Horoscopul dragostei pentru 2018: TAURII au nevoie de o pauză, CAPRICORNII găsesc ce vor în noiembrie

Horoscopul dragostei pentru 2018 – Citește horoscopul zilnic pe elacraciun.ro!

Anul 2018 este foarte armonios în ceea ce privește dragostea pentru majoritatea semnelor zodiacale. Aduce de asemenea și mai multe schimbări pe plan personal care se vor dovedi a fi benefice și pentru situația amoroasă.

Horoscopul dragostei pentru 2018 Berbec

Îți place romantismul, iar în anul 2018 îl vei afla din plin. Nu înseamnă neapăat că îți vei găsi sufletul pereche, poți chiar să întâlnești mai multe persoane, dar oricum nu vei mai fi dezamăgit de partenerii tăi. Acest lucru se poate datora și faptului că ți-ai setat standarde mai înalte și că nu mai accepți un comportament care nu te mulțumește.

Horoscopul dragostei pentru 2018 Taur

Ca Taur ești foarte încăpățânat și nu îți place să fii stresat și sufocat. Aceste trăsături se vor accentua în 2018, dar benefic ar fi să îi lași pe cei ce te îndrăgesc să se apropie de tine și nu îți va părea rău.

FOLLOW ME

Horoscopul dragostei pentru 2018 Gemeni

În anul 2018 vei lăsa toate dezamăgirile deoparte. Ai reușit să înveți multe din experiențele trecute și ajungi în sfârșit la concluzia că tu ești cel mai important. Așa că anul acesta este foarte prielnic pentru dezvoltarea personală, te vei iubi pe tine și asta va atrage numai energii pozitive.

Horoscopul dragostei pentru 2018 Rac

Ai căutat în trecut dragostea în locuri nepotrivite, dar nici tu nu știai prea bine ce vrei. Acum ți-ai fixat standardele și îți dorești să găsești un partener pe gusturile tale.

Horoscopul dragostei pentru 2018 Leu

În 2017 nu ai fost foarte norocos pe plan sentimental și relațiile tale au eșuat și te-au dezamăgit. Lucrurile se schimbă în 2018, când te vei afla pe drumul cel bun pentru a forma o legătură amoroasă ideală.Anul acesta trebuie să nu te mai focusezi atât de mult pe aspectul fizic și pe situația financiară și profesională a partenerilor, și mai mult pe componenta spirituală.

Horoscopul dragostei pentru 2018 Fecioară

Fii atent la cei din jurul tău și ai toate șansele să vezi că partenerul ideal se află mai aproape de cât credeai. Nu neapărat în cercul de prieteni, poate fi chiar unn necunoscut cu care ai ocazia să interacționezi. Nu evita aceste interacțiuni cu oameni noi.

Horoscopul dragostei pentru 2018 Balanță

Dacă ai deja o relație, în 2018 aceasta va evolua și te vei apropia mai mult de partener, care este dispus să facă totul ca să vă fie bine. Anul 2018 este condus de senzualitate.

Horoscopul dragostei pentru 2018 Scorpion

Dragostea va apărea în viața ta în anul 2018. Dacă ești într-o relație în stadiul incipient, aceasta se va dezvolta frumos, dacă nu, vei cunoaște pe cineva. Vei avea un an foarte imprevizibil, dar plin de surprize plăcute.
 
Horoscopul dragostei pentru 2018 Săgetător

Va fi armonie pe plan sentimental în 2018. Relația cu partenerul va deveni mai puternică, dar ai grijă să nu îți mai dorești atât de mult să ai controlul în cuplu, pentru că s-ar putea să apară discuții. Dacă ești singur, ai mai multă grijă la ce decizii iei, mai ales în noiembrie când Mercur va fi retrograd în Săgetător.

Horoscopul dragostei pentru 2018 Capricorn

Anul acesta începe cu Soarele, Venus, Saturn și Pluto în Capricorn. Vei fi supus unor schimbări în luna aprilie, dar dacă reușești să treci cu bine peste ele, în luna noiembrie se poate discuta despre o căsătorie cu actualul partener sau poți pune bazele unei relații serioase.
 
Horoscopul dragostei pentru 2018 Vărsător

Deși vei avea momente de vulnerabilitate, anul acesta nu va fi un an rău pentru situația ta amoroasă. Dacă ești într-o relație, te vei bucura de sprijinul partenerului, iar dacă nu, va trebui să ai mai multă încredere în tine.

Horoscopul dragostei pentru 2018 Pești

Ai avut parte de multe dezamăgiri, iar lumea pare deseori de neînțeles. Vei avea această stare chiar și la începutul anului, dar te va ajuta pentru că ulterior îți vei da seama ce lipsește și cum trebuie să procedezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.