Scorpion, își petrece ziua unită cu energicul Marte, încurajându-te să acționezi în numele unor narațiuni de parteneriat sâcâitoare. Singur sau luat, țintește să-ți spui adevărul! Mai târziu, legătura dulce a Lunii cu Venus cea plină de inimă va netezi cu siguranță orice pene zburlite.

♊ GEMENI

În calitate de Gemeni, este prea ușor să te lași cuprins de lumea ta mentală. Cerul de joi vă încurajează să vă împământați înapoi și să vă reconectați cu corpul dvs. prin exerciții fizice și o alimentație sănătoasă. Luna ascuțită din Scorpion își petrece ziua contopită cu Marte, care se motivează singur, ceea ce facilitează luarea de măsuri și eliberarea energiei acumulate prin activități fizice. Dacă nu găsești o priză, te poți aștepta la apariția unor crize de sănătate sau a stresului de la locul de muncă.

♋ RAC

Nu fi surprins dacă te vezi nevoit să iei deciziile astăzi, Rac. Cerul de joi te împinge la acțiune, deoarece Luna se plimbă prin Scorpionul cu focalizare ascuțită și se unește cu Marte, care are capul înfierbântat. Această pereche vă facilitează să faceți alegeri decisive și să avansați cu planurile stagnante, mai ales pe plan creativ sau romantic. Mai târziu, serile Lunii cu dulcele Venus îndulcesc considerabil vibrațiile, ceea ce face din această seară una ideală pentru o întâlnire.

♌ LEU

Nu strică să fii discret azi, Leo. Luna se plimbă prin Scorpionul cu sentimente profunde, formând o conjuncție cu Marte cel agitat. Această pereche puternică sporește orice frustrări latente care provin din jurul problemelor de acasă și de familie, făcând din această zi o zi ideală pentru a aborda elefantul din cameră. Aveți grijă doar să nu folosiți prea multă forță cu această energie! Din fericire, conexiunea dulce a Lunii cu Venus cea plină de inimă face ca lucrurile să fie din nou ușor de aplanat.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

Fii atentă cu ceea ce zici joi, Fecioară! Îți este ușor să treci de la 0 la 100 astăzi când vine vorba de temperamentul tău și s-ar putea să te răzbuni accidental pe cineva fără să te gândești prea mult. Unirea ascuțită a Lunii Scorpionului cu Marte, cu cap fierbinte, creează acest exces de energie și căldură, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru luarea de măsuri și alegeri decisive. Din fericire, conexiunea lină a Lunii cu iubitul Venus, mai târziu în cursul zilei, intensifică sentimentele romantice și îndulcește orice stres.

♎ BALANȚĂ

Permite-ți să treci direct la acțiune astăzi, Balanță. Luna Scorpionului, care se concentrează cu acuitate, se găsește blocată într-o conjuncție aprinsă cu Marte, care ia măsuri, ceea ce face din aceasta o zi ideală pentru a acționa în legătură cu proiecte de lucru sau idei care s-au simțit blocate. Această pereche este, de asemenea, susceptibilă să stârnească frustrări în jurul banilor, așa că fiți atenți la cheltuielile impulsive. Mai târziu, Luna se bucură de o conexiune de susținere cu Venus cea plină de inimă, ajutând la îndulcirea și încetinirea atmosferei.

♏ SCORPION

Este ușor să te agiți astăzi, Scorpionule. Luna își petrece ziua în semnul tău, întâlnindu-se în drumul ei cu încinsul Marte. Această pereche funcționează pentru a te revigora în acțiune, dar în același timp îți crește temperamentul și iritabilitatea. În loc să împingi în jos toată frustrarea, urmărește să-ți activezi excesul de energie prin exerciții fizice sau prin a face mișcare. Din fericire, întâlnirea dulce a Lunii cu iubitul Venus aduce conversații sincere pe orbita ta.

♐ SĂGETĂTOR

Nu te întoarce cu spatele la materialul care vine astăzi pentru tine, Săgetătorule. Este posibil să te confrunți frontal cu probleme care te irită sau te frustrează, deoarece Luna Scorpionului, care simte adânc, se unește cu Marte, care are capul fierbinte. Această pereche te îndeamnă să acționezi asupra tiparelor de autosabotaj, dar este, de asemenea, posibil să apară ca evenimente externe care reflectă realitatea ta interioară. Din fericire, alinierea Lunii cu magneticul Venus, mai târziu, îndulcește lovitura și restabilește o oarecare dulceață.

♑ CAPRICORN

Ești gata să te încarci cu toată viteza înainte sub cerul de joi, Capricorn. Luna străbate Scorpionul foarte concentrat și, în drumul său, se unește cu Marte, care ia acțiune, imprimând zilei o nevoie puternică de a face alegeri decisive. Este posibil să te confrunți cu frustrări care privesc și prietenii sau comunitatea, așa că ai grijă să nu te răzbuni. Din fericire, alinierea pașnică a Lunii cu Venus cea plină de inimă acționează ca un balsam liniștitor pentru orice iritații iminente.

♒ VĂRSĂTOR

Este vremea „startului” pe frontul carierei pentru tine, Vărsătorule. Nimic nu îți poate bloca dorința de a merge mai departe cu planurile și ambițiile tale astăzi, pe măsură ce Luna Scorpionului, cu focalizare ascuțită, se unește cu Marte, care ia acțiune. Această pereche puternică este extrem de energizantă și orientată spre realizări, dar este, de asemenea, susceptibilă să aprindă spiritele atunci când vine vorba de relația cu orice tip de autoritate. Mai târziu, vizita liniștitoare a Lunii cu iubitul Venus lucrează pentru a netezi orice pene iritate.

♓ PEȘTI

Ești gata să apeși pe trăgaci pentru niște planuri mari, Pești. Asigură-te doar că știi care dintre viziunile tale vrei să le duci la îndeplinire, deoarece Luna Scorpionului, care este în melancolie, se unește cu Marte, care are nevoie de acțiune. Această pereche energizantă îți oferă un impuls binevenit de energie și de elan, dar este, de asemenea, posibil să-ți nuanțeze exprimarea de sine cu o notă de iritabilitate. Din fericire, întâlnirea Lunii cu iubita Venus aduce un sprijin liniștitor prin intermediul prietenilor și al comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.