Horoscopul de luni, 14 martie 2022. 3 zodii cu probleme

Horoscop 27 septembrie 2022 - 4 zodii au noroc azi

♈ BERBEC

S-ar putea să ridici ziduri emoționale fără să-ți dai seama în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna în Rac se confruntă cu Pluton. Aceste vibrații ar putea să te pună într-o mică depresie interioară, dar încearcă să nu te răzbuni pe oamenii care țin la tine. Din fericire, vibrațiile se vor schimba în această după-amiază, când Luna va intra în Leul înflăcărat și în sectorul din harta ta care guvernează distracția. În timp ce vei avea cu siguranță chef să ieși și să socializezi, încearcă să nu rămâi afară prea târziu, sau ai putea ajunge să te lovești de un zid când se apropie ora de culcare.

♉ TAUR

În timp ce vei beneficia cu siguranță de un impuls pentru intuiția ta astăzi, ar trebui să eviți să le dai sfaturi nesolicitate prietenilor tăi, deoarece Luna în Rac se confruntă cu intensul Pluton. Aceste vibrații ar putea să te facă să te simți trădat de univers dacă vorbele tale nu trec bine, ceea ce face important ca tu să folosești discernământul înainte de a intra în orice conversație importantă. Din fericire, vibrațiile se vor schimba în această după-amiază, când Luna se va muta în Leu. Folosește această energie ca o scuză pentru a te relaxa pentru restul zilei, alegând să te deconectezi de la electronice în favoarea unei seri liniștite acasă.

♊ GEMENI

Emoțiile vor fi la cote înalte astăzi, dulcele Gemeni, pe măsură ce Luna în Rac se confruntă cu meditativul Pluton, aducând o energie crudă și sensibilă la masă. Evitați să intrați în discuții aprinse chiar acum, deoarece ar putea duce la sentimente rănite și lupte intense pentru putere. Dacă te afli într-o conversație serioasă care implică sentimente profunde, asigură-te că asculți la fel de mult ca și când vorbești și încearcă să nu invalidezi dispoziția celor cu care ești angajată. Din fericire, vibrația se va schimba mai târziu după-amiază, când Luna va intra în Leu, aducând o căldură de susținere în mintea și cuvintele tale.

♋ RAC

În această dimineață ar putea să apară probleme în viața ta amoroasă, dragă Rac, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău în timp ce formează o opoziție dură cu meditativul Pluton. Rănile din trecut ar putea să revină la suprafață, ceea ce v-ar putea face pe tine și pe iubitul tău să retrăiți certuri sau drame pe care le credeați că au rămas în urmă. Din fericire, vei avea șansa de a te îndepărta de orice tristețe care te-a găsit în această după-amiază, când Luna intră în Leu înflăcărat, stabilizându-ți dispoziția emoțională. Profită din plin de acest climat cosmic deschizându-ți inima, permițând căldura și iertarea să prevaleze.

♌ LEU

Verifică-te pe tine însuți în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna în Rac se opune intensului Pluton, aducând la suprafață emoții profunde. Din nefericire, aceste vibrații ar putea să te facă să te simți iritabil și poate un pic nerezonabil, ceea ce face important să cauți singurătatea dacă este nevoie – sau ai putea ajunge să te răzbuni pe oamenii care au grijă de tine. Din fericire, vei începe să te simți mai mult ca tine însuți în această după-amiază, când Luna va intra în semnul tău, redându-ți dispoziția caldă și prietenoasă. Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie în continuare de spațiu pentru voi înșivă, așa că nu vă simțiți vinovat dacă decideți să stați jos pentru restul zilei.

♍ FECIOARĂ

Ferește-te de drame în cercul tău de prieteni astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna în Rac se confruntă cu Pluton meditativ. Din nefericire, aceste vibrații ar putea determina câțiva hateri să iasă din pădure, dar încearcă să nu te lupți cu toxicitatea prin toxicitate și caută modalități de a-ți dovedi valoarea prin bunele maniere și un simț puternic al sinelui. Din fericire, energia se va schimba în această după-amiază, când Luna va intra în Leu, ajutându-te să te reconectezi cu încrederea și mândria ta. Această energie îți va reaminti cine sunt adevărații tăi prieteni, permițându-ți în același timp să te folosești de puterea ta interioară.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Datoriile casnice ar putea sta în calea unei duminici relaxante, dragă Balanță, deoarece Luna Racului se confruntă cu intensul Pluton în această dimineață. Aceste vibrații ar putea să te lase frustrat de cantitatea de muncă care ocupă spațiu pe lista ta de lucruri de făcut, mai ales dacă prietenii tăi sunt plecați să se distreze fără tine. Fă tot posibilul pentru a finaliza orice treburi de care trebuie să te ocupi în această dimineață, astfel încât să te poți distra după-amiaza, odată ce Luna își face loc în Leu. Acest plasament solar va activa sectorul din harta ta care guvernează comunitatea, ceea ce face important ca tu să îți iei ceva timp pentru a recupera cu cercul tău de prieteni.

♏ SCORPION

Emoțiile tale vor fi profunde în această dimineață, dragă Scorpion, deoarece Luna în Rac se confruntă cu guvernatorul tău modern, Pluton. Aceste vibrații ar putea să te facă să simți că familia și prietenii tăi nu te înțeleg, mai ales când vine vorba de perspectiva ta spirituală și de conexiunea cu universul. Din fericire, aceste vibrații sumbre se vor clarifica mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna își va face loc în feroce Leu, ajutându-vă să vă simțiți mai stabil și mai împăcat. Cu toate acestea, este posibil să fie nevoie să gravitezi spre prietenii tăi mai luminați pentru a te ajuta să nivelezi orice sentiment de izolare cu care a trebuit să te confrunți mai devreme în cursul zilei.

♐ SĂGETĂTOR

Nu vei avea chef să te menajezi astăzi, dragă Arcașule, deoarece Luna în Rac se confruntă cu intensul Pluton, punându-te într-o stare de alb și negru în cap. Aceste vibrații ar putea crea tensiuni în cadrul celor mai intime relații ale tale, dacă te simți subapreciat sau nevăzut. Cu toate acestea, ar trebui să încerci să te împământezi înainte de a purta discuții serioase despre emoțiile tale. Din fericire, energia se va schimba în această după-amiază, când Luna își va face loc în Leu și în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Universul va căuta modalități de a vă face să vă simțiți susținut chiar acum, așa că asigurați-vă că vă aplecați asupra iubirii și a frumuseții care vă înconjoară.

♑ CAPRICORN

Sentimentele tale vor fi profunde în această dimineață, dragă Capricorn, mai ales când vine vorba de chestiuni de suflet, deoarece Luna în Rac se confruntă cu intensul Pluton. Aceste vibrații te vor lovi în miezul tău, ceea ce ar putea să-ți adâncească relația sau să o facă să se destrame. Dacă nu ești sigur de cum să avansezi în viața ta amoroasă, permite-ți să faci un pas temporar înapoi, pentru a-ți putea aduna gândurile și a-ți sorta emoțiile. Din fericire, vibrațiile se vor simți mai ușoare în această după-amiază, când Luna se va muta în căldurosul Leu, oferindu-ți șansa de a face pace cu inima ta.

♒ VĂRSĂTOR

Dacă ai fost foarte stresată în ultima vreme, acest lucru te-ar putea ajunge din urmă astăzi, deoarece Luna în Rac se confruntă cu intensul Pluton. Deși s-ar putea să ai multe pe cap în acest moment, va fi important să eviți să pui prea multă presiune asupra ta și să te asiguri că dai dovadă de răbdare și bunătate față de mintea, corpul și sufletul tău. Din fericire, vânturile cosmice se vor schimba în această după-amiază, când Luna își va face loc în căldurosul Leu și în sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Folosește această energie ca o scuză pentru a practica autoîngrijirea și asigură-te că te sprijini pe oamenii care te susțin și care te înconjoară.

♓ PEȘTI

Nu te simți vinovat dacă ai nevoie să iei o pauză de la prietenii tăi astăzi, dragă Pești, mai ales dacă te simți epuizat emoțional sau fizic de prea multă socializare. Ești o creatură sensibilă, iar cum Luna se confruntă cu intensul Pluton în această dimineață, probabil că vei avea nevoie de ceva timp de relaxare pentru a te reîncărca înainte ca săptămâna de lucru să reînceapă. Din fericire, te vei simți mai energizat și mai motivat în această după-amiază, când Luna intră în Leu. Cu toate acestea, ar trebui să folosești acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a te organiza pentru săptămâna care urmează, chiar dacă prietenii tăi încearcă să te convingă să ieși în oraș pentru a te distra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.