Horoscopul de vineri, 3 decembrie 2021. Săgetătorii vor confrunta trecutul

Horoscopul de vineri, 3 decembrie 2021. Săgetătorii vor confrunta trecutul

♈ BERBEC

Cerul de vineri este liniștitor și lent, Berbec. Nu vă forțați să faceți mai mult decât este necesar, deoarece cosmosul are puțin combustibil. Luna alunecă înainte în îndepărtatul Săgetător și se târăște obosită prin faza ei de descreștere, ceea ce o face o zi ideală pentru a cultiva închiderea în jurul poveștilor de relații din ultima lună. Simțiți-vă liber să ieșiți din rutină înscriindu-vă la un nou curs sau ciobind planurile de călătorie viitoare.

♉ TAUR

Țintește să te relaxezi sub peisajul cosmic somnoros de vineri, Taur. Luna se plimbă obosită prin Săgetătorul cu inimă mare, rătăcind adânc prin faza ei de scădere. Din cauza lipsei de acțiune planetară în cosmos, viața de pe pământ ar trebui să fie discretă și ușoară. Nu înotați împotriva curentului, forțându-vă să rămâneți productivi. Cel mai bine este să încheiați toate capetele nerezolvate care se profilează în jurul narațiunilor de relații din ultima lună.

♊ GEMENI

Ia-o ușor sub peisajul discret de vineri, Gemeni. Luna mărșăluiește în Săgetător, în căutare de aventură, plutind în derivă, epuizată, prin faza ei de descreștere. Este o zi ideală pentru a aborda preocupările sau întrebările care se profilează în privința parteneriatelor, deoarece prezența Lunii aici te pune în ton cu datul și preluatul romantismului în lumea ta. Lipsa de aspecte a Lunii face ca această zi să fie una cu energie scăzută, fiind o zi ideală pentru a încheia proiectele de lucru și poveștile din ultima lună.

♋ RAC

Nu-ți face griji să realizezi totul astăzi, Rac. În timp ce te simți entuziasmat să dai drumul la proiecte de lucru, este important ca mai întâi să aduci o încheiere la eforturile creative în care te-ai angajat. Prezența Lunii în scădere în Săgetător, care vede departe, te poate împinge să te ocupi de mai mult decât ești capabil din punct de vedere energetic astăzi, așa că fii atent să nu te împrăștii prea mult atunci când chiar ai nevoie de recuperare.

♌ LEU

Vremurile grele sunt aproape de sfârșit, Leu. Ești în ultima linie dreaptă a gestionării unor materiale emoționale turbulente, iar pășunile mai verzi încep să se dezvăluie. Luna mărșăluiește înainte în jucăușul Săgetător, dar lipsa ei de aspecte și faza de descreștere fac dificil să faci ceva să pornești la drum. Țintește să aduci la capăt poveștile de familie și problemele casnice care încă mai au puncte nevralgice de luna trecută.

♍ FECIOARĂ

Fii blând cu tine astăzi, Fecioară. Ai nevoie disperată de o zi cu activitate redusă și, din fericire, cerul de vineri nu te dezamăgește. Luna înaintează în Săgetător reflexiv și se mișcă adânc prin faza ei de scădere, încurajându-te să aduci la capăt aventurile educaționale întreprinse în ultima lună și să păstrezi un profil scăzut. În loc să fiți epuizant de productiv, urmăriți să acordați prioritate odihnei și legăturilor familiale.

FOLLOW ME

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3702060246685788

♎ BALANȚĂ

Cerul de vineri îndeamnă la ușurință și încheiere, Balanță. Luna galopează în Săgetător cu perspective mari, dar lipsa ei de contacte cosmice și faza de descreștere întunecată drenează o cantitate considerabilă de energie și de elan din această zi. Este un moment ideal pentru a căuta o încheiere și pentru a lega toate capetele nerezolvate care se profilează în jurul schimbărilor din povestea ta actuală de muncă. Ia-o încet și angajează-te în conversațiile importante care te așteaptă.

♏ SCORPION

Ultimele câteva săptămâni fie te-au frustrat, fie te-au revigorat, Scorpionule. Poate că ai experimentat chiar un pic din ambele! Din fericire, cerul ușor de vineri lucrează pentru a te scoate din acest spațiu de gândire greoi. Luna plutește în Săgetător amețitor, îndreptându-ți atenția spre starea actuală a resurselor tale. Lipsa de contacte a Lunii și faza de scădere profundă a lunii scade considerabil nivelul de energie, așa că nu împingeți atât de departe nevoia de a fi productiv.

♐ SĂGETĂTOR

Ai atât de multe pe cap în acest moment, Săgetătorule. Continuă să îți menții echilibrul și să mergi mai departe, deoarece ești în pragul unui nou capitol de autodescoperire. Cerul de vineri vede luna intra în semnul tău, sporindu-ți conștientizarea corpului, a sănătății și a independenței. Lipsa aspectelor și faza de descreștere întunecată a Lunii face ca rezervorul de combustibil cosmic să fie scăzut, așa că cel mai bine este să vă recuperați odihna și să vă prioritizați ușor nevoile.

♑ CAPRICORN

În calitate de Capricorn, este rar să știi când ai nevoie de o pauză. Lasă cerul de vineri să-ți amintească ușor să încetinești ritmul, pe măsură ce Luna înaintează în Săgetător gânditor. Lipsa contactelor cosmice ale Lunii și faza de descreștere întunecată colorează ziua lentă și săracă în energie, ceea ce o face un moment ideal pentru a recupera odihna și a te odihni în singurătate. Încercați să încorporați eforturi meditative sau terapeutice și conversații vindecătoare.

♒ VĂRSĂTOR

Luna trecută te-a găsit mai ocupat decât de obicei cu clocirea planurilor de carieră, Vărsătorule. Este timpul să-ți muți atenția într-o nouă direcție, dar este important să legi toate capetele nerezolvate în jurul ambițiilor tale înainte de a merge mai departe. Folosiți cerul de vineri pentru a face exact acest lucru, deoarece Luna vizibilă din Săgetător vă încurajează să cultivați închiderea. Lipsa contactelor cosmice ale Lunii face ca ziua să fie una liniștită, cu energie scăzută – așa că nu exagerați!

♓ PEȘTI

Intri într-unul dintre cele mai importante puncte ale anului tău, Pești. Pentru ca tu să te pregătești pe deplin pentru schimbările care se pregătesc pe frontul carierei, trebuie să închei câteva lucruri în suspensie. Cerul de vineri te încurajează să închei orice problemă iminentă, în special cele care privesc demersurile educaționale recente sau planurile de călătorie. Lipsa de activitate cosmică a Lunii face ca ziua să fie una cu ritm lent și cu energie scăzută, ceea ce va fi o ușurare binevenită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.