Pe 24 mai vă aștept la lansarea cărții 9 luni fără griji

Nu am mai fost așa emoționată scriind un articol de pe blog de când am anunțat că sunt însărcinată.

Se întâmpla anul trecut, pe 15 mai și uite că, după un an,  mă pregătesc să împărtășesc din nou cu voi ceva ce așteptam să vă spun de mult timp: voi lansa prima mea carte. Este o carte despre sarcină, această perioadă atât de minunată a vieții noastre, dar, pe deopotrivă, atât de dificilă. 

Poate veți spune că exagerez, dar pentru mine, această carte este al patrulea copil. Lucrez la ea de când eram însărcinată și după luni de interviuri, redactat și editat, iată că sunt gata să v-o prezint și vouă. 🙂

Este o carte de suflet, pe care am scris-o atât din propria mea experiență de mamă, dar și intervievând cei mai buni specialiști pe care i-am avut alături. Sunt la bază jurnalist și știu cât de important este să ai informația corectă, de la o sursă de încredere. Așa cum procedez și pe blogul și pe canalul meu de YouTube, îmi doresc să vin în sprijinul tuturor celor care vor să aibă o viață de familie frumoasă și sănătoasă și aleg ca informațiile pe care le împart cu voi să fie dublate de părerea specialistului.

Cartea conține 101 întrebări la care primim răspunsul specialistului. Sunt întrebări pe care mi le-am pus și eu de-a lungul celor trei sarcini și întrebări pe care le-am primit de la voi, cele care mă urmăriți. O viitoare mamă are 101 de întrebări pe noapte, între reprize de mers la toaletă, dureri de spate, crampe, grețuri, și probabil în jur de un milion de alte întrebări, în toate cele 9 luni de sarcină.  Prin urmare, am mers cu o listă de 101 întrebări la 5 specialiști: Dr. Doina Mihăilescu Buzatu (medic primar de obstretică și ginecologie), Dr. Ruxandra Pleșea (medic specialist în diabet, nutriție și boli de metabolism), Dr. anestezist Daniela Bandrabur (medic primar ATI, doctor în științe medicale și Șef secție Terapie Intensivă), Claudia Maria Deculescu (moașă cu experiență de peste 30 de ani), Cerasela Rogen (coach transformațional), iar ei au avut răbdarea de a răspunde. Mie mi-au folosit, pentru că am simțit că dețin controlul, dar și pentru că prețuiesc sfatul medicului mai mult decât părerea lui dr. Google (scuze, Google!).

Sper din suflet ca această carte să le fie de ajutor viitoarelor mămici și abia aștept să ne vedem la lansarea ce va avea loc pe 24 mai, la Promenada Mall!

FOLLOW ME

Pentru a participa la eveniment, tot ce trebuie să faceți e să completați acest formular.

Alături de mine se află și de această dată oameni minunați cărora țin să le mulțumesc pentru tot sprijinul! Mulțumesc partenerului principal, Promenada Mall care va și găzdui evenimentul de lansare, mulțumesc Regina Maria, clinica la care i-am născut pe Alesia și Nicholas și ai cărei specialiști au contribuit la realizarea cărții, mulțumesc Babyneeds.ro pentru frumoasa colaborare și pentru că oferă în cadrul evenimentului de lansare un voucher în valoare de 500 de ron prin extragere, mulțumesc Optifibre, partener ce ajută femeile însărcinate să treacă mai ușor peste momentele dificile din timpul sarcinii, mulțumesc Eau Thermale Avène, partener de la care toți invitații mei vor primi cadouri frumoase, mulțumesc HiPP pentru că dăruiesc 3 premii la tombola din cadrul lansării, mulțumesc Inka, ajutorul de nădejde al femeilor însărcinate care duc dorul gustului de cafea și Bjorg, care se vor asigura că nu ne lipsește gustarea dulce.

Parteneri media: Itsy Bitsy și Antena 1

 

Vă aștept cu drag!

Cartea este publicată la editura DPH și va fi disponibilă, începând cu data de 24 mai, în toate rețelele de librării și magazine online.

0 comentarii pe “Pe 24 mai vă aștept la lansarea cărții 9 luni fără griji

 1. Panait Oana Cristina says:

  Felicitări din tot sufletul! Îți doresc mult succes și să vină persoane în număr cât mai mare! Chiar mi-ar fi plăcut să ajung! 🤗 😘

  • Ela says:

   Te îmbrățișez!! ❤ Îmi pare rău că distanțele fizice nu îmi permit să vă întâlnesc, dar aștept alte ocazii!! ❤❤❤

 2. Mirabela Matei says:

  Multe felicitări draga mea!!! Îmi pare rău că nu am cum sa vin dar voi fii mereu alături cu tot ce pot eu. Mult succes draga mea Ela!🌺🌹🌺🌷🌻🌸🤗😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.