Horoscopul iubirii pentru luna septembrie 2021. Surprize mari pe plan amoros!

Viețile noastre sunt imprevizibile și, uneori, suișurile și coborâșurile neprevăzute ne pot distruge încrederea, mai ales când vine vorba de viața noastră amoroasă. Așadar, iată cum arată luna septembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale în ceea ce privește dragostea.

 BERBEC

În această lună Berbecii vor vedea calm în viața lor amoroasă, ceea ce va face ca relațiile lor să fie pașnice. Este posibil ca emoțiile tale pentru partenerul tău să devină mai puternice decât înainte. Nu încercați să vă controlați emoțiile. Lasă-te dus de val și bucură-te de fiecare moment cu partenerul tău.

 TAUR

Veți proiecta o fațadă în fața partenerului sau a persoanei pentru care aveți un interes romantic. Partenerul dvs. vă va replica comportamentul și se va proiecta într-un mod care nu reflectă realitatea sa. Asigurați-vă că nu credeți sau cădeți în plasa imaginii false.

 GEMENI

În această lună este probabil că veți încerca să vă controlați partenerul. Veți folosi orice ocazie pentru a-l face pe partenerul dvs. să se plieze pe voința dvs. Veți dori să vă dominați partenerul și să îl faceți să se comporte în modul aprobat de dumneavoastră. Asigură-te că nu vei face ca lucrurile să meargă prost.

 RAC

În această lună Rac, dragostea ta nu va fi sub controlul tău. Veți fi la capătul recepției. Trebuie să fiți la capătul primirii lucrurilor pe care partenerul dvs. vi le oferă. În ciuda pierderii controlului, legătura emoțională dintre tine și partenerul tău va deveni mai puternică. Celibatarii au șanse să primească o cerere în căsătorie de la cineva pe care au pus ochii.

 LEU

De-a lungul acestei luni te vei vedea acționând cu maturitate în timp ce te ocupi de chestiuni legate de viața ta amoroasă. Comportamentul matur se va dovedi extrem de benefic pentru viața ta amoroasă. Va duce chiar la o creștere a relației voastre.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

 FECIOARĂ

Există o șansă ca în această lună să plănuiești să pui capăt unei relații și să treci la alta. De-a lungul lunii septembrie, cel mai probabil vă veți zbate între aceste două situații. Asigură-te că pui capăt relației anterioare fără nicio supărare și apoi te îndrepți spre cealaltă.

 BALANȚĂ

Prognoza de dragoste din această lună spune că, Balanță, vei încerca să îți înțelegi mai bine partenerul. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să ieșiți din cușca pe care v-ați creat-o singuri. Celibatarii își vor petrece timpul gândindu-se la tipul de partener cu care vor să-și petreacă viața.

 SCORPION

În această lună, tu și partenerul tău veți petrece ceva timp încercând să construiți încredere unul în celălalt. Dezvoltarea unei mai bune înțelegeri între tine și partenerul tău poate ajuta ca relația să aibă rădăcini mai puternice.

 SĂGETĂTOR

În această lună există tristețe în viața ta amoroasă, care se va vedea la sfârșitul tău. Vei ajunge să vezi adevărata față sau adevăratele intenții ale partenerului tău, ceea ce te va întrista. Pregătește-te să faci față în mod pozitiv.

 CAPRICORN

Capricorn, ți-ai dori ca viața ta amoroasă să funcționeze sistematic și în tandem cu orice altceva. Dar, trebuie să îți amintești să o iei mai încet, deoarece să lucrezi în exces asupra lucrurilor te va epuiza cu siguranță. Respiră adânc, nu te aștepta ca lucrurile și oamenii să cadă în linie dreaptă și lasă relația să se îmbunătățească de la sine cu timpul.

 VĂRSĂTOR

În această lună, Vărsătorule, vei avea parte de o turnură pozitivă a evenimentelor în viața ta amoroasă. Vei întreprinde toate acțiunile necesare pentru a-ți avansa viața amoroasă la nivelul următor. Vor fi multiple lucruri care îți vor solicita atenția pentru a face relația mai bună și mai lină cu partenerul tău.

 PEȘTI

Soarta îți spune că în această lună, Pești, vei descoperi o latură a partenerului tău de care nu aveai habar. De asemenea, ar putea fi vorba de persoana care te interesează. Dacă îți vei păstra o minte calmă, atunci doar așa vei putea observa și vedea partea ascunsă a partenerului tău. Trebuie să fie un efort conștient din partea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.