Horoscopul banilor pentru acest an. Ce zodii au noroc mare

Horoscop săptămânal

Dacă anul 2022 a fost greu pentru finanțele tale, avem vești bune: în 2023, astrele spun că te poți aștepta la un flux mai ușor când vine vorba de bani. Pe măsură ce intrăm în acest an, volatilitatea pe care piețele au cunoscut-o în 2022 ar trebui să înceapă să se diminueze, dizolvându-se complet până la sfârșitul lunii februarie, pe măsură ce Nodul Nord Lunar al Destinului se îndepărtează de neregulatul Uranus, care se află în prezent în Taur, semnul zodiacal care guvernează banii. Începând cu luna martie, lumea financiară va arăta rezultate mai previzibile.

În acest an, cele mai bune aspecte financiare apar în prima parte a anului 2023, livrate de Jupiter, masiva Planetă a Norocului. Jupiter va face trei conexiuni foarte norocoase care aduc promisiunea abundenței, atingând fiecare semn zodiacal în mod pozitiv. Pe 15 mai, Jupiter intră în Taur, care are în vedere banii, unde va rămâne pentru restul anului. Când Jupiter se află în Taur, darurile elementului Pământ sunt mai ușor de accesat, ceea ce ne face un magnet pentru bogăție sub toate formele sale. Aceasta este o combinație câștigătoare pentru cei care știu ce își doresc și aplică mantra Taurului „încet și sigur câștigă cursa” pentru obiectivele lor.

În timpul turneului său în semnul Taurului, Jupiter va forma un sextil oportun cu Saturn, Planeta Măiestriei. Deoarece atât Jupiter, cât și Saturn sunt considerate „planete sociale”, conexiunile lor afectează foarte mult colectivul la un nivel profund. Fiind activ din 12 mai până pe 18 iulie și apoi din nou pe tot parcursul lunii decembrie, sextilul lor va avea ca rezultat afaceri promițătoare și oportunități de investiții cu recompense pe termen lung.

Cea de-a treia conexiune norocoasă pe care o formează Jupiter în Taur este cu Nodul Nord Lunar al Destinului, care apare între 11 mai și 21 iunie (cel mai puternic în jurul datei de 1 iulie). Acesta este un eveniment rar care se va traduce cu siguranță prin noi locuri de muncă, noi investiții și o revărsare de abundență. Cu toate acestea, deoarece optimismul nesfârșit al lui Jupiter tinde uneori să amplifice lucrurile peste măsură, trebuie să rămânem concentrați doar asupra câtorva ținte strategice în această perioadă.

Dacă nu reușim să ne edităm obiectivele financiare, o mare mahmureală vine destul de repede, deoarece Venus, planeta guvernatoare a banilor, intră în retrogradare între 22 iulie și 3 septembrie, în semnul Leului. În această perioadă, traficul financiar care se apropie va fi debilitat, forțându-ne să ne reducem dimensiunile în cazul în care am cheltuit prea mult sau ne-am pus investițiile în prea multe coșuri. La o zi după ce Venus devine directă, Jupiter intră în mers retrograd din 4 septembrie până în 30 decembrie, aducând o creștere financiară mai lentă pentru toamnă și o parte din iarnă.

În cele din urmă, cel mai bine este să evităm să facem mișcări importante de bani în perioadele în care Mercur, planeta comerțului, este retrograd: 1 ianuarie – 18 ianuarie, 21 aprilie – 14 mai, 23 august – 15 septembrie și 13 decembrie – 31 decembrie.

FOLLOW ME

♈ BERBEC

Deschide-ți brațele, Berbec – pentru că, în 2023, banii vor curge! Începi anul cu norocosul Jupiter în semnul tău, care te ajută să te extinzi în multe direcții. Deși aceasta este în principal o influență pozitivă, te va învăța că urmărirea obiectivelor doar de dragul banilor sau al succesului este dăunătoare pentru energia ta. Anul acesta, în loc să încerci să le faci pe toate, concentrează-te pe ceva care îți vorbește cu adevărat sufletului tău, mai ales în perioada în care Venus, iubitoarea de bani, îți vizitează casa veniturilor, între 16 martie și 9 aprilie. Dacă rămâi concentrat, ai putea vedea rezultate reale, tangibile până la eclipsa de soare de lună nouă din 19 aprilie, care are loc în semnul tău. 15 mai dă startul unuia dintre cele mai norocoase momente de-a lungul călătoriei tale financiare! Jupiter intră în a doua ta casă a banilor, deschizând calea pentru un rest de an abundent. Veștile bune ar putea sosi în mai multe zile norocoase: 19 iunie, 1 iulie, 21 octombrie și 9 decembrie.

♉ TAUR

Totul în viață, chiar și banii, ține de sincronizare, Taur. În timp ce vei experimenta o creștere pe tot parcursul anului, vei vedea rezultate mai tangibile în prima parte a anului. Planeta banilor, Venus, vizitează a doua ta casă a banilor între 10 aprilie și 6 mai – cu toate acestea, deoarece Mercur va fi retrograd în semnul tău între 21 aprilie și 14 mai, va trebui să fii atent cu banii. Vestea bună este că Jupiter începe să vă onoreze semnul începând cu 15 mai, creând o conexiune ultra-fericită cu Nodul Nord Lunar între 11 mai și 21 iunie. În această perioadă, ai putea ajunge să întâlnești persoane cheie care se vor traduce mai târziu în clienți sau parteneri de afaceri profitabili. Începând cu 22 iulie, vi se va cere să vă reduceți cheltuielile și, poate, să vă întoarceți la planșa de desen financiar, deoarece guvernatorul vostru, Venus, intră în mers retrograd până pe 3 septembrie.

♊ GEMENI

În 2023, mai puțin înseamnă mai mult, Gemeni. Unele dintre principalele influențe astrologice din acest an te vor trage spre partea netransparentă a vieții. Pe măsură ce universul vă instigă să îmbrățișați liniștea și spiritualitatea, s-ar putea să ajungeți să cheltuiți (și să aveți nevoie) mai puțin – sau să vă schimbați complet obiceiurile de cheltuieli. Acestea fiind spuse, cea mai bună perioadă de timp pentru a căuta o mărire de salariu sosește între 7 mai și 4 iunie, perioadă în care Venus îți activează sectorul banilor. Anul acesta, s-ar putea să trebuiască să vă țineți cheltuielile sub control atunci când Marte intens vizitează aceeași parte a hărții dvs. între 25 martie și 19 mai. În timpul acestor săptămâni, încercați să vă întrebați dacă aveți cu adevărat nevoie de lucruri înainte de a le cumpăra, deoarece planeta roșie este renumită pentru intensificarea entuziasmului de a cheltui. Asteroidul Juno vă vizitează sectorul banilor între 22 iunie și 14 august, aducând terenul perfect pentru a pune la punct un plan financiar pe care să îl puteți respecta.

♋ RAC

Universul spune că este timpul să te deschizi, Rac! Oricât de tenace ai fi, știi cum să te muți odată cu valurile abundenței – iar în 2023, vei descoperi că, cu cât colaborezi mai mult cu alții, cu atât vei face mai mulți bani! Începând cu 15 mai, Jupiter îți va cere să te asociezi cu persoane care îți împărtășesc aceleași obiective și viziuni. Iar până pe 30 iunie, Nodul Nord Lunar va instiga întâlniri predestinate pentru a-i pune pe acești oameni interesanți în calea ta. Vestea mai puțin bună este că două tranzite diferite îți vor cere să fii cu ochii pe portofel, Marte în a doua ta casă a banilor din 20 mai până pe 9 iulie, iar Venus va fi retrogradă din 22 iulie până pe 3 septembrie. În cele din urmă, ceea ce te va învăța retrogradarea lui Venus este că zicala „cu cât te prețuiești mai mult cu adevărat, cu atât mai multă abundență atragi” este de fapt adevărată.

♌ LEU

Ca un lider ambițios ce ești, Leu, probabil că o să-ți placă ceea ce îți rezervă anul 2023! Începând cu 15 mai, energia binevoitoare a lui Jupiter te va ajuta să strălucești pe tărâmul carierei. Astfel, pentru restul anului, vei atrage oportunități de a face bani. Ai putea obține o poziție bine plătită între 12 mai și 18 iulie, deoarece o figură de autoritate își dă seama de potențialul tău uriaș. Cu toate acestea, odată ce Venus, planeta banilor, va retrograda în semnul tău pe 22 iulie, va trebui să fii atent la finanțele tale. O cheltuială neașteptată ar putea sosi de acum până pe 3 septembrie, făcându-vă să reduceți unele dintre luxurile cu care v-ați putea obișnui acum. Acest lucru va fi valabil mai ales atunci când Mercur va retrograda în casa ta financiară, între 23 august și 15 septembrie. Din fericire, Venus te va face să te recuperezi destul de repede atunci când va vizita același sector al hărții tale, între 8 octombrie și 7 noiembrie.

♍ FECIOARĂ

Anul care urmează are o mulțime de învățăminte pentru tine, Fecioară, iar una dintre ele va fi despre bani, dragă! Când Jupiter intră în a noua ta casă, cea a filozofiei de viață, pe 15 mai, s-ar putea să îți dai seama că pasiunile tale s-au schimbat încet. Acest lucru te-ar putea determina să te întorci la școală sau să te instruiești, deoarece vei părea fascinată de un nou subiect. În momentul în care Nodul Lunar Sud al Destinului va intra în a doua ta casă a banilor, pe 1 iulie, ai putea realiza că această pasiune nou descoperită ar putea fi de fapt modul tău de a te întreține. Cu toate acestea, să știi că pentru a îmbrățișa această schimbare, va trebui să renunți la multe dintre noțiunile tale preconcepute despre bani. Nimeni nu ar putea nega că ești o persoană muncitoare – uneori până la greșeală! Din fericire, în momentul în care Venus îți va vizita sectorul financiar, între 8 noiembrie și 3 decembrie, vei realiza că abundența nu înseamnă neapărat ore lungi de muncă.

♎ BALANȚĂ

În 2023, vei avea parte de o revizuire majoră a modului în care vezi lumea, Balanță! Întotdeauna ai fost un iubitor de lux, dar odată ce Jupiter intră în a opta ta casă a spiritualității, pe 15 mai, s-ar putea să nu-ți mai pese atât de mult de posesiunile materiale. Până când Nodul Lunar Sud al Destinului va intra în semnul tău pe 1 iulie, ai putea chiar decide să iei o pauză de la muncă, astfel încât să te concentrezi pe interesele tale nou descoperite. Din fericire, ai un sistem de sprijin foarte puternic (cel mai probabil un partener) care te va susține în urmărirea acestui vis! Dacă rămâi concentrată pe calea actuală a carierei tale, cele mai bune momente pentru a cere o mărire de salariu sosesc între 7 mai și 4 iunie, iar apoi din nou între 4 și 28 decembrie. Un nou început major este în cărți la Eclipsa de Soare cu Lună Nouă din 14 octombrie, care are loc în semnul tău.

♏ SCORPION

Rămâi pozitiv, Scorpion. Dacă o sursă de venit s-a încheiat în 2022, spațiul gol va fi umplut cu oportunități mai profitabile, care sunt mai în concordanță cu ceea ce devii. A doua ta casă a banilor este guvernată de Jupiter, care se va afla în Taurul aducător de bani, începând cu 15 mai. Această schimbare va crea noi fluxuri de venituri stabile și poate chiar posibilitatea de a economisi o mulțime de bani pentru zile negre. Unele dintre cele mai norocoase zile din acest an pentru a face mișcări sau a lua decizii financiare sunt 1 iulie, 21 octombrie și 9 decembrie. Acesta ar putea fi, de asemenea, anul în care îți vei îmbrățișa pe deplin latura ta imaginativă, deoarece Planeta Maestru, Saturn, intră în a cincea ta casă a creativității pe 7 martie. Combinând acest lucru cu influența axată pe tehnologie pe care Uranus o are în semnul tău din 2018 ar putea deschide cu adevărat noi și interesante modalități de a câștiga bani. Încearcă totul, Scorpion – pentru că anul acesta, cerul este limita!

♐ SĂGETĂTOR

Schimbări majore se anunță în cărțile financiare pentru tine, dragă Săgetătorule. Din 2008, îl ai pe Pluton, Planeta Puterii, parcat în sectorul tău financiar. În acest an, Pluto va părăsi această zonă a hărții tale între 23 martie și 10 iunie, aducând realizări mari despre modul în care îți controlezi fluxul de bani. Fiind un cheltuitor impulsiv, aveți o încredere profundă în faptul că „universul vă va oferi”. Și, deși acest lucru este adevărat de cele mai multe ori, în 2023, vei învăța că, cu cât ești mai puțin impulsiv, cu atât mai mult Universul te va sprijini! Dacă nu aveți un buget formulat, creați unul în jurul datei de 15 mai, când Jupiter intră în Taur. Dacă reușești să te ții de el, vei vedea rezultate reale, palpabile, până la începutul verii. În timp ce îți urmărești progresul, fii conștient că în perioada în care Jupiter este retrograd, între 4 septembrie și 30 decembrie, creșterea ta financiară va fi puțin mai lentă.

♑ CAPRICORN

Începi anul în forță, cu afluentul Venus parcat în a doua ta casă a banilor, anunțând cel mai probabil o mărire de salariu sau o ploaie de bani înainte de sfârșitul lunii ianuarie, dar cel mai probabil între 18 și 26 ianuarie. Primăvara aduce două schimbări financiare importante, Capricornule! Începând din 2008, influența lui Pluton a transformat modul în care te prezinți. Între 23 martie și 10 iunie, Pluton va face un scurt tur al celei de-a doua case a ta, cea a banilor, aducându-ți indicii despre cum va arăta viitorul tău financiar între 2024 și 2043! Îți vei controla banii – sau va fi invers! Cealaltă schimbare semnificativă este adusă de intrarea lui Jupiter în a cincea ta casă a imaginației, trimițând mesajul clar că, în anul care urmează, cu cât ai mai multă distracție și bucurie în viața ta, cu atât mai multă abundență vei atrage. Acest lucru este valabil pentru finanțele tale, dar și pentru alte domenii ale vieții tale.

♒ VĂRSĂTOR

Pregătește-te să stăpânești lumea banilor, Vărsătorule! Începi anul în forță cu Venus în sectorul tău financiar din 26 ianuarie până pe 18 februarie și, chiar și cu două planete retrograde, ai putea primi vești pozitive. 7 martie marchează un moment important, deoarece Saturn, planeta responsabilității, intră în această zonă a hărții tale. În următorii trei ani, vei învăța să ai mai mult control asupra finanțelor tale. Acest lucru va include să fii mai frugal și să ai un buget structurat. Dacă aveți datorii, punerea la punct a unui plan de consolidare a acestora va întoarce vânturile cosmice în favoarea voastră, mai ales la începutul primăverii și al verii. Dar cele mai bune vești din 2023 sosesc pe 15 mai, adică atunci când Jupiter începe să vă onoreze sectorul casei și al familiei. Dacă v-ați dorit să cumpărați o proprietate, acesta ar putea fi anul în care se va întâmpla, mai ales spre eclipsa de Lună cu Lună plină din 28 octombrie.

♓ PEȘTI

Pentru tine, Pești, 2023 va fi ca și cum ai obține un masterat în Legea Abundenței. Între 1 ianuarie și 15 mai, puternicul Jupiter se va afla în a doua ta casă a veniturilor. Deși acesta este în mod normal un tranzit bun, prezența lui Chiron Vindecătorul Minune în Berbec îți va cere să vindeci orice problemă legată de bani, valori și stimă de sine. În astrologie, Chiron este cheia evoluției umane, ceea ce înseamnă că, dacă te concentrezi pe vindecarea oricăror nesiguranțe în jurul securității și finanțelor, poți debloca darurile lui Jupiter. Apoi, în a doua parte a anului, astrele tale norocoase se mută în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea, scrisul, comerțul și mass-media. Dacă jobul tău se află deja în acest sector, vei vedea câștiguri financiare mari. Dacă nu este, o activitate secundară în domeniul scrisului sau al social media ar putea părea brusc atractivă pentru tine și nu doar pentru bani, ci și pentru recompensă personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.