Horoscopul acestei săptămâni. Ce zodii au succes

Luna în Berbec aduce schimbări pentru zodii. Citește previziunile pentru fiecare

Săptămâna aceasta a început cu o Lună nouă harnică în Capricorn, pe 2 ianuarie. Capricornii joacă întotdeauna pe termen lung. În același timp, conversațiile sunt pe cale să devină mult mai ciudate, deoarece planeta de comunicare Mercur intră în excentricul Vărsător în aceeași zi. Mercur în Vărsător vorbește doar atunci când chiar are ceva de spus.

♈ BERBEC

Luna nouă din 2 vă oferă un nou început împământenitor pentru imaginea dvs. publică. Ultimele săptămâni au inclus o mulțime de lupte pentru putere, așa că folosiți această lunare pentru a vă reconecta cu propriile priorități. Apoi, pe 8, când Venus se întâlnește cu Soarele, o întâlnire cu cineva cu care lucrezi – fie că este vorba de un coleg de serviciu sau de dădaca ta preferată – aplanează conflictele din ultimele săptămâni. Da, cineva trebuie să preia conducerea, dar oare trebuie să fii întotdeauna tu?

♉ TAUR

Unde este următoarea ta evadare, Taur? Luna nouă de pe 2 cade în sectorul tău de călătorie și de învățare superioară, inspirându-te să te apuci serios de unul dintre obiectivele tale de viață mai substanțiale. Mercur trece în Vărsător și în sectorul tău de recunoaștere în aceeași zi, ceea ce înseamnă că ai putea dori să ceri sfatul unui mentor de încredere sau al unui fost șef. Primul pas pentru a-ți realiza visele este să le articulezi.

♊ GEMENI

Sora ta sau un prieten apropiat vine cu un împrumut uriaș de bani pentru tine la Luna Nouă în Capricorn, pe 2. De când a început retrogradarea lui Venus, pe 19 decembrie, te-ai luptat să plătești o datorie majoră, iar acest câștig este o mare ușurare. Planeta care te guvernează, Mercur, se mută în Vărsător în aceeași zi, încurajându-te să gândești în afara cutiei în ceea ce privește: finanțarea în viitor. Cum vă puteți configura nu doar pentru a supraviețui, ci și pentru a prospera?

♋ RAC

Dacă nu ai făcut altceva decât să te cerți cu partenerul tău sau cu cel mai bun prieten de când a început sezonul de sărbători, Luna nouă în Capricorn de pe 2 este aici pentru a vă readuce pe aceeași pagină. A fost o vizită dură cu socrii tăi sau întâlnirea cu noul interes amoros al prietenei tale cele mai bune, dar lucrurile sunt mai calme acasă acum. Apoi, pe 8, Venus se întâlnește cu Soarele, aducând o revelație majoră despre cum puteți comunica mai bine pe viitor. Dacă te-ai gândit la o terapie de cuplu – sau la o terapie individuală – aceasta este o săptămână excelentă pentru a-ți analiza opțiunile.

♌ LEU

An nou, responsabilități noi! Luna nouă în Capricorn de pe 2 are vibrații majore de prima zi de școală pentru tine, Leu. Fie că ești tu sau copilul tău care începe o nouă rutină, este un moment ideal pentru a-ți reîmprospăta spațiul de lucru, pentru a încerca o clasă HIIT sau pentru a verifica cu profesorii fiicei tale despre toată chestia cu mușcăturile. Mercur se mută în sectorul tău de parteneriat în aceeași zi. Acest tranzit te face să fii ascultătorul ideal pentru următoarele săptămâni, deoarece ești mai capabil să te pui în locul celorlalți.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Să te scufunzi în trecutul tău și să te confrunți cu cele mai profunde probleme de intimitate nu este ușor, dar în această săptămână, începi să vezi unele dintre recompensele procesului tău introspectiv. Luna nouă în Capricorn de pe 2 îți aduce în atenție strălucirea unei noi iubiri. Ar putea fi un salut cochet din partea unui vecin sau timpul pentru a citi acel teanc de ficțiune erotică. Cu Mercur care se mută în Vărsător în aceeași zi, ai și o listă nesfârșită de lucruri de făcut, dar nu lăsa distracția să-ți scape!

♎ BALANȚĂ

În acest sezon de sărbători ai învățat că niciodată nu te poți întoarce cu adevărat acasă. Oricât de dureros a fost să te desparți de un membru toxic al familiei, să împachetezi casa copilăriei sau să îți trimiți copilul în propriul apartament, experiența ți-a oferit o perspectivă. Luna nouă în Capricorn de pe 2 este un moment în care poți face o listă de dorințe pentru tot ceea ce îți dorești în spațiul tău privat. Cu Mercur care se mută în Vărsător în aceeași zi, ai o mulțime de idei pentru înflorituri creative care să te ajute să te simți confortabil.

♏ SCORPION

Uneori, tot ce ai nevoie pentru a te simți împlinit este ca acel steguleț enervant de notificare să dispară. Luna nouă în Capricorn de pe 2 cade în casa ta de comunicare și este scuza perfectă pentru a-ți goli căsuța poștală, a răspunde la mesaje și a începe procesul anevoios de a face returnările de sărbători. Vei dori să faci loc și în inima ta, pentru că atunci când Venus se întâlnește cu Soarele pe 8, o mulțime de scrisori de dragoste (sau mesaje text cochete) se îndreaptă spre tine.

♐ SĂGETĂTOR

Luna nouă în Capricorn de pe 2 este scuza perfectă pentru a folosi acele carduri cadou de sărbători pe unele îmbunătățiri ale casei și garderobei pe care nu ți le cumperi niciodată. Cu Mercur intrând în sectorul tău de vecinătate în aceeași zi, păstrează cumpărăturile locale sau susține mica afacere a unui prieten. Deși unele dintre etichetele de preț ar putea să vă facă să vă strâmbați din nas, acesta este un moment de bun augur pentru a investi, mai degrabă decât să mergeți pe ceea ce este ieftin.

♑ CAPRICORN

Luați-vă o cafea de lux și scoateți-vă listele de lucruri de făcut – va fi o săptămână bună! Cu Luna nouă în semnul tău pe 2, toți ceilalți iau în sfârșit viața la fel de în serios ca și tine. Mulțumiți zeiței. Deși impulsul tău este să-ți petreci ziua reorganizând bucătăria sau depozitul de la biroul de acasă, ia-ți în schimb ceva timp pentru autoîngrijire. Cu Mercur, orientat spre detalii, care se mută în sectorul dvs. monetar în aceeași zi, acesta este, de asemenea, un moment ideal pentru a vă pune la punct bugetele pentru anul în curs.

♒ VĂRSĂTOR

Cu Luna nouă de pe 2 căzând în sectorul tău inconștient, te simți puțin pierdut în mare. Fie că te îndepărtezi de forța de muncă deocamdată sau pentru totdeauna – sau undeva la mijloc – fie că ți-a fost greu să te adaptezi la faptul că ai timp liber. Nu uita: valoarea ta nu este inerent legată de munca ta. Mercur se mută în semnul tău în aceeași zi, menținându-ți mintea zbuciumată și conversațiile constante în următoarele câteva săptămâni. Asigură-te că îți notezi toate ideile.

♓ PEȘTI

Luna nouă de pe 2 cade în sectorul tău social, iar căsuța ta de e-mail este plină până la refuz de invitații. Toată lumea vrea o bucată din tine! Deși de obicei preferi să te îngropi acasă în weekenduri cu o carte și un toddy fierbinte pe canapea, de ce să nu te pui în valoare la o petrecere. Pe 8, când Venus se întâlnește cu Soarele, ajungi să te reîntâlnești din întâmplare cu un fost iubit. Doar o săptămână de revenire pe scenă și deja se stârnesc scântei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.